Gå til innhold

neadii

Medlemmer
  • Innlegg

    1 420
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neadii

  1. Hei

     

    Jeg har nettopp kjøpt meg en gammel Tandberg Sølvsuper 11 med noen fine høyttalere fra samme merke. Og jeg kan veldig lite om hva jeg trenger av deler og kabler for å komme meg igang.

     

    Høyttalerne fungerer fint når jeg setter over på FM og leiter etter kanaler, men problemet er så klart at jeg trenger en eller annen form for antenne for å finne kanalene. Hva slags antenne trenger jeg for for å få denne i gang? Alternativt så hører jeg mye snakk om DAB, kan jeg heller koble opp mot dette isteden siden FM forsvinner snart?

     

    Inngangen(e) ser sånn ut: http://imgur.com/AD7jdDT

     

    Skal jeg bruke 75 ohms-inngangen, eller den på 300 ohm?

     

     

    Jeg er også veldig interessert i å koble opp iPhonen min for å høre på musikk på anlegget. Og da må jeg vel ha en form for 5-pin DIN kobling til aux. Vil noe som dette her fungere? http://www.ebay.com/itm/2m-3-5MM-AUX-STEREO-JACK-PLUG-TO-5-PIN-MIDI-DIN-CABLE-AUDIO-AMP-HIFI-LEAD-/330490042712

     

    Jeg antar jeg må bruke tape-inngangen, hvis jeg skal få meg en platespiller i framtida. Slik ser inngangene ut: http://imgur.com/ltBmJMF

     

     

    Takker for alle svar! :)

    • Liker 1
  2. Driver med en undersøkelse av den norske fadderuka som holdes første uka for studenter ved høyskoler/universiteter når de starter høyere utdanning. Formålet med dette er å kunne sammenligne fadderuka med den engelske Fresher's week.

     

    Setter veldig pris på om studenter som enten ble ferdig med høyskole/universitetet for maksimum 3 år sida eller nåværende studenter svarer.

     

    1. What is your understanding towards the first week of university?

    2. Which of the above meanings is most important to you and why?

    3. What type of activities do you participate in the first week?

    4. Which of the activities is most important to you?

    5. What do you think represents British culture and how does Fresher's week affect this culture?

    6. Are the activities mostly based during the day or at night? Does this affect your participation and why?

    7. What changes do you think should be made to Fresher's week?

    8. How many days of events did you go to and why?

     

    (Er ikke helt sikker på om dette er postet riktig, men hvis ikke ber jeg vennligst en moderator eller admin bare flytte tråden og ikke slette den.)

     

    Takk på forhånd,

    neadii

  3. Ikke farlig?! Hvor mye røyker du? Hasj er langt ifra ufarlig. Det kan trigge psykoser hos folk, det er inngangsporten til langt farligere stoffer, hasj gjør noe med hjernen, hasj gir samme kreftrisiko som å røyke 20 vanlige sigaretter.

     

    Aldri prøvd jeg, haha. Men jeg vet fint at hasj ikke er farlig selv om jeg velger å ikke røyke det. Poenget mitt var bare at en som røyker fast er narkoman akkurat på samme måte som en som drikker alt for ofte er alkoholiker.

     

    Alkohol er mye mer farlig enn hasj, stigfjel. Men jeg velger fortsatt å drikke iblant isteden for å røyke fordi jeg har lar være å røyke pga. prinsipper som jeg selv har.

  4. Problemet med hasj blant veldig mange ungdom er de røyker alt for mye. Altså; Jeg vet det ikke er farlig. Men om du drikker hver bidige dag er du alkoholiker. Røyker du brunt/grønt hver dag så er du narkoman. Det er ikke for å være asshole jeg sier detta, men det blir det samme. Hasj er ikke farlig som nevnt, men man skal kose seg med det. Akkurat på samme måte som man for eksempel koser seg med en sixpack eller lignende på fest.

  5. Hej hej hallååå! :D Jeg er også fra et annet land. Iran, om det har noe å si. Heter "Salamat" til etternavn og ble alltid kalt for salatmannen/salatman/salami/osv på barne og ungdomsskolen. Men gir rett og slett faen nå. Går 3. vgs nå og om noen tuller med navnet mitt så tuller jeg med deres fordi det er alltid noe rart med et navn uansett. Man får noe morsomt ut av det uansett. Eller om noen spør meg hva jeg heter og jeg skal fleipe litt så sier jeg: "Heter navn Salamat og jeg er sjukt glad i salat og salami."

     

    Pointet mitt er at isteden for å irritere deg over det så bruker du det, slik som Raijin sier. :)

  6. Heisann,

     

    Jeg har nettopp fått meg jobb. Første jobben min.

     

    Jeg er 18 år og så søkte jeg om frikort på nettet og fikk det i posten i dag. Minuset med frikort er at jeg må skatte 50% når jeg overstiger 39.997kr. Så jeg lurte på om det var mulig å ha både frikort og skattekort? Slik at jeg bruker frikortet fram til jeg har tjent 39.997kr og så bruker jeg det vanlige skattekortet etter det?

     

    Og så en ting til, hvor på nettet bestiller jeg skattekort? Jeg prøver å søke fram men får jo ikke til. >.<

     

    EDIT:

    Fikk svarene jeg trengte. Tråden er løst. Takk for hjelpa. :]

  7. Hva med en 18 år gammel gutt som aldri har kysset enn jente :blush: (eller en gutt :p ). Det værste er at jeg er ganske veltrent og selvsikker i de fleste situasjoner. Men jeg har ikke troen på at noen jenter er overhode interesert i meg, og derfor later jeg alltid som at jeg ikke er i dem heller.

     

    Var der for ikke lenge sida jeg og. Tips: Bli venn med alle. Ikke tenk på å få deg fitte. Klarer du å være deg sjøl så kommer alt sakte og sikkert. :p

×
×
  • Opprett ny...