Gå til innhold

Stormert

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stormert

  1. Hadde tenkt å kjøpe dette, men det har jo ingen lan-modus. Hva er vitsen da? Idiotisk.

     

    Forsåvidt helt enig i at å ikke ha en lan modus er idioti, men om eneste problem er tregt nett vill trafikken bli sendt lokalt dersom alle spillere i matchen er på samme netverk så netverks lagg vill ikke være ett problem i følge en developer som kom med en ganske god forklaring i en reddit ama de gjorde. Så etter en match har startet er det kun score og achievement info som blir sendt over nett.

     

    Er veldig mange med lagg problemer, til og med når de spiller lokalt, samt at spillet i følge mange ikke fungerer i heletatt på windows xp. Det sies at de jobber med å fikse dette så ville nok muligens andbefalt å vente litt med eventuelt kjøp.

     

    Kilde:

    http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1br1cx/we_are_the_age_of_empires_ii_hd_development_team/

  2. hmmm ok, jeg synes fortsatt dette høres rart ut. Men det kan jo være det er dette som er problemet, orker ikke teste dette med det første ettersom jeg tror jeg trenger mine 6gb minne mer en jeg trenger god lyden fra lydkortet. Vet du om dette er noe som kun gjelder soundblaster xfi kortene eller om det er mulig å få kjøpt et annet lydkort hvor du slipper denne feilen?

     

    Vet noen eventuelt om dette er noe som kan/kommer til å bli fikset med en driver oppdatering fra creative. Xfi er jo en mye brukt serie og det er jo relativt normalt å ha mer en 4gb ram.

     

    Tror heller ikke det kan være noen hardware feil ettersom det virker til tider, og det har fungert i snart 3 år ca tror jeg... husker ikke når jeg kjøpte denne pcen. Men det kan være ram som er problemet, jeg instalerte nylig 4 ekstra gig med ram. men maskinen har da fungert en måned eller 2 som den er nå før den startet å miste lyden

  3. Først litt maskin info

    Windows 7 64bit, alle oppdateringer fra windows update

    Lydkort: Soundblaster xfi xtreme music (med nyeste drivere)

    Hovedkort Asus P5W DH Deluxe (ikke sikker på hva slags drivere w7 har brukt her)

     

     

     

    Problemet mitt er at lyden forsvinner, dette virker det for meg som skjer til helt tilfeldige tidspunkt. Da dette skjer kommer det som oftest noen stygge skurre lyder før alt blir stille. Da mener jeg alt, jeg har prøvd å se film, høre musikk, spill og diverse VoIP(snakkeprogrammer som Teamspeek, Ventrilo og Mumble) program. Jeg har testet med både 2 forskjellige headset og med et høytaler sett, ingen lyd så kan ikke være noe av dette sin feil.

     

    Jeg har også lurt på om det var Mumble(voip prog) i og med at den prikken som skal lyse da jeg snakker med folk slutter å lyse da de snakker(samme skjer med Ventrillo). Men da synes jeg det er rart at alt av lyd på maskinen blir borte.

     

    Derfor vill jeg tro det er lydkortet det er noe feil med. Det er likevel litt rart at lyden dør på alle lyd utgangene men mikrofonen min som også er koblet i lydkortet fortsatt virker.

     

    Lyden kommer ofte tilbake etter en stund som kan variere fra mellom 2-5 min og 45min-time og sikkert lengre. Om jeg restartet maskinen er lyden tilbake igjen(og logge ut og inn i windows fungerer ikke). Men så forsvinner lyden igjen etter alt mellom 15min-time. Jeg ble fortalt at windows 7 ikke støtter soundblaster xfi kortetene, dette syntes jeg hørtes rart ut. Jeg har nå dratt ut lydkortet og aktivert det integrerte hovedkort lydkortet men det gir ikke like god lyd så ville helst sett at det fantes en løsning på dette problemet. Har googlet litt rundt men fant ingen relevante svar (det kan ha noe med mine google skills men uansett).

     

    Om noen veit noen løsning på dette eller kan bekrefte at lydkortet mitt nå er useless pga windows 7 så hadde det vert fint.

     

     

     

    Jeg har også et annet lite problem, dette gjelder musepekeren, Jeg kjører to skjermer og det hender seg at musepekeren plutselig blir rar, og slik forblir den til jeg restarter maskinen. Med rar mener jeg at den blir delt i flere deler vannrett og de da blir stående siden av hverandre med varierende mellomrom. Da jeg flytter musa til andre skjermen er den helt normal. ikke et stort problem men likevel noe irriterende jeg ikke har en anelse om hvordan jeg kan fikse, dette skjer ca 1 gang om dagen.

     

    Takk for alle fremtidige svar.

×
×
  • Opprett ny...