Gå til innhold

frodegb

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frodegb

  1. Hei :)

     

    Java er noe helt nytt for meg, men har lyst til å lære meg dette så jeg har installert JDK i "c:\java\jdk1.6.0_06". Jeg har satt PATH-variabelen til "c:\java\jdk1.6.0_06\bin" og JAVA_HOME til "c:\java\jdk1.6.0_06". Jeg får ingen feilmeldinger når jeg skriver javac og java i kommandovinduet til vista. Men som vist på bildet har jeg laget en fil som heter Virk.java og prøvd å kompilere den ved å skrive:

    javac Virk.java

    når jeg befinner meg i c:\users\frode. Det går tilsynelatende fint og Virk.class blir opprettet i samme mappe, men når jeg vil kjøre Virk.class

    java Virk.class

    går det gæli. Se bildet under.

    skjermdump.png

     

    Hva er det som forårsaker dette?

     

    Frode

  2. nå har jeg fått den. fikk den i går kveld :)

    har installert opensuse, så jeg har det og vista i dualboot, sliter bare litt med nettverksoppsettet i opensuse.

    jeg kjøpte den med "street" mønster, den til venstre på bildet. Ser veldig bra ut!

    hei, er du fornøyd?

     

    Jeg er veldig fornøyd :) har ikke fått fikset nettverk på opensuse ennå, ellers fungerer det også bra. Anbefaler å bruke litt ekstra på 1400x900 truelife skjerm!

    Har du tenkt til å bestille?

  3. hei, jeg har også bestillt denne, jeg lurer på hva ETA betyr er det når de får maskinen eller når jeg får den :ermm:

    det betyr beregnet ankomsttid. altså, datoen den skal være fremme til deg.

    jeg fikk eta 25. januar, men snakket med schenker i dag og de sa at den kunne bli levert i kveld. (24.)

  4. Dell Inspiron 1525

    inspiron_1525_imr.jpg

     

    Jeg synes ikke disse så så værst ut med henhold til design og ytelse.

    Bestillte en med bl.a. 1400x900 truelife skjerm og 120gb 7200rpm sata disk, og prisen ble bittelitt over 6000.

     

    Jeg var litt skeptisk til å bestille fra dell etter jeg har lest en del skrekkeksempler om lang leveringstid, men det ser ut som om de holder lovnaden med ca 10 dagers leveringstid. Jeg bestillte på kvelden den 17. De satte den sammen og leverte den til Schenker i løpet av neste dag, og i går kveld kom den til oslo. Beregnet leveringstid fra Schenker er 25. Januar, så hvis det blir tilfellet så tok det bare 7-8 dager :)

     

    Noen andre som har bestillt denne? Del gjerne tips, leveringstid etc. med oss andre.

     

    Frode

  5. jeg anbefaler alle i norge å kjøpe modchip greier fra http://shop.01media.com i sverige. De sender fort og taxfree, mye rimeligere priser en modnet.no. De har og bedre utvalg, og de selger ikke kloner som jeg så at modnet.no gjør, og det er jo temmelig lavmål. eller hva?

    Selv bruker jeg DS-Xtreme 4Gb flashcartet, det er vel til dags dato det beste flashcartet du får tak i, jeg har venner som bruker M3 DS Simply også, så jeg kan anbefale den og, den er jo veldig rimelig :).

  6. Hei.

     

    Jeg har lyst til å anskaffe meg et enkelt og greit kamera til hobbyfotografering.

    Det forrige og eneste kameraet jeg har eid var et engangskamera som var formet som en pingvin som fulgte med noe godteri på danskebåten, så jeg må innrømme jeg ikke har så mange kjentfolk på denne stien.

    Det jeg har tenkt til å bruke kameraet til er noen bilder av alt mulig til en nettside, og ellers bilder av mennesker, type: venner, altså sånn typisk fritidsbruk.

     

    Jeg har lyst på et kamera der jeg kan leke med fokusering, da må jeg kanskje ha et kamera med et objektiv eller spesiell linse eller hva det heter.

    Jeg er ikke interessert i å bruke så mye penger på dette. Noe til rundt 3000 hadde passet meg fint.

     

    Håper noen har noe hjelpsomt å komme med :)

     

    Frode

  7. På hvilken måte blir leppene avhengige av lypsyl? er det som i den filmen med halle berry "Catwoman" når de har denne supermannkremen, når de bruker den blir de sterke og tåler harde slag, men når du slutter å bruke den smuldrer de opp.. så det er sånn at hvis du bruker lypsyl i et par uker og slutter blir leppene dine tørre igjen? hvis det hadde vært avhengighetsskapende midler i lypsyl hadde de vel ikke fått lov til å selge den...

×
×
  • Opprett ny...