Gå til innhold

deusex

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deusex

  1. Tenkte å bestille dette spillet, nærmere bestemt Deluxe-utgaven (med ekspansjonspakkene Wild og Soaked), og jeg lurer litt på om det er å anbefale? Det ser artig ut, men i flere anmeldelser fra når spillet kom ut, sto det at spillet var plaget av bugs. Er dette blitt rettet på i deluxe-utgaven, eller finnes det en nedlastbar update som fikser disse problemene?

     

    Og det jeg kanskje lurer på mest av alt: Er dette spillet kompatibelt med Windows Vista? Og er spillet, kort og godt, å anbefale for en 10-åring i julegave? Spillet skal kjøres på en laptop som ble kjøpt i år. Vet ikke eksakt spesifikasjonene, men tror den skal klare å spille 4 år gamle spill.

  2. Slutten på MGS3 syntes jeg var veldig sterk.

     

    Når jeg omsider kom til slutten og gjennomførte Legend of Zelda: Ocarina of Time, og så Master Sword hvile i Temple of Time igjen, da kjente jeg klumpen i halsen. Etter å ha brukt flere måneder på dette fantastiske spillet, var det trist å innse at reisen omsider var over.

     

    Flere øyeblikk i Final Fantasy VII.

     

    Flere øyeblikk i Silent Hill-spilla (både frykt og litt tristhet). Hovedsaklig i SH2 når *SPOILER FOR DERE SOM IKKE HAR RUNDET SH2, MEN SOM GJERNE HAR LYST!* når Maria dør, bl.a. Glimrende spill, som jeg må få rundet igjen nå snart.

     

    Når jeg satte meg ned med Burnout 3 og fikk til å sladde i svingene og danke ut de andre bilene, da fikk jeg en følelse av enorm lykke. Det var en gledesopplevelse av de sjeldne! Har sjeldent hatt det så moro med et bilspill før, enn med nettopp Burnout 3: Takedown.

     

    Hele Shadow of the Colossus, i grunn. Var moro å bestige disse kjempene, men trist å se dem dø. Slutten var også veldig trist. Veldig VELDIG bra spill. Likte også ICO, men jeg ble ikke så grepet av det spillet.

     

    Grand Theft Auto: Vice City var en fantastisk opplevelse, og det var ikke historien i spillet som brakte frem masse glede. Det var det å utforske en utrolig spennende by, med masse varierte oppdrag, lagt til en kul Miami-setting på 80-tallet med klærne, stilen og musikken, som virkelig gledet meg. Jeg STORkoste meg med dette spillet. En lykkepille i spillform.

  3. Nå nærmer julaften seg med stormskritt, og jeg tenkte derfor å være noe tidligere ute med julegaveinnkjøpene enn tidligere år. Og jeg har allerede bestemt meg for å gi spill til min storebror og lillebror. Men, jeg har noen spørsmål. Forhåpentligvis er det noen som kan bevsare dem her.

     

    Storebroren min får en PS3 i 30-årsgave 22. des (heldiggrisen!). Ikke av meg, men av kona. Og har allerede kjøpt inn bursdagsgave til han; Assassins Creed. Men lurer litt på hva jeg skal gi han i julegave? Jeg vet at han liker krigsspill, strategispill og FPS-spill. Tenkte litt på å gi han Far Cry 2 til PS3, nå som det er på tilbud på play.com. Men hvordan er dette spillet på PS3? Man hører jo ofte om at PS3-versjonen er det dårligste av multiplatform-spillene; at PS3-versjonene har dårligere grafikk samt gjerne noen bugs. Stemmer dette i så fall med PS3-versjonen av FC2, eller er den versjonen å anbefale? Og sist, men ikke minst: er dette et spill å anbefale til en fyr som liker Call of Duty og slike lignende spill?

     

    Og så var det lillebroren min. Han er 10 år, og har sånn nogenlunde peil på hva jeg skal gi han i julegave. Har alt tenkt å gi han Guitar Hero: World Tour i spleisegave til PS2 (noen som kan uttale seg om hvordan PS2-versjonen er i forhold til de andre versjonene (noen bugs?)? Funker Singstar-mikrofonene på PS2-GT:WT f.eks?).

