Gå til innhold

eriktveit

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eriktveit

  1. Jeg har akkurat kjøpt ny macbook da den gamle knuste.

    Problemet er når jeg prøver å spille Heroes of might and magic 5 på den nye macen. Menyene er fine, men når jeg kommer inn i spillet er alt veldig mørkt. Det er knapt jeg klarer å se konturene i spillet. Har prøvd å stille på det meste i graphic options, uten hell. Dette var aldri et problem på den gamle laptopen, som egentlig var ganske lik denne nye, men 7 mnd eldre.

     

    Noen som har peiling på hva problemet kan være?

  2. Fikk MacBook for en stund siden. Jeg koblet til min gamle mus, jeg hadde på pcen (Logitech Mx 510). Når jeg nærmer meg, med musen, det jeg skal trykke på, beveger musen seg irriternde sakte. Er vel egentlig når jeg beveger den sakte genrelt at dette skjer. Blir liksom en jobb å få den helt frem ( hvis dette er mulig å forstå :p) Har sjekket alt av innstillinger, finner ikke noe som fikster dette. Noen som har tips?

  3. I det siste har pcen begynt å fryse når jeg går fra den. Skjermbildet er som når jeg forlot pcen, og ser på en annen pcen at jeg er logget av msn. Ser på klokkeslettet på pcen når den frøys, og det ser at varierer veldig hvor lang tid det tar. Det skjer heller ikke alltid, at den fryser. Dette er noe som har dukket opp i det siste. Aldri hatt dette problemet før. Noen som har peiling på hva som kan være galt?

  4. Har en p4 3gz prossessor, som jeg har hatt mye problemer med temperatur. Kjøpt bra vifte og Arctic Alumina kjølepasta. Det funka en stund, holdt seg under 60 grader. Men etter 6 mnd ca begynner den å bli varm igjen (over 70 grader når jeg spiller). Noen som vet hva som kan være galt? Må man bytte kjølepasta ofte?

×
×
  • Opprett ny...