Gå til innhold

d3x

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av d3x

  1. samme problem her, utrulig irriterande. Får i tilegg ikkje laste ned noke frå marked heller. Får berre beskjed om att nedlasting var mislykket.

     

    Jeg brukte denne løsningen for å fikse at jeg heller ikke fikk installert noe fra marked. Avinnstallerte oppdateringer slik andymac foreslo, og nå får jeg lastet ned fra Marked igjen.

     

    Det jeg lurer på er om jeg nå har nedgradert Marked programmet? Og hvordan får jeg eventuelt oppdatert den igjen?

  2. tommyb: At Maemo ikke har Javastøtte er en sannhet med feil. Der finnes noe Javastøtte, riktignok ikke komplett og god.

     

    http://wiki.forum.nokia.com/index.php/Gett...h_Java_on_maemo

     

    Samtidig vil jeg bare gjette, uten å ha sett noen tall, at det finnes færre Maemo enheter enn Android mobiler, nå og i fremtiden. Resultatet er at en løsning for Flash til Android så raskt er mindre overraskende enn at det enda ikke er kommet god Javastøtte på Maemo.

  3. Hvilken butikk er det? Er den en del av en kjede? Da er det mulig de har standard programvare som brukes i hele kjeden, og da bør det være mulig å få litt hjelp.

    9519971[/snapback]

     

    Det er Telehuset. De brukte en uke på å innrømme at de ikke fikk til det de på forhånd sa de kunne gjør Oo

     

    Nå har jeg forøvrig henta ut kontaktene, MDI filen opptrådte som et innscannet dokument i Office 2003, så var det å kjøre OCR på det. På telehuset var de tydeligvis ikke engang helt sikkre på hvordan de skulle skrive ut dette.

  4. Hva brukte du for å føre over til PC-en?

     

    Jeg førte over mine kontakter fra min gamle D500 til PC-en uten store problemer. Brukte da min Bluetooth-tilkobling, og overførte til Outlook med.

    9519309[/snapback]

     

    Som sagt, det er butikken som har foretatt backup ut fra mobilen, og de klarer ikke å sende de til den nye. Backupen ble for en måneds tid siden da mobilen så ut til å synge på siste verset, tilfeldigvis ble mobilen borte noen uker etter dette igjen. Så nå har min søster kjøpt ny mobil, men det ser ikke ut til at butikken klarer å følge opp med å overføre kontaktene.

     

    MDI ser ut til å være et format som støttes av Microsoft Office 2003, skal se litt på det. Orker ikke høre med butikken, de har tydeligvis ikke noe spesielt inngående kompetanse på hva de har gjort, og tviler på at de engang klarer å huske så langt som en hel måned tilbake i tid :p

  5. Flytte over via PC? Er ikke sikker på hvilket format kontaktene er i, men hvis du kan importere dem til outlook, og videre derfra, funker det bra.

    9508338[/snapback]

     

    Ja, det er eksportert fra telefonen til PC, får sett på formatet i dag, får håpe det er noe enkelt og greit :)

    9511341[/snapback]

     

    Okei, nå har jeg en .mdi fil (som når jeg viser den i en teksteditor får jeg diverse binær data, og noe tekst som tydlig er kontaktlista.

     

    En .csv fil som i grunn bare inneholder feltnavnene for kontaktlista og ingen kontakter. Og en .wab (windows adressbook) fil, som tilsynelatende er fullstendig tom.

     

    Prøver å søke litt på dette .mdi formatet, og det eneste jeg klarer å finne til nå er http://www.fileinfo.net/extension/mdi

     

    Noen ideer?

  6. Noen som vet hvilke programmer og slikt som er nødvendig for å kopiere kontakter fra en Samsung D600 til en Samsung D900i?

     

    Evt, hva er det sannsynlig at en butikk hvis navn kan få lov til å forbli usagt, har brukt for å kopiere ut kontakter fra en D600. Disse ble brennt på en CD, og levert til min søster. Senere har hun kjøpt en D900i, og de på butikken har ikke klart å legge inn kontaktene igjen Oo.

     

    Skal komme med mer info om backupen når jeg har fått sett på formatet.

  7. Hopp hei, kjøpte meg en Sony Ericsson K610i her på mandag, og da var det for første gang for meg forhåndsinnstilt noe på synkronisering, mot telenor som jeg har.

     

    Og når jeg logget inn hos telenor fikk jeg jo opp alt det jeg noen gang kunne tenkt meg å synkronisere til og fra mobilen.

     

    Er det noen som vet hvilken metode det er som brukes her? Det går vel over http, men det er omtrent alt jeg har klart å finne ut. Lite informasjon var det å finne i manualen som fulgte med telefonen og hos telenor.

     

    Mvh,

    Stian

×
×
  • Opprett ny...