    Men tenkte også å gi han et DS-spill. Her sliter jeg litt. Jeg aner ikke helt hva jeg skal gi han. Han har alt følgende spill til DS: Mario Kart DS, New Super Mario Bros, Zelda: Phantom Hourglass og Super Mario 64 DS. Så noen lignende spill foretrekker han.

    Tenkte kanskje å gi han Sonic Rush eller Sonic Rush Adventures. Noen som har prøvd disse? Hvilke av dem er best i så fall?

     

    Ble en del spørsmål det her, men har tenkt å dra og handle inn disse gavene i løpet av uka, så haster litt med å få litt svar på det jeg lurer på.

  4. Må også legge til Final Fantasy-spillene som kom ut til GameBoy Advance også.

     

    Final Fantasy I & II Advance

    Final Fantasy IV Advance

    Final Fantasy V Advance

    Final Fantasy VI Advance

     

    Er litt usikker på på FFI & II ble gitt ut på GBA, men er rimelig sikker på det. De ble i hvert fall gitt ut på PSP seperat. FFIII ble ikke utgitt her i vesten før ifjor, tror jeg, og da på DS. FFIII har kun blitt utgitt på Famicom (japanske NES) i Japan tidligere.

     

    FFIV har nylig fått en remake på DS. Trolig vil Square Enix lage DS-remakes av FFV og FFVI også.

  5. Dette var en dårlig pressekonferanse, i grunn. Kult at FFXIII også kommer til X360, men akkurat når det ble annonsert begynte webstreamen min å klikke i vinkel. Gjennom hele jævla pressekonferansen, måtte jeg refreshe siden eller veksle mellom IGN og gamespot. Gud, så irriterende! Andre som opplevde lignende?

     

    Men synes det var kjipe greier de viste fram i år. Det "You're In The Movies"-spillet imponerte meg ikke en døyt; så ut som en elendig Eyetoy-ripoff, og det var jo kult for fem år siden jo! Virker som om Micro$oft desperat prøvde å tiltrekke seg et nytt publikum. Hvor var Halo Wars og Alan Wake? Og sa de noe om når FFXIII ville komme ut, og om det ville være på flere disker? Fikk med meg hva han morsomme japsen sa om FFXIII. Det var akkurat da webstreamet knelte.

     

    Nei, igrunnen en skuffende pressekonferanse, selv med FFXIII annonsert. Var ikke mye nytt og spennende, for å si det sånn.

  6. Har fått noen riper i God of War 2 og Freedom Fighters, så de vil ikke la seg spille på min PS2. Ripa var allerede i plata når jeg kjøpte GOW2, men siden jeg ikke hadde noen kvittering, så fikk jeg ikke byttet den inn. Ja, utrolig kjipt, I know. Kommer meg ikke noe videre på første banen. Kort tid etter at jeg bekjemper den første bossen (den svære statuen), så fryser spillet.

     

    Mens i FF's tilfelle, så kjøpte jeg denne brukt på en Gamestop-butikk for litt under en måneds tid siden. Så for vel en uke siden, bestemte jeg meg for å prøve dette spillet omsider. Men så oppdager jeg at spillet hakker en hel del, og da spesielt under cutscenes. Lyd detter ut, og bildet skurrer litt. Veldig irriterende. Så jeg bestemte meg for å prøve å bytte det inn igjen, men siden 10 dager hadde gått siden jeg kjøpte det, fikk jeg det ikke byttet inn.

     

    Uansett, jeg kommer meg ikke lengre på noen av disse spillene, noe som er kjedelig. Har hørt om dette zalotrikset, som så mange anbefaler. Jeg synes det høres litt skummelt ut, så derfor spør jeg her. Hva er deres erfaringer med dette trikset? Hvor mye zalo påførte dere? Og hvordan gnidde der det inn? Det må da også være en viss fare for at rester av zaloen kan dryppe av inne i konsollen?

