Gå til innhold

jmarlund

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jmarlund

  1.  

    Kunne vært interessant om dere tok med Unifi ap ac pro ...

    Utfordringen er jo at disse AP'ene trenger en router i tillegg, det blir jo ikke noen "plug and play" hjemmepakke. Det er sånn sett ikke direkte sammenlignbart med de andre varene som her er testet.

    Nei det er ikke sammenlignbart, men du kan lett få en "pakke" med 3 ap ac pro og en unify router for under 7000,- som det dyreste produktet i denne testen kostet. Da kunne det vært interessant å se hvor mye bedre ytelse mann evt kan få ved å velge denne løsningen.

  2. Hvis dette er en privat filserver som ikke er veldig kritisk i forhold til oppetid, så hadde nok ikke jeg tatt bryet med å bytte hovedkort/prosessor før den eventuellt ryker. Hvis kjølingen er riktig dimensjonert så skulle det jo ikke være et problem med varme om den ikke står midt i solen. Legg gjerne inn et program som overvåker temperaturen og sjekk på en varm sommerdag (speefan for eksempel).

  3. Er usikker på hva som egentlig skjer, men når jeg skal se på telefonen min så må jeg skrive inn pinkode på ny. Akkurat slik som når jeg skrur den på. Det virker som den har skrudd seg av og på... ganske irreterende. Et annet problem er at folk sliter med å høre meg når jeg snakker i telefonen, ender opp med at de gir opp med å snakke med meg.

     

    Har samme problem, men bare av og til, telefonen starter på nytt og ber om pin kode. Det er veldig irriterende, vet jo aldri når en samtale kan gå tapt fordi telefonen har restartet av seg selv, si ifra om noen har en løsning/forslag på dette :) At lyden din er dårlig høres jo ikke bra ut, kanskje telefonen burde innom service.

  4. Jeg har fått Galaxy nå, og har store problemer med å få den til å fungere med progrmavaren som følger med. Har også prøvd å laste ned nyeste vesjon av denne fra samsungs nettsider uten hell. Den finn to disker i telefonen, men på alle andre funksjoner (inkl. software oppdateringer) står det at telefonen ikke er kompatibel. Programmet gjør egentlig ingen nytte slik det er nå. Har prøv med Windows 7 x64 og windows 7 x86, uten at det fungerte. Noen som har noen tips?

  5. Sangene som følger med og som kan kjøpes på xbox live kan du synge omtrent som på singstar med tekst og sånne streker du skal treffe på tonen. De sagene du har på mp3 spiller/minne penn eller harddisken på xboxen kan du synge, men uten teksting og slikt så det blir litt annerledes. Ettervært skal man kunne kjøpe endel sanger fra xbox live og det kommer sikkert til å dukke opp norske sanger der også.

  6. Ordlisten på 6280 lagrer ofte ikke nye ors som legges til. Det er irriterende å måtte skirve inn samme ord hele tiden, og mange ord som brukes til daglig ligger ikke i ordlisten fra før.

     

    Noen som vet åssen dette kan fikses? (Fw oppdatering?)

  7. Problem(er): 1) Irriterende mye slark i sliderfunksjonen. 2) Telefonen skrur seg av når man spiller mp3-filer.

     

    Løsning: Jeg har en 6280 med samme problemet ved avspilling av musikk. Dette løste seg selv da jeg byttet ut minnekortet som fulgte med telefonen så det er nok sansynlig at problemet litt i dette.

    Det medfølgende minnekortet fremkalte også en bluescreen på pc`n da jeg puttet det i minnekortleseren så det er jo nok en grunn til å misstenke det medfølgende kortet. Har prøvd å formatere det uten at dette løste problemet.

    Anbefaling:kjøp et nytt minnekort, du får 1gb for en slikk og ingenting for tiden :)

  8. Problemet med at telefonen restarter når man spiller musikk løste jeg rett og slett ved å kjøpe et nytt minnekort.

     

    Den første uken jeg hadde denne telefonen brukte jeg minnekortet som fulgte med og telefonen startet på nytt hver gang jeg hørt på musikk, men etter at jeg fikk det nye minnekortet (1GB) har ikke dette skjedd en eneste gang, så jeg lurer på om minnekortet nokia sendte med kan være defekt.

     

    Ellers har jeg også opplevd at ordlisten ikke lagrer nye ord og dette er utrolig irriterende, men jeg håper en ny FW kan fikse dette?!

×
×
  • Opprett ny...