Gå til innhold

k-nut

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av k-nut

  1. Hei,

     

    Jeg har flyttet inn i nytt hus hvor vi har usiolerte knevegger i hele 2. etasje. Jeg antar at temp og fukighet her vil være tilsvarende som et typisk "kaldloft".

     

    Har dere noen betenkligheter med å sette kabelmodem. router (Airport Extreme) og evt. NAS her? Jeg kan tenke meg at spin-up for en evt. harddisk vil være det største problemer hvis temp blir for lav.

     

    Mvh,

    Knut

  2. Hei,

     

    Tar opp igjen dette da jeg sliter med samme problemet.

    Jeg har koblet min Linksys WRT54G i ethernet på zyxel, inn i WAN på Linksys. Jeg får da internett gjennom det trådløse på linksys, med zyxel som router.

     

    Når jeg setter zyxel i bridge og linksys på DHCP får jeg ikke nett på pcene koblet til linksys. Men linksys får riktig dns osv. fra telenor.

     

    Er det noe som har en ide?

     

    Mvh,

    Knut

  3. Hei,

     

    Jeg har et program i Fortran 90 som regner ut et likningsett. Dette skal visualiseres med OpenGL skrevet i C.

    Jeg har laget en makefile som kompilerer og linker all Fortran kode, men klarer ikke helt å få den samme makefila til å kompilere C-koden. Er det noen som vet hvordan jeg skal gjøre dette, og er det så noe triks med å starte et c-program fra fortran?

     

    C-programmet trenger kun en int som startparameter.

     

    Knut

  4. Hei,

     

    Etter en ukes ferie i Hellas, har jeg blitt hekta på Frappe. Jeg har forstått at det ofte brukes en pulverkaffe fra Nescafe som heter Nesface Classic Frappe. Er det noen som vet om det i det hele tatt er mulig å få tak i slikt i Norge? Det er nok mulig å bestille på ebay og slikt, men det er blir jo litt voldsomt for en boks kaffe.

     

    Knut

  5. Jeg kjøpte uorginalt svart blekk til min HP desjet 5552 hos blekkpatron.no.

     

    Det var billig og OK, men da vi skulle håndtere utskriftene en del etterpå, merket vi fort at tekst svertet mye av. Selv hvis jeg valgt mindre blekkvolum ved utskrift, blei svart farge gnidd ut over arket - og blei fort ubrukelig.

     

    Jeg syns heller ikke den varte så veldig lenge. Det er på tide med ny printer, og da kjøper jeg ikke HP igjen som har så fryktelig dyre patroner.

     

    Knut

  6. Hei,

     

    Jeg har internett rett i en Airport Express. Jeg ønsker å benytte en ekstern nettverksdisk jeg har liggende, men siden den bråker så, vil jeg sette den på gjesterommet. Jeg har ikke mulighet for å trekke kabel dit.

     

    Derfor lurer jeg på om noen har en god erfaring med å koble en trådløs router (jeg har linksys WRT54g) til et eksisterende trådløst nettverk. Det blir vel en måte å utvide nettverket på.

     

    mvh,

    Knut

  7. Hei,

     

    Har et lite irriterende problem jeg ikke helt vet hva kommer av.

    Hver gang jeg skrur av maskinen i Windows, vil ikke maskinen skru seg helt av. Strømforsyninga fortsetter å dure,og lyset foran går ikke av. Har aldri hatt problemet før med denne maskinen før jeg flytta.

     

    Har noen vært borti noe lignende tidligere?

