Gå til innhold

ZlaleX

Medlemmer
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZlaleX

  1. I dag var det utrolig morsomt å være bortesupporter på Komplett.no :) Synes vi spiller med en klarere taktikk nå under Skarsfjord enn tidligere i sesongen. Vi skal ligge litt lavt, også kjøre på kontringer og raskt oppbygging av spillet. Man merker at spillerne også har fått beskjed om å gå hardere til i dueller, for vi vinner MYE flere dueller både i eget felt og motstanderfeltet. Nå MÅ vi ha en seier mot Molde i neste serierunde slik at vi får litt større avstand nedover.

    • Liker 1
  2. Jeg håper virkelig vi kan snu trenden i dag, klare å skaffe de viktige 3 poengene. Desverre så møter vi et Lillestrøm-lag som er i form om dagen! Får håpe de tror at de bare kan spasere over Brann og få de 3 poengene og at vi straffer de hardt for den innstillingen. I dag håper jeg vi ser fightingspirit, for i dag MÅ vi vinne. Har lite lyst å havne i Adecco-dassen!!

  3. Både mot Tromsø og VIF når vi har presset for utligning blir det veldig mye innlegg fra kantene som ikke ender opp i noe som helst. Men ja, er nok backene som slår de fleste av de, uten veldig mye hell. Sævarsson har desverre vært ufattelig svak med sine innlegg.

    Om Austin blir flyttet opp til midtbane igjen, har vi som du sier et behov for en playmaker. For Austin vil jo bli den dype sentrale midtbanen som tar løpa hjemover og bygger opp spill fra bakre del av midtbanen.

     

    Ellers går det jo rykter om at Nilsen vil hente den danske stopperen Jonas Troest i sommer, ettersom hans kontrakt går ut med OB da. Noen som vet mer om denne dansken?

  4. Er det lov å håpe på at Helstad vil gjøre comeback for Brann til sommeren, i stedet for å sitte mest benk i Le Mans i fransk 2. divisjon? Hadde vært en god nyhet blant alle de dårlige resultatene!

     

    Forresten, Korcsmar skulle koste 5 millioner i følge BA, og 2,5 millioner i følge Aftenposten, hvor Hardball skulle ta halvparten.

     

     

    Jeg håper at alle planer om spisskjøp faller bort i første omgang.

    backup til Holmvik og ny stopper bør prioriteres. Neste på listen bør etter det være en playmaker. Men skal man etter det hente en spiss, så bør det være en targetman synes jeg. vi har jo to av den andre spisstypen.

     

    Synes at Helstad er en litt annerledes spiss, for han kan nemlig heade den ballen i mål. Noe som er helt ukjent for Huseklepp og Guastavino. Liker heller ikke vår kjære Diego ettersom han ødelegger store deler av angrepsspillet med enten å ikke gi fra seg ball eller skyte fra håpløse distanser. Og vi bygger mye rundt kantene, for så å slå innlegg som igjen blir helt idiotisk med de to spissene vi har.

     

    Synes at Austin og Yaw har begynt å få til litt midtstopperspill, så anser sentral midtbane som en større svakhet.

  5. Er det lov å håpe på at Helstad vil gjøre comeback for Brann til sommeren, i stedet for å sitte mest benk i Le Mans i fransk 2. divisjon? Hadde vært en god nyhet blant alle de dårlige resultatene!

     

    Forresten, Korcsmar skulle koste 5 millioner i følge BA, og 2,5 millioner i følge Aftenposten, hvor Hardball skulle ta halvparten.

  6. Jøss! Nå ble jeg faktisk litt overrasket over meg selv!

     

    Jeg vil fram til hvem som har scoret flest mål totalt for Brann? Håper folk ikke googler, for da blir det litt lett! Spørsmålet burde være enkelt nok fra før av :)

  7. Ut i fra pressekonferansen og alle artikler på nett ser det ut som at Nilsen skal fortsette med jobben som hovedtrener, men at han også blir sportslig ansvarlig. I følge Brann.no så sier han selv at han skal tituleres som hovedtrener fortsatt. Og dette ser ikke ut som en midlertidlig løsning heller, mer en langsiktig løsning faktisk.

  8. Dette var utrolig deilig! Synes vi virkelig spiller godt med tanke på forholdene, viser at vi har gjort et bedre taktisk forarbeid enn Godset. Veldig positive takter av Guastavino i dag, synes han gir fra seg ballen litt tidligere og førstetouchen er ikke så utrolig dårlig som den har vært hittils. Elsker vinnerviljen laget viser spesielt i 1. omgang, dette må vi fortsette med! Får håpe vi fortsetter med den viljen og fighter oss til noen poeng borte mot Odd i neste kamp.

  9. Hva skjer med pessimissmen? Om Brann slipper inn så mange mål, da bør noe gjøres med Steinar, evt at han gjør voldsomme grep. Offensivt tror jeg på minst 3 mål. Og når vi er toppet fra midten og oppover så skal RBK få en stri tørn.

