Gå til innhold

bluesmoke

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bluesmoke

  1. jeg har nad 2400 og nad 1000 forsterkere di er jo noen år gamle men nesten aldri brukt er det noen som vet å mye sånne er verdt jeg ga 8000 for dem å et par cervin wega dc 15 da var det bare noen mnd gamelt var det verdt det og vor mye er det samlet eller hver for seg verdt ? er det noen som har peiling her som kan hjelpe meg

  2. er det noen som har utstyr å avse til commodore 64 så er jeg intrisert, kansje du har en joystikk liggende eller noe,hadde vært fint om du tok kontakt

     

     

     

    er det noen som vet om det går ann å få tak i joystikker ?

     

    lurer på om man kan bygge om joypad til ps2 bare bytte kontakt, er det mulig?

     

    kom gjerne med tips og ideer rundt emne

     

     

    uannsett tusen takk alle sammen.

  3. Det følgende viser en liste over innhold på disketten.

     

    LOAD"$",8,1

    LIST

     

    ,8 er som nevnt diskettstasjonen, og ,1 betyr at det skal kjøres. Det er derfor mulig at du faktisk må skrive LOAD"$",8 ettersom en liste faktisk ikke kan kjøres :)

     

    Etter å ha fått listen over innholdet på disketten, velger du hvilket spill / program du skal kjøre. Hvis disketten for eksempel inneholder "KUNGFU", skriver du

     

    LOAD"KUNGFU",8,1

     

    Hvis spillet da ikke kjøres automatisk etter det er ferdig lastet, skriver du "RUN".

     

    Enjoy!

     

    Edit: D'oh.Så ikke at Bitex skrev akkurat det samme nederst i innlegget sitt. Jaja. Sånn går det når man har det litt for travelt..

    6370935[/snapback]

    tusen takk for hjelpen takke være deg fikk jeg det til, har du c64 du eller?

     

     

     

    jeg vil også takke alle som har hjelpt meg, tusen takk

     

     

    ps er det noen som sitter på joystikker til commodore 64, som kan avse dem ta kontakt.

     

    er også inntrisert i alt som har med commodore 64 egentlig har du disketter type 5.25 er jeg intrisert men som sagt jeg er intrisert i alt som har med commodore å gjøre.

  4. Var det ikke slik at alle CBM128 tilbød bytte mellom 64/128? Og så vidt jeg husker var 128'en så godt som uten noe reell programvare?

    6347382[/snapback]

     

    Stemmer det ja. Commodore 128 og 128D kunne "boote" i C64 modus enten ved å holde ned Commodoreknappen når man slo på, eller bare skrive GO64 i C128 modus.

     

    Forøvrig kunne man også starte C128D med et originalspill i diskettstasjonen og den ville automatisk laste inn spillet når man slo på maskinen.

     

    Synd med C128'en egentlig.. Den hadde potensialet om bare folk hadde laget skikkelige programmer som utnyttet den fullt ut.

    6368515[/snapback]

     

    Er det noen som husker hvordan man starter en commodore 64 jeg låner en maskin jeg kjøpte en disketstasjon men det virker som jeg er blitt lurt for jeg får den ikke til jeg skriver load"¤",8,1 så return

    så skriver jeg list å return men det skjer ikke noe hva gjør jeg feil

  5. Ikke bra om folk prøver å lure noen til å kjøpe katta i sekken. Får meg til å tenke på den sketsjen med Kristian Valen der han har kjøpt en commodore64. Forresten noen som har et sted denne kan lastes ned fra/lyttes til?

     

    En annen ting er jo at det sikkert er noen av de som skal selge som ikke er helt oppdatert og tenker at siden de kjøpte PC'en for si 15000 for "noen" år siden så er sikkert 5000 en grei pris, selv om dette, for de som kan litt om hva som rører seg i dagens marked, virker helt bak mål og man selv kan sette sammen en PC som er mange ganger bedre til samme prisen..

     

    Men om noen med viten og vilje overpriser PC'en de skal selge, så er det jo på grensen til svindel, og jeg mener det ikke er noe i veien med å sende en mail til de som har overpriset og gjøre de oppmerksom på det, dog på en hyggelig måte :) -Kan jo være de som sitter der med en svett 233MMX/64MB/Oppgradert med 8GB Harddisk/osv... og lurer på hvorfor ingen har latt høre fra seg selv om man har dratt av 10 000,- på nyprisen..