     

    mvh,

    Knut

  8. Hei,

     

    Jeg har et eldre kompaktkamera Sony DSC-P100, hvor jeg i det siste har irritert meg mye over flekker på bildene. Jeg så det først da jeg var på ferie i Hellas, men jeg trodde jeg hadde fått det bort ved å rense linsa utvendig. Ved vanlig bruk er det ikke lett å se noe, men f.eks. ved bruk av zoom og bilder av blå himmel ses det tydelig flere grå flekker på bildene. Det kan vel også nevnes at jeg mistet kameraet i et klorbasseng i fjor sommer (etter at jeg så flekker for første gang), men kameraet fungerer fint. Er det noe jeg kan prøve å gjøre selv for å fikse dette, en evt. service vil vel være dyr - og kanskje undøvendig på et slikt kamera.

     

    mvh,

    Knut Andersen

  9. Kan hende dette er besvart en eller annen gang, men jeg fant ikke ut noe fornuftig med søkefunksjonen.

     

    Min PSP har nå firmware 2.71 etter at jeg leste at denne lett kunne "neddateres" til 1.5. Dette fikk jeg ikke til, så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg lastet ned diverse demoer som trenger 3.xx, men som jeg har forstått så bør jeg ikke gjøre dette for å kunne kjøre "hjemmebrygg"-programvare.

     

    Er det noen som kan vise meg hvilken firmware og software jeg bør bruke for å kunne kjøre mest mulig?

     

    mvh,

    Knut

  10. Hei,

     

    jeg prøver å få solgt min Aopen 1557. Den er kjøpt i Juli 04, men skjermen er byttet i Januar 05. Det er en 1,6Ghz, 1 GB ram, 80 Gb harddisk, 4X dvd-brenner, ATI Radeon 9700 128Mb og ellers det vanlige.

     

    Jeg har lagt den ut for 6000 kr på FINN og synes det er en grei pris, men jeg har fått svært få interesserte etter 3-4 dager.

     

    Har jeg satt prisen for høyt tror dere?

     

    mvh,

    Knut

  11. Jeg har et MSI Geforce 6600 LE. Det er vifteløst og kosta rundt en tusenlapp tror jeg. Ytelsen er det så som så med, men fungerer helt OK til middels oppløsninger og middels grafikk på nyere spill.

     

    Det klarer ikke å kjøre Dreamfall så veldig bra selv med ganske lave grafikkinstillinger, da sammen med en Sempron 3100+@2560Mhz.

  12. Hei, og takk for en fin guide.

     

    Nå forsto jeg endelig hvordan jeg skulle komme meg over 2Ghz-grensa jeg har hatt problemet med tidligere.

    Jeg kjører nå på 2560 Mhz, men kommer ikke høyere enn 320(*8), høyere fsb enn det så kommer jeg ikke inn i windows. Det kan kanskje hjelpe litt å stille på spenningen på Vcore og minne, men jeg har minne av billigtypen, så jeg vet ikke hvor mye det klarer.

     

    Men, jeg lurer på noe angående HTT. Nå kjører jeg altså fsb på 320. Om jeg har forstått det riktig så skal ikke HTT over 800 mhz, derfor har jeg satt min på 2x. Men, har det da noe så si for systemytelsen at HTT-frekvensen bli såpass mye lavere enn de orginale 800mhz?

     

    Og, så det det dette med "memory divisor" Hvordan regner jeg ut frekvensen på minnet? Tar jeg orginal frekvens/memory-divisor(133mhz) - så tar jeg fsb/det forrige svaret? Det høres hvertfall ganske riktig ut med 213mhz.

     

    Knut

  13. Jeg har en Xbop360 core, og tenkte det kunne vært greit å ha en fjernkontroll til denne. Min NAD-fjernkontroll (HTR-2) er programmerbar, så den kan altså ta opp IR-signaler fra andre fjernkontroller.

     

    Tror dere da det vil funke å låne en orginal 360-fjernkontroll av noen og bare kopiere de viktigste knappene?

    XBOXen bruker ikke noen sære frekvenser eller slikt som B&O gjør (de gjorde hvertfall)?

    Fjernkontrollen trenger vel ikke å aktiveres på noen måte?

     

    mvh,

    Knut

×
×
  • Opprett ny...