     

    Høres sikkert ut som ganske teite spørsmål, men ønsker ikke å ødelegge platene fullstendig, slik at de blir helt uspillbare. Ville bare høre deres erfaringer, og hvilke triks dere bruker. Har nemlig ikke så lyst å investere i en sånn cd-rens/slipe-sak, som gjerne koster flere hundre kroner.

  7. Er snakk om PAL-versjon. Denne, for å være eksakt: http://ecx.images-amazon.com/images/I/511A...L500_AA280_.jpg

     

    Slik jeg har forstått det, har USA en egen annen versjon som heter det samme, men som inneholder de spillene du nevner, nemlig V og VI. De har visstnok også en samling til PS1 kalt Final Fantasy Chronicles (IKKE Crystal Chronicles), som inneholder IV og Chrono Trigger. Denne er tilgjengelig for PS1, og er visstnok kun ute i NTSC-regionene.

     

    Jeg ønsker da å kjøpe Final Fantasy Anthology PAL-versjonen. Har nemlig Final Fantasy VI fra før av, og det er konge.

  8. Noen som har prøvd FF: Anthology? Skal inneholde Final Fantasy IV og V. Jeg bare lurer på om disse spillene er noe bra, ettersom jeg digget Final Fantasy VI. Eller burde jeg kanskje heller vente på remaken Final Fantasy IV slippes på DS?

     

    Noen som for øvrig vet om Final Fantasy Anthology funker på PS3 60GB?

  9. Elkjøp er elendig og har igrunnen alltid vært det så lenge jeg kan huske. Er ikke sjeldent de annonserer med knallpriser på et produkt, men så viser det seg at de stort sett alltid er utsolgt for det. Er også ofte slik at jeg ser at mange produkter er feilpriset i butikken; selv om det står at et enkelt produkt er på tilbud i den Elkjøp-avisa, så er prisen noe helt annet i butikken som regel.

     

    Nei, min konklusjon er at Elkjøp er en møkkabutikk. Synes det er så dårlig service der.

  10. Ok, jeg sikler veldig etter å få spilt GTA 4, men jeg ønsker ikke å vente i 2 mnd eller til etter sommeren for å få spilt det. Har jobb, men vet foreløpig ikke hvor mye jeg blir å jobbe i tida fremover. Og i tillegg skylder jeg venner og familie 6000 totalt. Med andre ord, så ser det ikke ut til at jeg kan få spilt GTA 4 med det første.

     

    Men, har lest her inne at flere har kjøpt en Xbox 360-maskin, mens de venter på at deres opprinnelige Xbox 360 skal bli reparert. Er det virkelig slik at man kan kjøpe en Xbox 360, spille på den i inntil 30 dager, for så å levere den tilbake med kvittering, og få alle pengene tilbake uten spørsmål? Er nemlig fristet til å gjøre det slik, ettersom jeg ikke kan vente mer på GTA4. Vil liksom ha det NÅ! Har tross alt ventet i bort imot 4 år på det spillet.

     

    For øvrig lurer jeg på hvor man får tak i nye trådløse håndkontrollere billigst? Ditto sånn trådløs adapter, som koster en formue på Elkjøp. Og finnes denne i sort? Har kun sett den i hvit, og vil nok i passe godt sammen med en sort Xbox 360 elite.

  11. Nå er jeg ganske fornøyd med min Xbox 360, men noen ting savner jeg jo:

     

    - Innebygget trådløst nettverk-dings

    - Blu-ray

    - Final Fantasy- og Metal Gear Solid-spillene (tenker da spes på FFXIII og MGS4)

    - Lavere støynivå

    - Gratis online-tjeneste (selv om Xbox Live er en mye bedre tjeneste, så kunne den gjerne vært gratis)

    - En mye bedre XMB, etter min mening. Meny-systemet på hovedmenyen ser mer nice ut

    - Den sexy designen på konsollen. Ser mye mer ekslusiv ut. Også pianolakk, da! Elite'en når den ikke opp til knærne engang.

