Gå til innhold

Elinor

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elinor

  1. Hei!

    Ja, det jeg egentlig lurer på er om noen der ute vet om et par koselige julefilmer som kan hjelpe til med litt stemning i den triste, snøfrie juletida. Jeg er passelig lei av Grinchen som går hver jul... synes vel ikke dette er den beste julefilmen..

     

    Derimot så jeg en film som gikk på tv nå i helga, på tv 2 hvis jeg ikke tar feil. Var ganske trøtt. Uansett, jeg så bare slutten, men syntes denne var nokså søt.

    Fikk altså bare med emg slutten, og ikke handlinga. Men det var en kar som het Bobby (Hubbs) som er en alv, men født i en helt vanlig familie. Mulig han var adoptert. Faren er han som spiller sjefen i Las Vegas som går på TV3.

    Julenissen kræsja sleden midt i Central Park, og Central Park Rangers (meget mulig et annet navn, men det slutta i hvertfall på Rangers) begynner å jage dem. Det som skjedde var at motoren på sleden klikka. Tidligere kunne sleden gå på julestemning, men etterhvert som det ble mindre og mindre julestemning i verden, så måtte han investere i en lite fungerende motor... Til slutt begynner dattera i familien å synge julesanger foran en mengde med folk, og da funker sleden etterhvert.

     

    Dette skulle være nok med opplysninger til denne filmen. Beklager alt rotet, men jeg bare skreiv ned alt jeg huska.

     

    Hadde vært fint om dere kunne hjelpe =)

     

    Klemklem

  2. Tror jeg skal gå inn på side 203 og sitere og kommentere et innlegg om en film jeg kanskje har sett.

     

    I tillegg skulle jeg forklare hvorfor jeg mener imot/for det innlegget jeg kommenterer.

    6809708[/snapback]

    Du må huske å sitere _hele_ det lange innlegget - for å så svare med bare en setning.

    6809723[/snapback]

     

     

    Yepp ;)

  3. Jeg tenkte at vi trengte en lignende tråd som "backstage" (se musikkforum) også her på film/tv-forumet. Det opprettes daglig mange tråder som kun tar for seg enkelte filmer. Disse legges døde etter et par poster da det enten ikke eksisterer nok interesse rundt de spesifikke filmene eller at få/ingen andre enn trådstarteren har sett den. Det er dette denne tråden skal handle om. Om du har sett en film eller et TV-program du gjerne vil diskutere rundt så er dette stedet. Men, hold det på et saklig nivå. ;)

     

    Jeg kan starte med en film jeg så på kino i kveld.

     

    THE LADYKILLERS:

     

    Forberedelsene til denne filmen hadde jeg påbegynt flere dager i forveien da jeg leide den orignale The Ladykillers fra 1955. Og etter å ha storkost meg med den så satt i jeg i kinosalen med et noe større glis enn resten av publikum.

     

    Altså, dette er en remake laget av det brilliante paret Ethan og Joel Cohen. Disse e r to av mine favorittfilmskapere. (kanskje man skal omtale de som EN enhet siden de jobber som regel sammen. Noe alà Matt Stone og Trey Parker.) Med filmer som "O Brother, where art thou", "Fargo", "The Big Lebowski" og "Millers Crossing" på samvittigheten så visste jeg delvis hva jeg gikk til. En salig blanding av slapstickhumor, morbide vitser og et fargerikt persongalleri. Og ikke minst - herlig musikk.

     

    Og jeg ble ikke skuffet. Jeg har ikke kost meg mer i kinosal siden jeg så Mulholland Drive (David Lynch) for 2-3 år siden. Tom Hanks er i storform i denne herlige perlen av en komedie. Endelig får vi se noe annen humor på kino. Ikke noe American Pie her i gården nei.

     

    Jeg skal ikke si noe særlig om handlingen i filmen annet enn at det som kan gå galt faktisk GÅR galt.

     

    Dette var en av de mest velykkede remakene av en film jeg har sett. Noen andre som har sett den? :)

    2467847[/snapback]

     

     

    Uff, the ladykillers er den dårligste komedien jeg noensinne har sett :| sorry...

  4. finnes noe som heter EDIT/REDIGER knapp :p hehe...

     

    haisommer filmene er jo bra men er litt enig at de overdriver "slemmheten" på haiene.

    6484327[/snapback]

     

     

    jaja, men det gidder jeg ikke :p da er det mye greiere å skrive at det var til den greia under ;) etter mitt skjønn.

