Gå til innhold

RoninMasao

Medlemmer
  • Innlegg

    575
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RoninMasao

  1.  

     

     

    Ja, de har endret windows 10 til å kunne også bli lettere brukt med kontroll, slik at det kan brukes på xbox1

    Du leser nok dette helt annerledes enn meg..

    Jeg leser at forrige versjon av GUI'et til Xbox One IKKE var optimalisert for navigering med kontroller. Det er jo litt rart..

    Du leser nok at de har optimalisert dagens Windows 10 slik at det skal fungere bedre med Xbox One og kontroller..

    Joda, man kan jo lese det feil hvis man vil, men setningen var nok ikke ment slik du leste den.

    Helt uenig med deg her. Indahla leser det på samme måte som meg og, Ja, det er fornuft i det. Forrige Xbox One GUI var tilpasset Kinect, og dårlig optimalisert for navigering med kontroller. New Xbox One Experience(Windows 10 på box) er mye mer strømlinjeformet og enkelt å navigere med kontroller.

  2. Alt er relativt :D

     

    Over til noe annet. Konsollen min har sluttet å skru seg av av seg selv. Pleier å la den stå på for å ha rask tilgang når jeg skal hoppe inn i ett spill, ender ofte at jeg legger meg og når jeg våkner igjen skal den jo være av. Det gjør den ikke lenger. Har sjekket innstillinger og alt er som det skal.

    Eneste gangen jeg har opplevd at min ikke slo seg av var en gang jeg hadde snappet tv(hdmi inn) til siden.. Da slo den seg aldri av..

  3.  

    Takk for tipset! Men der blir budsjettet sprengt i fillebiter.. Kanskje eg rett og slett bør vurdere å øke budsjettet litt..

    Jeg skulle egentlig kjøpe hybrid, fordi jeg skulle ha en pendlersykkel. Endte opp med en cyclocross, og jeg sprengte også budsjettet. Det angrer jeg ikke på, for sykling ble mye mer enn bare til/fra jobb.

    Ser de billigste cyclocross syklene ligger på 7000,- Men vegrer meg for å kjøpe det "billigste" av noe som helst!

     

    Noen som har peiling på om Merida CX100 Claris 15 eller Merida CX3 2014 er ok? De koster begge 7000,- på XXL

  4. Som sagt før, vurderer du hybrid, kjøp cyclocross. Du får fordelene til en hybrid, men sykkelen har også racer-egenskaper.

    Takk for tipset! Men der blir budsjettet sprengt i fillebiter.. Kanskje eg rett og slett bør vurdere å øke budsjettet litt..

  5. Hva trenger du hjelp til? Det er jo bare å velge mellom de tre alternativene...

     

    Kanskje Bikeshop har noe som frister mer..

    http://bikeshop.no/Sykkel/Komplette-sykler/Hybridsykkel

    Tenkte at noen andre mer kvalifiserte synsere enn meg selv kunne gi en pekepinn på hva som er bra/best med de forskjellige syklene! ? Sikkert gode alle sammen, men om en gir mer sykkelglede for pengene enn de andre håper jeg å finne den sykkelen. Takk for tipset om bikeshop! Har vært innom den også og kikket litt..

  6. Hei! Jeg skulle gjerne hatt hjelp til å velge rett sykkel, så jeg ikke går på noen smell! Har dessverre ikke klart å sette meg inn i hva som er bra og dårlig av utstyr om dagen, men det har sikkert noen her stålkontroll på.

     

    Sykkelen kommer til å bli definitivt mest brukt på asfalt, men noe grus, men ikke noe heftig offroad sykling. Tenker at dempegaffel er helt unødvendig for mitt bruk.

     

    Vil ikke overstige 6000 kr, men vil ikke gå i noen billigst mulig felle!

