Gå til innhold

Box3r

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Box3r

  1. Kjøpte spillet et par dager etter jeg så testen på hær på gamer.no , har enda ikke spilt meg gjennom spillet da jeg ble lei at det rett og slett ble for mange muligheter :p .

     

    Kom til nå fiskeoppdretting der man skulle mate fisken med rett mat for så og kunne vinne løp mot andre fisker senere, veldig kult, men det ble rett og slett for mye.

     

    Så spør jeg da dere, hva synes dere om spillet?

     

    Grunnen til at jeg spør dette er rett og slett det at jeg har mange kompiser som elsker kvalitetsspill, men ingen andre har kjøpt spillet, flesteparten har ikke så mye som hørt om det engang.

     

    Så vill bare ha ett par gode grunner til at jeg ska sitte meg ned å spille de siste 20-30 timene.

     

    På forhånd takk :thumbup:

  2. Det er totalt idiotisk å starte slike treader. Du vet at det kommer til å føre til den vanlige "min-konsoll-er-den-beste" diskusjonen.

     

    Kan dere ikke være mottakne for at folk har forskjellige syn på saker? F.eks: hva ville vel verden ha vært med folk som alle har like meninger? Ja, akkurat. UTROLIG kjedelig. Hadde ikke noe variasjon i saker, for folk hadde godtatt det de ble servert for alle liker det samme. Ergo, null utfordring for utviklere. Siden alt blir basert på samme grunnverdiene.

     

    Hele hovedargumente mitt er man ikke trenger diskutere det samme opp og ned i mente for å finne fram til den samme gamle løsningen som alltid.

     

    Er vell det det ikke blir nå han spør hvilken som er dårligst :p

    Igen som kommer til å si at sin konsol er dårlig. Men er vell ikke derfor de kjøpte den ;) . Og da har de vell et par andre å velge mellom.

  3. MÅ bare si en ting til, syns d er så ufattelig teit å bare bli "sugd" inn i kampene (irriterende og).

    Og noen sier at d er teit å pelme på musknapped, er då NÅKK med magi og slikt på Morrowind, personlig synes jeg d er teit å kan bli "sugd" inn i en kamp, vente i 10-20 min, så har man ikke mistet no hp og d er enda din tur. FF blir litt for kjedelig etter min mening, ble lei etter 20 t , har spilt Morrowind nå i 140 t , og enda ikke lei.

×
×
  • Opprett ny...