Gå til innhold

Darth Reidar

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Darth Reidar

  1. "Hylingen" du refererer til kommer fra VGA BIOS. Denne pleier og gi lyd fra seg om kortet ikke har strøm eller for lite strøm. Selv om du hevder du har sjekket dette virker dette likevel strøm relatert. Ingen kabler du har glemt å koble til i farten. Har du husket hjelpe strøm kontakten samt PCI-E kontanten i selve skjermkortet?

     

    :)

     

    Jeg har flyttet 1 av PCIe til 12V1DC og 1 PCIe til 12V2DC på PSU - som jeg så var anbefalt på Microplex.

     

    Nå fikk jeg kjørt benchmark i Windows, og alle kommer opp med 5.9 i score - dog er pipelydene der fortsatt.

  2. Installerte Windows Vista Ultimate 32bit i dag på følgende maskin:

     

    Asus P6T hovedkort (med siste BIOS 0403)

    Intel i7 920

    6GB Corsair DDR3 RAM

    Asus GTX295 skjermkort

     

    Lastet ned siste driver fra Nvidia.com som ble installert uten problemer. Når jeg da skal forsøke kjøre "testen" i Windows Vista, så får jeg 1.0 i score på grafikk og spillgrafikk. Alt annet er 5.9.

     

    Kjører en cleaner og fjerner drivere. Prøver med Asus CD - drar inn driver og SmartDoctor.

    Da oppdager jeg at den ene GPU'n ikke får overvåket RAM. I tillegg når jeg sjekker PC-Wizard står det at jeg kun har 1 GPU - hvilket ikke kan være riktig ettersom det er 2 fysiske GPU'r på kortet.

     

    I tillegg når jeg kjører Windows testen eller fyrer opp et spill med litt krevende grafikk - så hyler skjermkortet svakt.

     

    Her er screenshots av det som er beskrevet ovenfor.

     

    http://www.skjermskudd.com/out.php/i3688_PCwizard1gpu.jpg

     

    http://www.skjermskudd.com/out.php/i3686_gpu1.jpg

    http://www.skjermskudd.com/out.php/i3687_gpu2.jpg

     

    Defekt skjermkort? Kan ikke se at det er pga manglende drivere eller innstillinger.

  3. ikke noe stemningsbilde av tastene som lyser i mørket heller, sløvt :)

     

    Det er notert og vil bli gjort hvis det lar seg gjøre, men det er ikke alt som er like enkelt å drasse inn i fotorommet. :)

     

    G15v2 har 18 makroknapper (3x6), ikke kun 6.

     

    Det er antallet knapper fysisk som nevnes, og det er 6 stk, mot 18 på rev 1. Det du sikter til er 3 forskjellige profiler, som da blir 18 totalt. :)

  4. Noen MS-symboler på tastene er jo ikke unaturlig siden de aller fleste bruker MS-programvare og kjenner symbolene. Man velger jo selv hvilke programmer man ønsker å starte med de ulike spesialtastene. Det plager ikke meg om jeg må trykke på IE-symbolet for å starte Firefox.

     

    Jeg ser poenget ditt, majoriteten bruker vel MS produkter, dog hadde jeg vel ønsket at de hadde benyttet mer generiske symboler. :)

     

    Når det er sagt, så betyr det lite for totalinntrykket mitt av Logitech Wave.

  5. Jeg skal prøve besvare noe av det som kommer opp, særlig det endless skriver.

     

    Jeg antar du er en svært god venn av "MPX sjefen" siden du kan uttale deg så fritt?

    Jeg er rimelig sikker på at du ikke vet årsaken til at f.eks MPX ikke med som sponsor i år, men flere av de som var med i fjor, er med i år også.

     

    Vi har aldri sagt at dette skal være et rent gamingrelatert party. Vi skal ha fokus på det ja, og jeg synes selv at premiesummene vi klarer samle sammen er bra. Jeg antar at de er det i hvertfall, siden det kommer lag fra andre land hit.

     

    Dette med underholdningen fra scenen kan diskuteres i det vide og det brede. Der tror jeg vi aldri blir enige om hva som er best.

     

    Det samme gjelder høytalere/stereoanlegg vs headset. Det vil aldri blir noe enstemmig svar der heller. Mange sier at de savner lyden, andre sier de liker at det ikke er så mye høy lyd, annet enn når det er ting fra scenen.

     

    Vi gjør feil som alle andre, men har rettet opp i de store som var i fjor.

  6. dere selv lagde lan i fjor som faktisk heller ikke var vellykka i mine øyne..! og i år ser det faktisk ut som dere synker ENDA dypere og da mener jeg det!

     

    Jeg sier bare "Team-Convention" har lagd sitt første lan i år og allerede har de fått betalings systemet i god tid og  COMPOene i gang..!

     

    og avlysning av compo?? herregud COMPOreggin skjer som regel på lanet ikke over forum er mange som ikke en gang kan bruke forum men de kan spille!

    Og de som kanskje har meldt seg på på forumet er kanskje 3 av 10 BF2142 claner hvem vet..?

     

    9590894[/snapback]

     

    gutt3n - du skal få et lite råd av meg, som jeg henstiller sterkt til at du følger. Hold deg borte fra dette forumet hvis du ikke har noe fornuftig å melde. Du har f.eks ikke klart forholde deg til fakta. Det er vel ikke snakk om registrering på et forum? Vi har laget et skjema som alle klaner fyller ut kontaktinfo i, og trykker "send/submit".