     

    Har funnet disse:

     

    Merida Speeder T2 Gent Hybridsykkel 2014 hos oslo sportslager (lav vekt, hydrauliske bremseskiver. Kr 5999,-)

     

    White SC Comp FF hybridsykkel 15 (kr 5999,-) hos XXL

     

    Merida Crossway Montezuma Gent-D hybridsykkel 2015 Hos oslo sportslager (kr4999,-)

     

    Som alle andre vil jeg ha mye sykkel for pengene!

    Håper noen kan hjelpe, og kom gjerne med forslag til andre sykler, men da til under 6000,-

  7. Oppsummering:

     

    360:

    World of Tanks

    Ny 360-modell

    XBL Gold "Plus". To gratisspill i måneden.

    Max: Curse of Brotherhood

     

    Xbone:

    Kinect Sports Rivals

    Killer Instinct

    Below

    Forza Motorsport 5

    Ryse: Son of Rome

    Quantum Break

    Project Spark

    Sunset Overdrive

    Halo

    D4

    Dead Rising 3

    Minecraft Xbone Edition

    Crimson Dragon Xbone

    Titanfall.

     

    Steike bra konferanse fra MS.

     

    Var ikke MGS V det første de viste?

  8. Den her nettsky saken nekter jeg å tro at vi kommer til å se noe resultat av før seinere.. Like etter at X1 slippes vil ingen spill utnytte dette på noen som helst god måte.. Standard enkeltspiller-spill vil ikke ha noe utbytte av skyen.. At data skal mates ut til skyen og kalkuleres og sendes tilbake vil gå for seint for at det skal bli noen særlig utbytte av det for tradisjonelle spill..

    Men at en eller annen form for spill skal kunne dra nytte av det tviler jeg ikke på.. Men da tenker jeg at det som skal kalkuleres i skyen må være saker som skal være tilgjengelig for mange spillere samtidig, eller saker som ikke må oppdateres 30 ganger i sekundet.. At dette kommer til å gi spillene bedre grafikk i form av høyere polygon-count eller høyere AI tviler jeg på.. men det kan hende at en kan få mer livlige verdener som utvikler seg i skyen.. Men at MS bløffer eller ikke er jeg hundre prosent sikker på at vi ikke vil finne ut før effekten av dette blir demonstrert.. Først når neste-neste generasjon blir presentert vil vi kunne gå tilbake til disse løftene og se hva som ble oppfyllt og ikke..

    • Liker 1
  9. Det med at de tar betalt for bruktspillene er helt sikkert noe Microsoft har gått inn i samarbeid med produsentene om å få til. Det er ingen hemmelighet at de taper penger på at folk selger brukte spill. En annen ting, sett med MS sin øyne, er at de også kan slippe at folk videreselger sine konsoller fremfor å kjøpe nye. Så for de som skal sitte igjen med penger så er det bare positivt. Nå ser det jo også ut som mange her inne var negative til Xbox One før den ble lansert og ventet bare på muligheten til å rakke ned på den. At den må på internett engang om dagen håper jeg virkelig ikke er noe problem i 2013. At den ikke støtte gamle spill er vel også på grunn av en chip de har i den nye som gjør at det vil være vanskelig å gjøre det mulig å takle 360 spill. Jeg er iallefall ikke keen på å betale 500 kr mer for konsollen for å spille xbox 360 spill.

     

    Uansett, vi fikk vite veldig lite av det vi kanskje lurte på. De ga oss det viktigste og mer får vi ikke vite før under E3.

     

    Elsker Xbox360 og har kun den konsollen (eller vent, har jo en Wii U), og hadde kun Xbox generasjonen før, men ble skikkelig skuffa av den presentasjonen de viste igår.. Du sier de ga oss det viktigste, men er ikke det viktigste spillene? Og det de viste av spill var en enorm skuffelse i mine øyne.. med unntak av Forza 5...

