Gå til innhold

MacJohn

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MacJohn

  1. Jeg vil påstå det er vesentlig forskjell med tastaturet oppe og nede. Sjekk forøvrig brukermanualen, hvor nokia hevder at tastaturet MÅ være åpent ved bruk. (Til og med illustrert med et bilde, hehe).

    8432123[/snapback]

     

    Må si meg enig her.

    Med telefonen åpent, i en bilholder rett over kanten av dashbordet (Nokia HH-12 + CR-39, klistret til frontruta) fungerer det OK for meg (har riktig nok ikke prøvd lange tunneller ennå.)

    Det å legge ut en film hvor du holder telefonen lukket i hånda, for så å klage at den "ikke er like bra som en vanlig navigasjonssystem" virker ikke helt fair.

    N95 er i seg selv en telefon med bl.a. GPS-funksjon, ikke en bilnavigasjonssystem du kan ringe med.

     

    Edit:

    Synes du den innebygde GPS-mottakeren er for dårlig, går det an å bruke eksternt blåtann GPS-mus. TomTom virker da forresten på telefonen, og...

     

    Du kan laste ned kart gjennom PC'en til minnekortet ditt (med Nokia Map Loader); og hvis du vil oppdatere kartene kan telefonen fint gjøre det gjennom ditt trådløse nettverket (WLAN) hjemme -da er den delen i hvert fall gratis.

  2. K610i har verken EDGE eller kamera foran på mobilen, noe som ville vært meget praktisk når du har videotelefoni. Den støtter heller ikke IR (spiller egentelig ingen stor rolle, siden bluetooth er raskere og bedre). Sånn sett så ville jeg nesten ha gått for 6280. Det er også forskjell på størrelsen. K610i er relativt mindre, men høyere enn 6280.

    6539213[/snapback]

     

    K610i har faktisk 2 kameraer, en 2 Megapixel bak, og en til videotelefoni foran...

     

    Avgjørende for meg ville være spørsmålene her: "skal det være skyvetelefon eller ikke; trenger du EDGE; skal den være / veie minst mulig eller ikke; liker du menyene på Nokia eller SE bedre ?"

  3. Å "konfigurere" en telefon betyr ikke mer eller mindre enn at telefonen blir slått på og at innstillinger for WAP, MMS og internett blir lagt inn på den (ofte OTA, via meldinger).

    Telefonen blir slått av igjen, plassert tilbake i esken og sendt ut.

    Det er en service til kundene som da kan bruke telefonen uten å bekymre seg om de innstillingene.

    Det skjer ofte at en SIM-lock fri telefon enten er konfigurert for NetCom eller Telenor.

     

    Telefonen det handler seg om her, er enten konfigurert av en som ikke skjønnte at det ikke er nødvendig å ta av beskyttelsesplasten, eller det kan handle seg om en telefon som er solgt tidligere hvor kjøperen benyttet seg av angreretten. Hvis telefonen virkelig er ubrukt (se logg) kan de bli solgt som ny igjen.

     

    De fleste Samsung telefoner som har forseglingen på esken brutt er bare konfigurert (ikke brukt), og ofte blir de forseglet igjen med et klistremerke "konfigurert for ..." eller "kvalitetssjekk OK".

  4. Nytteverdien er jo enkel. Når du går fra maskinen og glemmer å logge deg av, så gjør den det for deg. Når du kommer inn i rommet kan du programmere den til å starte yndingsplata di eller åpne opp vg.no. Du slipper  manuel sync av kontakter og outlook for det gjør den også for deg. Det er jo en million bruksområder.

    6343942[/snapback]

     

    Er usikker om det er helt det du er ute etter, men det som kommer nærmest er vel Salling Clicker, tror jeg. Se på www.salling.com

    Du kan delvis styre dataen (starte programmer, styre musepekeren -kult når du skal vise PowerPoint visning f.eks) med en blåtanntelefon, maskinen kan gå i dvale når den mister forbindelsen, dataen kan vise hvem som ringer og skru ned lyden når du mottar en samtale, osv.

     

    Vel å merke, avhengig av hva slags telefon du har og øvrige programvaren på dataen ;)

     

    Er usikker på om den har sync mulighet, men det kan du jo se selv.

  5. Ok, takk...

     

    Men finnes det et "remote" prog. som man kan styre via Bluetooth?

    Har bare funnet det med infrarød, å det er ikke infrarød på 6680...

     

    Takk :thumbup:

    6218628[/snapback]

     

     

    med "remote" mener du et programm som du kan bruke til å styre dataen f.eks.?

    Salling Clicker er ikke gratis, men veldig bra synes jeg... www.salling.com

×
×
  • Opprett ny...