Gå til innhold

Arachnid

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arachnid

  1. huff.. prometia ser jo ikke akkuratt så veeeldig pent ut. det som hadde vært noe er om noen hadde produsert/lagd blokker med LN2 under trykk inni (dvs at LN2 ikke fordamper) hadde vært konge, og det tar jo mye mindre plass enn den svære boksen der.. :D

  2. trukke du får plass i en shuttle.. en kompis av meg har shuttle og det er mindre plass en du tror! menmen, du kan jo alltids legge tanken utenfor kabinettet da.. :)

     

    edit: og den waterchill du viser til der, gir ikke mye for pengene! bygg kjølesystem (kjøp enkelt komponenter) selv, lønner seg alltid!

     

    hm, quoter meg selv..: og den waterchill du viser til der, gir ikke mye for pengene! bygg kjølesystem (kjøp enkelt komponenter) selv, lønner seg alltid!

     

    er waterchill noe bra? :wink:

     

    sorry bad formulert..

  3. hvorfor bruke RivaTuner? Last ned cat. 3.2, pakk ut filene, legg inn den hacka ati2mtag fila, og velg 9800 driverne etter restart..

     

    hm,, hvorfor ikke bare la kortet vøre orginalt...  :p  Se på meg. (under) Jeg har Sapphire R9700non-pro, og det er ressultatet etter 1 test i 3dmark01se..  :D

     

    fordi det kortet ditt kjører glatt på 9700 Pro, og over, hastigheter kanskje? :p se på MEG f.eks

     

    340/340 :D

     

    edit, faen alt monger

  4. På mitt Ati Radeon 9700 PRO, (vet ikke merket, kom i en dell maskin) står dette på rambrikkene:  

     

                   SAMSUNG 235

                   K4D26323RA 6C2A

                   

                   WFO239FB Korea

     

    Noen som kan hjelpe meg å tyde hva slags ram jeg har på kortet, tenker da spesiellt på N/s osv... Anyways, er dette god ram på et skjermkort?

     

    Har det som viser seg å være Revisjon A 01 av kortet, noen som vet om det er godt overklokkingspotensiale?

     

    tviler på at det står et 6 tall på rammen der, det skal stå GC2A ikke 6C2A :) det er 2,8ns samsung ram, med andre ord, bra ram. har de brikkene selv :D

  5. Sinnsykt tøft dette her, jeg har kun funnet denne engelske butikken som selger cpuer med stepping anvist : http://www.cpucity.co.uk/acatalog/XP_CHIPS.html

     

    de selger xp1700 JIUHB for 39 pund = nkr.

    + moms = 545 nkr, + frakt?

    ergo er det vel et godt kjøp???

     

    heisann :) ville bare si at bestiller du fra england, er det store sjanser for at du slipper toll, og at frakten blir "rimelig" billig! en kompis av meg kjøpte sykkelutstyr, (litt annet men (#(¤`?/%¤/6) for 5000,- dette fikk han tollfritt! hadde det kommet toll, hadde han måtte betale ca 3000,- ! Utstyret i Norge btw, koster rundt 11000! :o

  6. Fusion , du snakker meg om mye katoder og lys bruk!

    Så modden din  ! Hadde jeg våkna opp på et lan med den forran meg , hadde jeg fan meg trudd jeg drømte starwars star trek eller.no!

    Lian li er kvalitet! Har et antec kab som er en bedre versjon av chieftec! Det vibrerer som bare pokker og suger maks!

    Og har store sprekker der man setter på døra! Sånt har ikke kvalitets kabinetter! Har et chieftec oxo , akkurat samme greia!

     

    få se modden din..?

     

    hm, edit:

    du skrev dette til "Min casemod" av fusion:

     

    WOW! Den var kjempeStili , Men tror du hadde fått like god effekt med bare en katode bak den stjerna , åssn fikk du laga den stjerna , borret du bare hull eller?

    Stili med alt det grønne lyset bakom der , så nesten ut som der var edderkoppspinn der inne!

     

    hm, litt annet enn det du mener nå ?

  7. plasser det røret som går fra mazeblokka ned i en 1,5l flaske, start pumpa og pump ut vannet.. Så har du med deg vannet på en flaske som er GANSKE kjekt! når du kommer fram, heller du vannet tilbake i vanntanken. har du et lukket system vet jeg ikke hva du kan gjøre.. har ingen erfaring med det. jeg har fraktet min vannkjøling rundt på dette viset, hva blokka og vekt osv anngår, legg pcen ned på langs.. det er ikke SÅ fryktelig vekt på den at noe går i stykker.

     

    det er mitt tips! :woot:

  8. har det sugne hket ditt selv, Msi k7t 266 pro2-ru, og lykke til med overklokkinga. 266 mhz chipsett lar deg ikke klokke så mye. Standard 133x2 =266. jeg har pc2100 ram, og den klarer så vidt 300mhz, 150 fsb. dvs 1850 på min xp1900+. selv om cpuen lar seg overklokke, sørg for at du har bra ram, ellers er det ingen vits. xp2100+ på waterheads.dk har den beste steppingen. xp2100+ @ 2,8 ghz med riktig setup. :D

  9. hvis du ikke vet hvilke deler du skal ha i systemet engang, burde du værtfall ikke starte med peltier. masse isolering trengs, og hvis du ikke har lest nok om dette, kommer pcen din til å føkke seg selv etter 5 min. :woot:

     

    mitt tips, les før du gjør noe som helst.

     

    edit: og drit i det destillerte vannet. meningsløst og bortkasta penger, vanlig springvann funker perfekt med litt frostvæske i som du får kjøpt statoil e.l hvis systemet ditt "lekker" er du flink! :p

  10. Mitt tips:

     

    P4 2,53GHz PC533 - 2,150,-

    Abit IT7-MAX2 V2 - 1,675,-

    Crucial PC3200 512MB - 1,249,-

    120gb WD - 1,495,-

    Sapphire 9500 Atlantis 128 (ikke pro) - 1,750,-

     

    Totalt: 8319,- (uten skjerm men det får du for 2-5000.)

     

    P4 er mye bedre til overklokking enn AMD, jeg kjøpte AMD og angrer nesten på det! Du kommer vel etterhvert til å overklokke, selv om du ikke vil det nå, så det er best å kjøpe P4! Kraftig er det også.

×
×
  • Opprett ny...