  10. Hmm.. Hater å si det, men PS4 reveal var bedre for min del.. alt TV/Sport opplegget tar vekk fokus fra det som er viktig, nemlig spillene! Og med unntak av Forza 5 var det bare Meh.. Call of Duty var ikke anna enn et hakk opp fra det de allerede klarer på Xbox 360, Quantum Break var totalt uforståelig ka gikk ut på.. Eg likte den nye kontrolleren da! Og om eg forstod det riktig blir det force feedback i stikker og triggere?! Venter på E3 hvor fokuset er 100% Spill spill spill.. og håper at de som spiller RPG/Adventure/Action og ikke bare FPS/Sport får noe å sikle etter...

  11. Har ikke så store forventinger til denne pressekonferansen, men all info om pris, spill og features tas selvsagt imot. Jeg håper på at noen nye spill blir vist frem og ikke bare disse oppfølgerne til Halo, Gears og Forza hele tiden. Min 360 har støvet ned i minst 3 år nå og da er det ikke vanskelig å skjønne at Microsoft har en stor jobb med å overbevise meg om å kjøpe neste Xbox.

     

    Jeg "ønsker" meg følgende spill til NextBox:

    Kameo 2

    Condemned 3

    Lost Odyssey 2

    Nytt Banjo Kazooie som går tilbake til røttene.

    Ny IP fra Epic Games

     

    Jeg tviler vel på at noen av dette kommer til å skje... Og håper for all del at ikke Kinect 2.0 blir et stort satsingsområde.. Eller at always online faktisk er sant. Da kan bare Microsoft legge seg.

     

    Henger meg på ønske om Kameo oppfølger og Lost Odyssey oppfølger, LO er for min del denne generasjonens favoritt JRPG! Synes Banjo Nuts and Bolts var helt genialt da, men kunne godt fått en mer tradisjonell platformer med Banjo!

    Ellers håper jeg på Viva Piñata oppfølger og KI3 fra RARE..

    Håper Beyond Good and Evil 2 også kommer til nextBox!

    Shenmue 3??

    Et bra Final Fantasy.. gjerne remake av 7-10

    Advent Rising 2 og 3

    Mass Effect something something

    • Liker 1
  12. MS har jo full råderett over teknologien i xb360 i motsetning til hva de hadde når de benyttet NVidia til den første Xboxen.. Derfor ble bakoverkompabilitet vanskelig i xbox360, men de fikk det likevel ganske bra til med flere og flere spill det gikk å spille..

     

    Tipper den nye er fullt ut bakoverkompatibel, eventuelt kommer dette som en liten addon som integreres i boksen, noe jeg håper på, siden dette kan være med å gjøre selve xboxen billigere så kan de som vil ha bakoverkompatibilitet heller betale for det.

    • Liker 1
  13. Hvordan tror dere xbox "infinity" kommer til å være i forhold til indie-utviklere? Idag kan jo hvemsomhelst lage spill til 360 ved hjelp av XNA.. men siden MS tidligere har gått vekk fra denne på windows phone (XNA på WP7, men ikke WP8) og XNA er ikke mulig i forhold til Windows Store under Windows 8/RT. Tror dere det kommer til å være en "Windows Store" tilgjengelig på den nye boxen hvor alt av spill som er gitt ut til windows 8/RT spesifikt kommer til å fungere på den fra starten? Kanskje til og med alle Apps?

    Ryktene sier vel at også xboxens software bygger på windows 8-kjernen.. men betyr det at XNA forsvinner for godt og at Windows phone/Windows 8/Windows RT og den nye xboxen kommer til å benytte samme kodebase, slik at lager du et spill for den ene så er det så og si bare å justere kontrollene iforhold til hvor det skal fungere..?

     

    Vi får forhåpentligvis vite noe om dette på tirsdag!

  14. Svenske Victor Sandberg har nettopp fullført en suksessfull, rekordbrytende spillomgang av Missle Command, og knust den 31 år gamle rekorden til Victor Ali (80.364.995 poeng).

     

    Sandberg holdt på i over 56 timer og endte på 81.796.035 poeng.

     

    Wiki er allerede oppdatert:

    http://en.wikipedia....Missile_Command

     

    Victor selger nå Missle Command maskinen sin til høystbydende om noen ønsker å utfordre..

×
×
  • Opprett ny...