Gå til innhold

Jonas2

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonas2

  1. On 6/7/2021 at 8:35 PM, Stoddart said:

    KFA2 er den Europeiske delen av GALAX/Galaxy. Som så igjen er eid av Palit, som nok er mest kjent for Palit og Gainward.
    Ser av tingene som er med der, at det er basically det samme som fulgte med Palit 3080-kortet som er i hus her, så vil tro det meste er likt.
    Ser ikke på det som noen videre risiko, og kortet ble også bestilt hit. Bare venter på NoN. Faktura har de sendt da... 😛

    Fikk kortet og fått testet. Ser greit ut, ikke spesielt glad i OC, men eller virker det bra!

  2. Det er veldig betenkelig at de trekker beløpet automatisk. Jeg driver selv nettbutikk med titusenvis av kunder i året og har jobbet i de aller største. Det er strengt ulovlig å trekke penger fra kunden før varen er sendt. Derfor trekker vi pengene fra kortet i det pakken er klar og lagt til postgang. Det som skjer er at vi authentiserer (reserverer) beløpet, kun for å sjekke at kunden har dekning på konto for å dekke kjøpet, men trekker ALDRI dette før sending. Det fungerer annerledes med klarna f.eks da vil den kunne stå som betalt og ferdig i våre back-end systemer før kunden har betalt faktura for eksempel, dette skyldes at klarna tar over ansvaret for å kreve innbetaling, og innbetalingen skjer til oss med en gang. 

    Jeg tror faktisk vi kan ha en god sak mot Elkjøp hvis vi går sammen, da dette er ulovlig praksis. Kan heller ikke skjønne at det skal ta så lang tid å få rettet opp i denne feilen, da dette er en svært enkel jobb som tar en person maks 1 time med mindre systemene til elkjøp er helt fuckd. 

    Jeg stiller meg også spørrende til at kundeservice er så talentløs og intetanende. Vi i dette forumet har en mye bedre forståelse av hvordan Elkjøp fungerer enn de som faktisk jobber med det. Blant annet fikk jeg beskjed om at alle ordrene mine skulle bli levert innen 25. April. 

    I seg selv er dette en veldig interessant use case for smart kontrakter, og jeg håper at en dag så har krypto kommet så langt at slike ting som dette ikke vil være mulig. 

    • Liker 4
    • Hjerte 1
  3. Hei

    Jeg installerte en gammel versjon Demon tools på min Win7 pc. Dette skulle jeg ikke gjort. Jeg får bluescreen under boot, og tastaturet mitt fungerer ikke i repareringsverktøyet til windows, og får derfor ikke adgang til "advanced options". Har også prøvd Hirens Boot CD. Men her får jeg ikke HBCD vertkøyet som burde vært der. Håper noen kan hjelpe meg, på forhånd takk! :)

  4. Hei!
    Her om dagen kjøpte jeg meg en N64 fra en kamerat. Han sa at han kjøpt den på nettet for en stund siden men aldri fått brukt den. Selve konsollen er helt ny, det samme gjelder spillene. Men jeg reagerer på at spillene ser ut til å være amerikanske og at de i tillegg er "sealed". Jeg ble veldig usikker om 64 spill ble levert slik. Konsollen er uansett PAL.
    Ellers er konsollen komplett i boks med manualer og div + kvittering fra førstekjøperen.
    Har en konsoll en verdi utover en vanlig konsoll på finn.no?

    Her er bilder av konsollen + spill: http://imgur.com/a/GC5gc

×
×
  • Opprett ny...