Gå til innhold

sruhanse

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sruhanse

  1. Hei, alt som ligger på Garmin Connect appen ligger også på nett. Bare logg deg inn på connect.garmin.com med samme brukernavn og passord som i appen.

    Hvis alt er synkronisert så skal du få alle opplysningene om søvn etc inn på appen også, men det er masse forskjellige menyer på den appen der, ikke så lett å finne frem til alt til å begynne med.

    Når det gjelder synking mot Endomondo så vet jeg ikke hvilke muligheter som er der, men Garmin sitt eget opplegg gir jo atskillig mere info enn Endomondo.

  2. Sjekk om det er oppdatering på google play tjenester.

    Ikke mulig å komme inn på play butikk via mobilen og via google play på pc så finner den ikke den telefonen, så noe er seriøst galt. Prøver å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger. Fryktelig irriterende, men ser ingen annen utvei. Får satse på at det hjelper.

     

    Det fungerte heldigvis med tilbakestilling av telefonen, fungerer som den skal nå.

  3. Kom nettopp en oppdatering til min Z3+. Fikk problemer straks etter oppdateringen, kommer hele tiden opp "Google Play Tjenester har dessverre stoppet" stort sett uansett hvilket program jeg forsøker å starte opp. Har forsøkt å restarte og slå av telefonen uten at det ser ut til å hjelpe. Har også prøvd å deaktivere denne prosessen, men det får jeg ikke lov til da det denne pakken er "en aktiv enhetsadministrator". Noen andre som har vært borti noe slikt? Hvis det er noe tull med oppdateringen så antar jeg at det er flere som vil få samme problem. 

  4. Noen som har prøvd å få reparert sprukket glass på garanti? Det er virkelig ingen som tar ansvar. Helt utrolig.

     

    Hadde det samme skjedd med en iPhone hadde det blitt rabalder.

     

    Hei, jeg fikk reparert min Z3 compact på garanti når bakglasset sprakk etter 5 dager. Nå må det sies at den naturligvis var helt strøken, bortsett fra et langt sprekk i bakglasset. Telefonen var kjøpt hos Netcom, sendte den inn til Deltaservice. Så på loggen at de måtte få godkjent reklamasjon fra Sony før de reparerte den gratis for meg. Nå har jeg satt på beskyttelsesglass (tempered glass) både foran og bak slik at jeg kan bruke den som en "normal" telefon uten å måtte være redd for at den sprekker av ingenting.

  5. Da har min Compact fått ikke mindre enn 2 stk sprekker på baksiden.

    Bruker etui på jobb, og er ellers veldig forsiktig med mine ting.

    Har kjøpt den på d-juice. Er det noen vits og sende den inn. eller vil de bare påstå det er brukerfeil?

    Fikk en diger sprekk i mitt bakdeksel etter 5 dagers superforsiktig bruk, sendte telefonen inn og fikk nytt bakdeksel på reklamasjon. Regner med at de ser det fra sak til sak, min telefon var jo helt strøken og hadde ikke vært utsatt for noe slags fall. Så på oversikten fra Deltaservice at de måtte kontakte Sony for å få det godkjent som reklamasjon. Nå har jeg satt på "tempered glass" både foran og bak, satser på at den holder nå :-)

  6. Det er vel godt mulig at en film vil hjelpe, men samtidig bør jo det være unødvendig for at telefonen skal tåle helt ordinær bruk. Må jo også nevnes at dette naturligvis ikke skjer med alle telefonene, selv om bakglasset på min Z3 Compact sprakk uten at den hadde vært i bakken eller fått noe slags støt e.l. Ser blant annet at en av de som var testpilot på din side mistet sin en hel etasje uten at den tok noen skade, jf vedlagte link. http://testpilot.dinside.no/testrapport-sony-xperia-z3-compact/

  7.  

     

     

    Jeg har hatt Z3compact i 2 uker nå, men i går når jeg tok den opp av bukselomma(front) var det en skjev horisontal sprekk i bakglasset! :-(

     

    Har lest litt rundt og hørt at de tidligere modellene også kunne få sprekk i glasset uten videre. Har ikke fått deksel til telefonen enda, men nå har jeg heller ikke mistet den i bakken. Får jeg fikset dette under garanti eller reklamasjon tro?