     

    Hvorfor har vi gjort dette? Jo fordi da får vi all relevant informasjon, samt at vi har forbedret det fra i fjor, siden det var litt problemer med og få kontakt med klanene under arrangementet.

     

    Skal du kritisere noe, så prøv i det minste gå på fakta, ikke synsing eller direkte feil. Vås som dette blir fjernet fremover. Jeg kan fint ta konstruktiv kritikk, det er fortjent og det lærer man av. Ta notis av det gutt3n.

  7. Mange har sendt inn forespørsel pr epost, IRC og PM her i forumet ang problemer med billettene.

     

    - betaling (ikke markert som betalt)

    - har betalt (men fremdeles står som unpaid)

    - manglet referansenummer

    - bestillt for mange plasser

     

    Dette er noen av dem. Jeg skal forsøke forklare(oppklare) litt rundt dette.

     

    Vi får våre penger inn på konto i DNB Nor, og veldig ofte så kommer ikke referansenummeret deres taster inn opp på kontoutskriften. Det betyr at vi må vente flere dager på at bilaget skal være oppdatert og dette være synlig.

     

    Det andre er at en stor del av pengene overføres via BBS (Bankenes Betaling Sentral) og hvis de får flere innbetalinger til samme konto, f.eks 10 personer betaler inn, så slår de dette sammen til 1 sum og overfører til oss. Dette medfører også at det tar flere dager ekstra før det blir synlig for oss.

     

    Jeg sitter manuellt med utskrifter av innbetalinger, og logfører dette i systemet. Dette vil gjøres nå utover i helgen for å forsøke luke vekk alle feil.

     

    Det samme gjelder alle som har glemt referansenummer, eller ikke kunne bruke feltet "melding til mottaker".

     

    Derfor ber vi alle om å skrive ut kvittering fra bank, og ta med dette til The eXperience 2007. Alle som har betalt skal selvfølgelig slippes inn, og derfor har vi lempet litt på reglene, slik at alle som bestiller billett kan reservere plass på seatmap.

  8. Jeg skal jobbe gjennom hele helgen for å oppdatere alt av billetter og betalinger.

     

    Dette er et problem vi sliter med fra DNB Nor og betalinger som føres f.eks via BBS systemet. Hvis det kommer flere innbetalinger, så slår BBS disse sammen og fører 1 sum inn på vår konto. Det medfører at det tar mange dager før melding fra mottaker dukker opp på et eget bilag. Dessverre.

     

    Det jeg kan si er at alle bes ta med kvittering på betaling til Vallhall, så skal vi sørge for at alle som har betalt, får slippe inn.

  9. er jeg ikke en av de 3? mener det jo  :hmm:  men du må skjønne at jeg blir litt arg når dere plutselig avlyser det. skjønner vel litt hvorfor, men kunne dere ikke bare sette litt mindre penger på spill eller noe?

    9588843[/snapback]

     

    Der skal jeg være helt enig med deg - at folk blir irriterte pga dette. Kjære vene, hadde jeg ment noe annet, så burde noen sperret meg inne. Det er ikke det som er poenget mitt. Jeg ser helt klart at folk er irriterte, og jeg skulle mer enn gjerne hatt BF2142 kjørende.

     

    Det jeg derimot ikke klarer se sammenhengen på er at vi har vært ute med info om dette i 2 måneder og bare 3 klaner har meldt seg på. Da er det ikke forsvarlig for meg å forsette med dette i regi av The eXperience 2007, når vi har en grense på 8 påmeldte lag.

     

    Nå håper jeg at vi kan forsøke jobbe sammen mot å løse opp i flokene. Jeg er i hvertfall innstillt på det, og jeg vet at resten av gamecrewet med DelCasa i spissen jobber for dette.

  10. Damn, dere ødelegger for mange her nå...

     

    Betal tilbake togbilettene mine du da fubar?

    9588612[/snapback]

     

    Hvis du er medlem i en av de 3 klaner som har meldt seg på til BF2142 compo, så sender lagleder inn ønsket info, og jeg skal se hva jeg kan få gjort med dette.

     

    Jeg kan ikke gi ut noen lovnader, men det er vel ikke mye forlangt at det gis en fair sjanse til å kikke på saken?

  11. Så dere lot vær å gi ut info om clanmod etc siden dere ville redde 2142  :hmm:  jaja-

    9588521[/snapback]

     

    Du kan droppe og legge ord i munnen på meg, som ikke er min mening. Jeg snakket om å redde BF2142 compo, dvs forsøk få lempet på grensa som var satt til 8 påmeldte lag. Ikke konstruer intriger her, og forhold deg til fakta. Jeg snakker om compo'n i seg selv, ikke detaljer om hvordan regler og oppsett skulle være.

     

    den saken ja  :yes:  kan du si meg hva den saken er ?

     

    9588521[/snapback]

     

    Du er tydeligvis ikke berørt av dette, så hvorfor uttale deg om det? Jeg snakker om de 3 klanene som var påmeldt og tydeligvis har medlemmer som kommer langveisfra. Jeg er ikke ute etter å skape mer konflikter her, noe du forsøker bidra til. Jeg innser at ting kunne vært gjort annerledes, og forsøker rydde opp i flokene. Da trenger jeg ikke verbale oppstøt som dette i diskusjonen. Det håper jeg du forstår. :)

×
×
  • Opprett ny...