Gå til innhold

TStensland

Medlemmer
  • Innlegg

    301
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TStensland

  1. Endelig et abonnement som ihvertfall virker fristende. Hadde vært fint å ikke være avhengig av trådløse nettverk/datapakker, spesielt når man er på ferie. Samtidig så er det veldig sjelden jeg føler behovet for å bruke mobildata ellers i hverdagen så jeg skal nok klare meg foreløpig. Ihvertfall frem til OneCall eventuelt tvinger meg over på et annet abonnement (har OneCall faktura nå, og det gikk jo egentlig bort for mange år siden), den dagen vil nok dette abonnementet bli sterkt vurdert. Hvis det fortsatt eksisterer da vel og merke ;-)

  2.  

    Jeg har vært med å betateste Google Assistenten på norsk i en måneds tid nå, ganske kul egentlig. Det er en del veldig spesifikke ting den kan gjøre, men for det meste googler den bare ting jeg spør om. Ser stort potensiale, men er ikke sånn kjempeimponert enda.

    Det høres ikke ut som det er Google Assistent, men Google Søk på norsk.

    Som hvordan søk er på norsk språk på telefonen vs engelsk hvor assistent dukker opp

    Google Søk er vel forsåvidt en del av Google Home/Assistant, og ja det er en del begrensninger på hva den kan foreløpig. Har fått veldig mange "Sorry I Can't help with that yet" osv. fra min egen Google Home Mini de ca 6 mnd. jeg har hatt den. Samtidig så kan den jo også en del "artige" ting som f.eks. synge sanger, fortelle vitser, spille spill osv. En ting som er helt klart er at Google Home/Assistant gir mest valuta for pengene hvis man har andre enheter som kan dra nytte av den, slik som f.eks. Philips Hue systemet

  3. Det som er "negativt" med at 1920x1080 fortsatt er "standarden" er vel, ihvertfall etter min mening, er at det fortsatt er for dyrt for de fleste å gå over til høyere oppløsning (tenker spesielt på 4K) med tanke på at det fort kan kreve ikke bare ny skjerm, men også at annen hardware må skiftes ut. Samtidig så er det jo en del andre ting som har utviklet seg med skjermene i løpet av de 10 årene også (bl.a. HDR, 3D, Hz, FreeSync/ GSync osv.) En positiv ting er jo det at Full HD i det minste har blitt mer eller mindre standard også på laptoper (hvilket sikkert også utgjør en god del av maskinene i denne statistikken.)

  4. Nokia 6110 Navigator takk  :wee: NOKIA-6110-NAVIGATOR-1.jpg?fit=400%2C300
     

     

    Første "smartmobilen" jeg hadde, fungerte ypperlig som GPS til bilen også med Route66 programavaren som fulgte med.
     
    Nokia 3200 var vel den første telefonen jeg kjøpte selv. Mente det fulgte med ett verktøy for å klippe ut "dekslene" jeg, men mye mulig jeg husker feil.
     

     

    "Den kunne kanskje blitt levert med multifunksjonssaks som enkelt klippet ut plass for tastene i bildet du skulle bruke. "

     

  5.  

    Problemet med kaffemaskiner er at de bruker lang tid på å varme seg opp, lager små kopper, koster mye pr. kopp og du må konstant fylle på vann og kapsler som gjør at du må gjennom flere steg for å lage en kopp kaffe fra kapsel enn med en trakter.

     

    Det står ikke noe om det, men det er merkelig at det ikke er bygget inn noe trådløst grensesnitt som blåtann eller wifi når de først kommer med nye produkter i 2018.

     

    Men er dette virkelig nye produkter, eller nye i Norge. Jeg mener jeg har sett disse i utlandet (i det minste i USA i mange år)...

    Disse maskinene er ganske nye ja, så den første gang i England i November 2017. Maskinen du tenker på er kanskje en Nespresso Buisness Solution maskin? De bruker en annen type kapsler igjen som kan minne litt mer om Vertuo, men de er mye tynnere (er mer en "disk" enn en kapsel) Buisness maskinene gir samme mengde kaffe i koppen som den originale Nespresso-serien.

    • Liker 1
  6. Støynivået?

    Mer eller mindre enn tidligere konstruksjoner?

    Hva koster disse kapslene? Dette er vel også trolig patentert, så de kan holde en relativt høy pris på «kaffen»?

    Kapslene er priset fra 4,39 kr stk. for de minste (Espresso 40ml) og opp til 7,29 kr stk. for de største (Alto 414ml). Disse kapslene er nok en god del vanskeligere om ikke umulig å få kopiert kontra de originale Nespresso kapslene pga. strekkodene, der de gamle kun trengte å ha riktig passform. Noe som da selvfølgelig vil bety at man neppe kan håpe på å få noe særlig utvalg av uoriginale (og billigere) kapsler til denne maskinen, med mindre Nespresso selv ville åpne opp for det da (meget lite trolig)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...