Gå til innhold

medlem-102525

Medlemmer
  • Innlegg

    696
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-102525

  1. Når det gjelder gode stillinger så har jeg hørt/lest at det at hun sitter oppå/rir deg kan gjøre ting lettere.

    Vil heller anbefale henne å ligge på ryggen med beina langt fra hverandre. Ellers synes jeg Touchdown svarte bra. Noen ganger handler det mest om å slappe av. Det er naturlig at hun ikke greier å la være å stramme skjedemusklene når det er første gangen. Kanskje bør hun konsentrere seg litt mer om å prøve å slappe av i dem. Ta det rolig, ikke stress.

     

    Jeg fikk det heller ikke til første gangen jeg prøvde, så det er ikke uvanlig. Noen må prøve mange ganger før de får det til. Kanskje er det lurt å slutte å stresse med det, og bare vente til det føles mer riktig og naturlig. Kanskje bør det ikke planlegges, slik at man slipper forventningspresset.

     

    Uansett, det vil gå til slutt, bare slapp av og nyt. :)

  2. tvunget? :O voldtekt? :S ?

    Nei. De gjør det fordi det ser bra ut på skjermen. Men de får betalt for det, og velger å gjøre det selv. I hvilken grad de velger det kan diskuteres, men det er i alle fall ikke voldtekt.

     

    Dorian: Du har mange gode poeng, men jeg tror at forbildene som vi ser rundt oss faktisk påvirker jenta med epler. Og jeg tror ikke det er mulig å fjerne disse forbildene, men hadde vi gjort det så tror jeg ikke det hadde forsterket inntrykket av at disse menneskene er perfekte. Tvert imot sier vi at dette er dårlige forbilder, disse vil vi fjerne.

     

    Du har helt rett i at folk ser på de rundt seg. Men fakta er at det har blitt mer og mer spiseforstyrrelser de siste årene for eksempel. Og hvis du tror det er en tilfeldighet så er jeg uenig. Jeg tror derimot at lettpåvirkelig ungdom ser disse og tror de skal være sånn.

     

    Jeg er enig i at vi må lære ungdommen å se seg selv pene i speilbildet. For disse "forbildene" kommer man ikke utenom.

  3. Sant nok, jeg er sikkert bare misunnelig siden jeg kun har 14 selv. Synes bare lengden på penis er en latterlig ting å henge seg opp i, siden man faktisk ikke går rundt med typen sin naken. Men penislengden til typen er kanskje et vanlig tema i venninnegjengen?

    Hvem sier at man ikke går rundt naken med typen sin? SELVFØLGELIG går man naken rundt med typen sin!

    Snakker mye om peniser ja. I hvert fall i min gjeng. Vi er helt gærne etter penis.

     

    BTW: Penis er like naturlig som bollemus og DD-cup.

  4. Hvis en gutt har karisma og utstråling men tror at alle jenter vil ha en gutt med sixpack så vil karismaen hans forsvinne bak usikkerheten. Betyr det at Calvin Klein-reklamen har gjort at han ikke klarer å få jenter? Selvfølgelig ikke, han klarer jo å få jenter (jeg har ingenting som en gang ligner på en sixpack), så det må være psykisk. Det er han selv som ikke klarer å forstå hvordan andre mennesker tenker, fordi vi mennesker er teite på den måten.

    Så Klein-reklamen har ingenting med det å gjøre? Fordi det er psykisk? Han forstår ikke hvordan andre mennesker tenker fordi han er teit?

     

    Dette holder ikke helt mål, kjære. Kan du forklare meg litt? :)

×
×
  • Opprett ny...