     

    Dette er min ene og store 'bekymring' med disse Z telefonene, bakplata sprekker i hytt og pine!

    Fatter ikke hva Sony har tenkt på med den løsningen der...

     

    Jepp, da var det sprekk i bakglasset på min 5 dager gamle Z3 Compact. Telefonen har ikke vært i bakken, ikke vært i trange bukselommer etc. Oppdaget sprekken i bakglasset når jeg tok den ut av lomma på dunjakka, der den for øvrig har ligget alene. Har jo hørt at det har vært problemer med Sony sine Z-telefoner og bakglasset, men at det skulle være så ille hadde jeg ikke sett for meg.

     

     

    Akkurat samme skjedde med min telefon i dag. Lå på stuebordet mens jeg så på tv. Plutselig hørte jeg en rar lyd fra telefonen. Løftet den opp, og hadde plutselig fått en nesten identisk sprekk som deg. Min har heller ikke vært i bakken eller i trange bukselommer, så her må det være en eller annen form for spenning i glasset. Sykt irriterende.

     

    Må være noe riv ruskende galt ja. Har aldri vært så forsiktig med en telefon før, har aldri fått knust glass på noen av mine mobiler. At dette så skjer uten at noe har hendt med telefonen er ganske utrolig. Var jo veldig fornøyd med telefonen de dagene jeg hadde den, men blir jo skeptisk til byggekvaliteten når noe slik kan skje. Nå har jeg sendt inn telefonen, får høre hva de sier på verkstedet/hos Sony. Satser på at Sony tar ansvar og reparerer telefonen kostnadsfritt for meg siden det åpenbart må ha vært en feil med den.

  8.  

    Jeg har hatt Z3compact i 2 uker nå, men i går når jeg tok den opp av bukselomma(front) var det en skjev horisontal sprekk i bakglasset! :-(

     

    Har lest litt rundt og hørt at de tidligere modellene også kunne få sprekk i glasset uten videre. Har ikke fått deksel til telefonen enda, men nå har jeg heller ikke mistet den i bakken. Får jeg fikset dette under garanti eller reklamasjon tro?

     

    Dette er min ene og store 'bekymring' med disse Z telefonene, bakplata sprekker i hytt og pine!

    Fatter ikke hva Sony har tenkt på med den løsningen der...

     

    Jepp, da var det sprekk i bakglasset på min 5 dager gamle Z3 Compact. Telefonen har ikke vært i bakken, ikke vært i trange bukselommer etc. Oppdaget sprekken i bakglasset når jeg tok den ut av lomma på dunjakka, der den for øvrig har ligget alene. Har jo hørt at det har vært problemer med Sony sine Z-telefoner og bakglasset, men at det skulle være så ille hadde jeg ikke sett for meg.

    post-102554-0-61147400-1413531994_thumb.jpg

  9.  

    Denne klokken har vært på markedet i over et halvt år alt.

     

    Vi er fullstendig klar over det, men flere lesere etterlyste en test av den etter at vi nylig testet blant annet Polar V800 og TomTom Runner Cardio. Derfor tok vi kontakt med produsenten for å få lånt et testeksemplar, slik at vi kunne sette produktet opp mot de andre toppmodellene.

    Det hadde også vært morsomt med en test av Garmin 620, føler vel at den er mer i konkurranse med Polar V800 enn det Fenix 2 er. Har selv Garmin 620, den er i hvert fall bedre enn Fenix 2 på de punktene dere har som negativt på denne. 620 er imidlertid mer rettet mot jogging, den har vel ikke alle multisportsfunksjonene som Fenix 2, men fungerer veldig bra til "vanlige" idrettsaktiviteter som jogging og sykling.

  10. Noen flere som opplever ekstremt battery drain etter oppgradering? Har overvåket bruk av batteriet og kan ikke se annet enn at det er Kernel og HTC-ting som tapper. Batteriet forsvinner like fort om telefonen er i bruk eller sleep med skjermen av...

     

    Har helt motsatt erfaring. Har riktignok ikke brukt telefonen så mye i dag, men etter over 13 timer siden lading er den fortsatt på 73%. Har ikke vært i nærheten av sånne tall tidligere.