     

    Solli-Bakke/Austin-Mjelde-PVM

     

    Gustav-Huseklepp

     

    Denne er det bortimot ingen i TL som kan matche :cool: . kanskje RBK...

     

    Solli kan du bare glemme, han er desverre skadet til kampen. Så da får vi nok Austin og Bakke sentralt, mens Mjelde sikkert får høyre vingen igjen. Krysser fingrene for et godt resultat, hadde gjort seg nå!

  10. Jeg lurer på når vi skal kvitte oss med Guastavino, for den gutten mister ballen så og si hver eneste gang han har den. Skal gjøre alt på egen hånd, og tar mye dårlige skudd. Ødelegger ganske mange angrep med sitt "fantastiske" mottak og. En trampoline har bedre mottak en den gutten der!

  11. Hei! Vi er gjeng på 4 gutter som skal dra til London om et par uker. Ingen av oss har vært der før, og planen er å se amerikansk fotball på Wembley, se oss rundt omkring og en bytur. Det vi trenger tips til er hvilket område i London vi bør satse på. Hvilke områder er det lettvint å komme til Wembley fra, og komme seg inn mot sentrum for å ta en liten pub/nattklub-tur? Området bør jo også være ganske trygt, sånn at vi ikke havner i slummen!

     

    Takker for all hjelp som måtte komme!

  12. Jeg skulle sjekke pcen til en kompis her om dagen, for han har klaga på at når han starter den opp så får han kun en svart skjerm med en musepeker på. Pcen starter opp helt fint, til den skal vise velkomstsiden. Jeg har formatert pcen, og alt funka som normalt igjen. Men nå, en uke senere er det tilbake til det samme problemet. Noen forslag til hva som kan gjøres, og hva dette kommer av?

     

    Takk for all hjelp!

  13. Da var det hjem å øve på å slå pasninger til hverandre og ikke minst å møte ballen. Kanskje litt mer aggressivitet. Synes Cato Hansen i hvert fall var positiv. Kom inn og gav alt, jaga konstant. Ellers var Solli en av de eneste med godkjent på banen. Huff, mye å rette opp til neste uke.

  14. Tipper Brann vinner 2-1. Et tidlig mål i mot, så tar vi kontroll over kampen og presser på. Huseklepp og Solli scorer ;)

     

    Forresten, flere som har lagt merke til kampprogrammet på brann.no? Foran hver kamp kommer det et kampprogram på nett helt gratis :) Virker som om det kommer til å bli bra. Jeg liker det hvertfall!

  15. Står overalt at vi skal stenge av motstanderne defansivt og at de har trena mye på det. Å ligge under 3-0 etter 30 minutter er hvertfall det motsatt. Får håpe at dette kommer av steinhard trening i det siste, og at ting ordner seg til seriestart.

  16. Spekuleres jo i om Nielsen og Karadas skal starte kampen i morra på topp. Det hadde vært en spennende duo framme. Garantert bedre enn å la Björnsson spille. Også skal det bli spennende å se brasilianeren Ernandes Dias Luz om han får et innhopp. Skuddbenet var det veldig høy klasse av: Se video

  17. Jeg tror egentlig ikke Brann ønsket å få Nielsen, men å få 8 mill for Demba er i overkant. Vi får heller leve med Nielsen, og håpe han scorer mer enn Demba klarte (3 mål på 40 kamper?).

     

    Vi kjøpte han jo for 9,5 millioner, så det er ikke en dårlig deal i det hele tatt!

    Demba scorte 5 mål på 24 kamper vs. Nielsen som scorte 11 mål på 26 kamper ;)

  18. Vi får jo se hvordan David Nielsen fungerer i Brann før vi dømmer han på noen måte. Han vet i hvertfall hvor målet står, og har en del rutine. Og vi mangler jo en ordentlig goalgetter i Brann, så dette kan være vår mann.

     

    Men personlig håper jeg at de millionene som er til overs brukes på Moldskred, for det er en spiller jeg har troa på.

     

    Fant forresten en spennende dokumenter fra 30. oktober 2008 som gikk på dansk tv2, om David Nielsen.

     

    Del 1

     

    Del 2

  19. Jeg har også tro på at Steelers kommer seg til Superbowl. Steelers har vunnet over Ravens i begge kampene som har blitt spilt i år (23-20 og 13-9). Det blir et tøft oppgjør, men jeg tror Steelers trekker det lengste strået nok en gang.

     

    Cardinals spilte en utrolig god kamp mot Panthers, men mye kom også pga Delhomme spilte en utrolig dårlig kamp med 5 interceptions! Eagles var ikke like imponerendes mot Giants. Men jeg tror det er Eagles sitt forsvar som kommer til å avgjøre det oppgjøret.

     

    Så Steelers - Eagles er mitt tips.

×
×
  • Opprett ny...