Gå til innhold

Prycon

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prycon

  1. Det er en stor mulighet at Elkjøp får bot får å selge bilder under kostpris. Det er allerede klaget inn for konkuransetilsynet. Det er ikke lov å ha urimlige priser på varer andre lever av (fotobutikker). De taper penger også når de selger dem for 50 øre, ca 40% ifølge en fotobutikk som bruker samme leverandør. Det er litt synd at de kan rasere fotobutikkene på denne måten, det virker jo ganske useriøst. Seriøse butikker med fagkompetanse må legge ned, tror dette vil gå utover kunder tilslutt, selv om det ikke virker sånn på kort sikt (pga. prisen).

     

    -Stian

  2. Tross hva Serviceproffen (aut. verksted for Canon) sier, så skal slike feil dekkes av reklamasjonsretten på fem år. Du kan ikke hevde garanti selv om du ikke har oppdaget feilen før nå, men på reklamasjon burde det gå.

    Er du så sikker på dette? Kjøpsloven er veldig uklar på dette. De fleste ting har reklamasjonsrett på 2 år men større produkter har reklamasjon på 5 år. Eks TV, konfyr osv...

     

    Les her

     

    Tror ikke du får 5 års reklamasjonsrett før det kommer en dom som sier at et videokamera er ment til å vare 5 år. (Vis den ikke er allerede kommet, men det har ikke jeg fått med meg ihvertfall).

     

    Skader ikke å prøve å sende den inn, hvis den ikke repareres så koster det ca mellom 200-500 for sjekk og frakt (Camera & Videoteknikk).

     

    -Stian

×
×
  • Opprett ny...