  11. Jeg sendte nylig inn min One på service. Den ble sendt til eksternt verksted, det later til at jeg fikk en ny mobil tilbake fra det eksterne verkstedet. Denne er mindre glatt enn den forrige, aliminiumen virker litt "grovere" eller tykkere. Noen andre som har sendt inn telefonen?

    Har samme inntrykk som deg. Sendte inn min pga misfarging av den hvite stripen. Fikk ny telefon tilbake, men virker ikke som om det er helt samme finishen på denne som den jeg sendte inn. Aluminiumen er ikke like glatt og fin som på den opprinnelige telefonen.

  12. Ser at Amobil forventer en pris på denne på ca kr 4.000,-. Personlig tror jeg den vil komme til å koste mere. Det begrunner jeg med følgende: I England koster en 4S 349£, mens den i Norge koster 3.290. Hvis man bruker samme forholdstall på 5S og 5C får man følgende priser (på 16 gb versjoner) : 5C=469£=4.421 kr. 5S=549£=5.175 kr. Mitt tips blir da at Apple i Norge kommer til å selge 5C for 4.490,- og 5S for 5.190,-. Det kan jo godt hende at Amobil har kontakter i Apple som har antydet en pris, men historisk sett bruker vel Apple å holde slike opplysninger ganske så hemmelig. Hvis min forventede pris på 4.490,- blir den endelige prisen så er det ihvertfall mange andre telefoner jeg heller ville kjøpt enn denne :-)

    • Liker 1
  13. Ikke røyker jeg, ikke bruker jeg sminke eller veske, mener derimot at jeg har behandlet alle telefoner jeg har hatt meget pent. Dette er imidlertid en av de få jeg ikke har brukt case på fordi jeg synes den ser så bra ut, synd at den blir seende slik ut da. Ser jo også av innlegget til Eirik LF at det er flere enn meg som har kommet ut for dette. Har sendt en henvendelse til HTC kundeservice, får se hva de sier.

  14. Har den ligget i en veske full av sminke? Prøv å gni/pusse det vekk.

    He-he, ikke bruker jeg veske og heller ikke sminke. Umulig å gni eller pusse vekk, har prøvd det. Bruker riktignok å ha telefonen i bukselomme, og har av og til fått litt blåe flekker fra dongeribukse, men disse har gått vekk uten problemer. Denne misfargingen nå sitter bom fast.

  15. Fikk Nexus 7 fra det første partiet til Multicom. Den amerikanske laderen var ikke tatt ut, men fulgte jo med standard micro usb kabel. Hvis man er såpass tidlig ute med å skaffe seg Nexus 7 så tyder vel det på at man er passe interressert i elektroniske duppeditter, og da er jo uansett huset fullt av ladere man kan bruke :) Flott nettbrett som fungerer helt topp forresten.

  16. Gard: Jeg stusset over akkurat det samme som deg. Altså å kun ha en alarm som ikke er bundet til noen spesifikke dager, slik at den kan skrues på via den medfølgende widgeten, og ringer påfølgende dag på gitt klokkeslett. Nå må jeg trykke på alarmen for å først redigere den, fjerne nåværende dag, og så trykke "lagre", for at den skal ringe påfølgende dag.

    Hvis det er sånn at alarmen skal ringe til samme tid, men bare "tilfeldige" dager som du selv ønsker, så er det jo bare å lage en alarm som i utgangspunktet ringer hver dag på dette tidspunktet, og så bruker du bare widgeten til å slå den av og på de dagene du selv ønsker. Da slipper du jo unna med kun et trykk, enten av eller på med alarmen :)

    • Liker 1
  17. Noen som har fått tilsendt blå Galaxy S3 fra Netcom? Snakket med dem tidlig i går formiddag og da hadde de visstnok fått inn et parti som ihvertfall skulle dekke opp de som hadde forhåndsbestilt tidlig. Jeg bestilte 10. mai så jeg var visstnok en av dem. Men jeg har ikke hørt noe etter det, lurte derfor på om det er noen andre som eventuelt har fått tilsendt sporingsnummer, eller faktisk har mottatt telefonen?

×
×
  • Opprett ny...