  5. Jeg synes den nye war of the worlds ikke er så verst. Men hver sin smak. (GEman)

     

    Den verste filmen jeg har sett må være "bare bea". LIkte ikke den. Altfor fjortiss :realmad:

    6464038[/snapback]

     

     

    Enig der! Tommy's inferno var helt fryktelig! blir ikke bedre når meste parten av vennene mine digger den heller :p håper jeg slipper å se den flere ganger. har vært nok allerede.

     

    Haisommer også er helt utrolig teit. og stort sett nesten alle hai-filmer, der de skal få haiene så stygge og store og slemme og menneske-etende som mulig... men det er no min mening

    6483148[/snapback]

     

     

    oups... feil sitat, men det får gå

  6. Jeg synes den nye war of the worlds ikke er så verst. Men hver sin smak. (GEman)

     

    Den verste filmen jeg har sett må være "bare bea". LIkte ikke den. Altfor fjortiss :realmad:

    6464038[/snapback]

     

     

    Enig der! Tommy's inferno var helt fryktelig! blir ikke bedre når meste parten av vennene mine digger den heller :p håper jeg slipper å se den flere ganger. har vært nok allerede.

     

    Haisommer også er helt utrolig teit. og stort sett nesten alle hai-filmer, der de skal få haiene så stygge og store og slemme og menneske-etende som mulig... men det er no min mening

  7. Jeg lurer bare på hvordan man får noen slags informasjon om Tønsberg KitingKlubb? Mulig det er jeg som er dårlig til å finne informasjon, men..

    Hjemmesida kommer jeg ikke inn på, og det står ingenting i visitvestfold.no eller hva den adressa nå var.

    Uansett, jeg kunne virkelig tenkt meg å begynne her. Er det noen som vet noe mer? :dontgetit:

  8. Har noen forslag:

     

    - The Ring: Utrolig kjedelig skrekkfilm. Så amerikanisert at det er kvalmt. Den originale, japanske versjonen er heller ikke det beste jeg har sett. :thumbdown:

     

    - The Grudge: Du sitter og er redd uten og skjønne hvorfor. Det er jo totalt uten poeng. Også ekstremt amerikanisert. Man finner på de mest idiotiske ting kun for å skremme folk, poenget med filmen synes uvesentlig for regissøren. :thumbdown:

     

    - Saw 2: Denne var bare grusom. Det er det sykeste, mest makabre bullshit jeg noensinne har sett. Uff.. Den var både kjedelig, tragisk og ikke minst motbydelig samtidig som den gav meg grøssninger av visse ting som å bli kasta ned i en grop med sprøyter. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger ord som: Herregud, uff, fy flate o.l. glapp ut av meg. I tillegg til dobbelt så mange sukk. og jeg er ikke en som pleier å ødelegge filmer for andre. :thumbdown:

     

    Men ett poeng må jeg også gi. Et annet perspektiv. Det kan sikkert virke som jeg ikke kan fordra skrekkfilmer, og det forsåvidt også helt rett pga en manglende realitet i og med at det faktisk skal utspille seg i vår verden. Men det er en tv serie jeg virkelig elsker, og det er:

    - Supernatural. Denne traff meg midt i hjertet. Handlingen er såpass at den er på grensen mellom det du kan tro på og ikke. Den tar opp kjente og kanskje ikke så kjære temaer. Den er ikke særlig skrekkfylt, men har blitt omtalt som det, og det er som regel en god slutt etter at et par-tre dauer i hver episode. Brenner virkelig for denne serien. Dette er noe som det i hvert fall går an å se på. :thumbup:

  9. Ja, de har jo en sånn i Musikk seksjonen og tenkte vi kunne ha en slik tråd her også, i stedet for at det kommer slike tråder overalt i Film/TV seksjonen.

     

    Spør også om TV serier :)

    4541722[/snapback]

     

     

    Det her må jeg si var utrolig smart! :)

    Det er en tvserie jeg gjerne vil få med meg av visse grunner. jeg hørte nettopp om den i dag, og synes den hørtes kjempe spennende ut. Problemet er at dette er det eneste jeg vet om den:

    - Serien handler om Amerikanske marinesoldater i Irak

     

    Jeg trodde han karen som fortalte meg om serien nevnte disse opplysningene: "TV Norge, klokka 23.20, fredager" men det stemmer jo ikke!

    Kan noen hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...