    - Mye mer driftsikker. Ikke noe pokkers Red Ring of Death.

    - Harddisk følger alltid med uansett hvilken versjon du kjøper (vel, for øyeblikket finnes jo kun 40GB-versjonen her i Norge). Kan også lett oppgraderes, og man slipper å kjøpe offisielle Sony-harddisker, som kun er kompatible med PS3, i motsetning til Microsoft's X360-harddisker. Dessuten kan de brukes på PC-en og koster bare en brøkdel av X360-harddiskene.

  12. Tror Headhunter til PS2 var noe av det dårligste jeg har spilt. I hvert til den konsollen, og som jeg kommer på nå i farta.

     

    Synes det spillet var en elendig MGS-kopi, og motorsykkel-kontrollen var helt elendig. Fytti, for et kjedelig og kjipt spill.

     

    Oppfølger-spillet Headhunter: Redemption har jeg heldigvis ikke prøvd. Det skulle visstnok være HELT på trynet.

  13. Jeg har en uvane for å selge spill jeg har runna. Men ofte angrer jeg dypt på at jeg gjorde det etterpå. Som f.eks angrer jeg på at jeg kvittet meg med SNES'en og Mega Drive'en, samt 360'en og alle spilla jeg hadde til den.

     

    Har nå bestemt meg for å ikke selge noen av mine spill, såfremt spillet ikke suger eselballer. Har fått opparbeidet meg en stor og fin samling med spill jeg virkelig er stolt av. Og disse kommer jeg til å beholde, fordi jeg VET at en dag kommer jeg til å savne det og det spillet, og da er det kjekt å bare dra det ut av hylla og sette det i maskinen og bare spille.

  14. Skumleste spill jeg kommer på i farta nå, er:

     

    Silent Hill 3. Dette spillet står igjen som det skumleste spillet jeg har spilt. Har ikke turt å runde det igjen, siden jeg runda det våren 2003.

     

    Ellers syntes jeg også Silent Hill 1 var veldig skummelt (husker demoen som fulgte med MGS til PS1 var skikkelig creepy). Dog ikke fullt så skummelt som SH3. Sikkert pga at jeg runda det 1'ern etter 3'ern. Dessverre virket SH1 veldig "gammeldags" når jeg runda det i 2004. Grafikken og lydeffektene var ikke helt det store.

     

    Er også verdt å nevne Project Zero-spilla (også kalt Fatal Frame). Synes spesielt 2'ern var creepy. Eternal Darkness var også creepy. Spesielt når karakteren du spilte var i ferd med å bli gal. Skal ikke spoile noe her, men det var rett og slett genialt. Knallspill som jeg må dra fram igjen nå snart.

     

    Sist, men ikke minst: Quackshot (Donald-spillet) til Mega Drive! Jeg syntes alltid det spillet var så utrolig skummelt som liten. Spesielt Transylvania-banen og disse hersens spøkelsene som dukket opp og fulgte etter deg, var utrolig skumle. Ga meg mareritt og greier. Huff.

  15. Synes GTA Stories-spilla ikke er det helt store. Hadde Liberty City Stories til PS2, men solgte det, ettersom det var temmelig kjedelig. Har Vice City Stories, men liker Vice City mye bedre, ettersom den hadde mye artigere oppdrag. Stories-spillene mangler litt av sjarmen og den glimrende humoren fra de opprinnelige GTA-spillene.

     

    Er litt kjipt at de benytter seg av samme spillmotor og samme by som i de opprinnelige spilla til PS2. Føles litt som en billig "cash-in".

  16. Gidder ikke å starte en ny tråd, så jeg spør her:

     

    Hvilken DVD/spill-hylle vil dere anbefale? Tenker på en hylle som ser stilig ut, og samtidig kan romme mange spill og DVD-er. Selv tenkte jeg på å kjøpe Billy fra Ikea i sort muligens, men ser ikke ut som om de seger den lengre.

×
×
  • Opprett ny...