    5352200[/snapback]

     

    sen med kristian valen?

    jeg har den skal jeg maile deg den eller hvordan skal jeg få sendt den

  6. filmer og serier som er vist på norskTV har du lov å laste ned fra nettet ifølge norsk lov.

    6318529[/snapback]

     

     

    Nei, du har ikke lov å laste ned noe som er beskyttet av opphavsretten, altsp alt av spill, film musikk osv.

    6323746[/snapback]

     

     

    det er vel lov og ta opp filmer på tv2 f.eks da burde det vere lov og laste ned samme film fra en kamerat f.eks.

  7. er det noen som kan hjelpe meg få tak i det dekslet som er over tanklokket på kadett c sedan jeg har nemlig tenkt å restaurere en kadett c 1.6s å det er utrolig irriterende å ikke ha det dekslet

    6309607[/snapback]

     

    Ta deg ein tur te skraphandlaren? :)

     

    (Skrev bare på dialekt så innlegget skulle virke lengre. Smart hva?)

    6330403[/snapback]

     

     

     

    holder på å sjekke skraphandlere men det ser dårlig ut

  8. Nesten alle kadett C har mista det dekselet pga at det er så dårlig kvalitet på plasthengslene.. Har kadett c her, uten deksel..

    6325974[/snapback]

     

    jeg har to en 1.2 og en 1.6 og begge mangler det dekslet så ja jeg er kjent med problemet

  9. jeg vet min bror han valgte å være nordmann isteden for å være skotte, men vet ikke om han måtte, for en venn av familien som er bosnier han tror jeg har begge å jeg mener på att far min som er skotte kunne fått norsk pass men jeg tror han kunne beholde begge men er ikke helt sikker, ble usikker nå

  10. Tja, jeg vil tro at en CBM64 ikke har spesielt stort økonomisk verdi, men for mange har den veldig ofte stor sentimental verdi. Jeg fikk tak i en maskin for noen år siden, men den ble stående hos mine foreldre og forsvant i en rydderunde der for noen år siden. Antar det er straffen for å ikke oppbevare verdisakene sine selv :)

     

    Uansett - Bluesmoke, hvis du bor i nærheten av noen av de store byene, vil jeg anbefale deg å ta en runde på loppemarked. Jeg har vært med å arrangere en del loppemarked tidligere, og vi fikk som regel inn gammelt datautstyr og ikke så rent sjelden hele eller deler av CBM64'er. Det er kanskje ikke sesong for loppemarked nå, men hvis du ikke har fått tak i det du skal ha før uti august/september, kan det være verdt et forsøk. Vær dog obs på at en del loppemarkedentusiaster kan være rimelig rabiate til tider ;)

    6323696[/snapback]

     

     

    jeg sier tusen takk for tipset

  11. jeg holder på og prøve samle sammen commodore 64 utstyr, jeg hadde komplett utstyr, men jeg lånte vekk endel av det til en eks kompis som trolig har solgt det. for da jeg spurte han om jeg kunne få det igjen, fikk jeg besskjed at den hadde jeg fått tilbake, noe som ikke stemmer å han bor ett stykke unna meg så det blir vanskelig å få det igjen for det blir jo bare mitt ord mot hans, men jeg synes det er extra råttent gjort av ham for, det var noen spill som jeg hadde til commodoren som min mor likte å spille hun var ikke så nøye med grafikken å jeg mistet min mor i fjor. hun fikk greie på att hun hadde kreft og det var på denne tiden i fjor. så mistet jeg henne en mnd etter, så jeg skulle gjerne hatt di spilla tilbake, vet dette er gammelt men di hadde spesiel betydning for meg så har du utstyr eller spil du vil kvitte deg med så send meg en melding om hva du har å hvor mye du skal ha for det

     

     

    alt av commodore utstyr er av innteresse så kansje du har noen joystikker eller spill som du ikke skal ha lenger så kan du gjerne gi det til meg isteden for å kaste det ut

     

    send meg en pm

×
×
  • Opprett ny...