Gå til innhold

Anderen2

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anderen2

  1. Da hadde ingen brukt Windows, så enkelt er det.

     

    Hvis du prøver en moderne Linux distro, så vil du se at det aller meste som går på Windows fungerer også på Linux uten problemer. Og for de aller fleste så ville ett bytte til Linux ikke vært noe vanskligere enn ett bytte fra Win7 til Win8. De største problemene til Linux er programvare-messig, men der også har du Wine som kjører mange Windowsprogrammer uten problemer. Du har også Steam på Linux nå som presser på med spill.

     

    Ett annet problem som Linux sliter med er at de har ytterst få hardware levrandører, 99% av alle pcer solgt blir levert med Windows, og hvorfor bytte hvis det fungerer?

  2. Kan ikke helt se ramproblemet jeg, har selv 137 faner oppe, og bruker 700mb ram. Og uansett, er ikke det at den bruker litt ram bare bra da? Jo kjappere går det jo for deg uansett. FF skalerer rambruket automatisk selv etter hvor mye den har tilgjenglig, har du mye, bruker den mye og motsatt. Du kan ikke måle hvor gode nettlesere er etter rambruk. Eneste jeg har merket i det siste med FF er at den krasjer oftere enn før, så håper de fikser opp stabiliteten litt mer.

    • Liker 1
  3. Hei, har fått en server. Men skjønner ikke hvordan jeg skal få den til å fungere, jeg spurte en venn av meg som mente at det var en storage server(lagrings server) men skjønner ikke hvordan jeg skal få lagret noe på den. Bak så ser jeg 6 tilkoblinger: to tilkoblinger som ser ut som en vanlig skjerm til kobling bare motsatt(stikkene ut) som det står UPS under (tror dette er backup strøm løsning) og den andre står det serial under. også er det 4 lange flate som det står H1 på den ene, ingen ting på den andre, D1 på den tredje, og D2 på den fjerde. Det er også to powere her med av/på og strøm innganger nederst, og to knapper på toppen som det står Alarm under den ene og BATT på den andre.

    picture0054yc9.th.jpg

     

    Foran så er det masse lys på dekselet og inni så er det 1 tom slott og 6 utdragbare hardisker(tenker jeg).

    picture0051kf7.th.jpg

    picture0052bc7.th.jpg

     

    Inni side dekselet så er det første jeg ser ett 6V 12A batteri som sitter på sia her, også er det ett lite hovedkort tror jeg som er kobla til bakside IO'en 6v batteriet og de to powerene.

    picture0053bk3.th.jpg

     

    Jeg håper att denne infoen jeg har gitt hjelper og att noen kan si hvordan jeg kan lagre ting på den å få den til å fungere, PS jeg har ikke satt i strøm på den ennå eller starta den. Takker for alle svar :)

×
×
  • Opprett ny...