Gå til innhold

gmes

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gmes

  1. Jepp desverre.. og sony skylder på alle andre.... sleit med blåtanna på bilen.. Samsung s6 funket alt som det skulle.. z5 sleit jeg med å få mic til å fungere, parra seg ikke osv..

     

    Da hadde jeg to handsfree sett parra ( en for jobb og en i bilen) den til jobben tar jeg aldri med.

     

    Men det var jo pioneer sin feil.. som ikke taklet 5.1 ,, men samsung klarte det.. nei det er ingen ting galt med sony.. er spillern sin feil..

     

    irritere meg grenseløst.. 

  2. Dæven nu kjenne æ blir førbanna.. Bruker min Z5 som arbeids mobil. Og har pin og fingerleser for å komme inn, må ha det pga arbeid.. så ligg den i lommen.. skal se på tlf står det att man har feilet koden 10 ganger så nu blir tlf å gå tilbake til fabrikkinstillinger.. og æ mister alt.

    Æ e jo totalt hjelpeløs her æ sitt på jobb uten mail på tlf og nummerene.!!!!!!

     

     

    er det noen måter å få fjernet dette så det ikke skjer igjen!??! var aldri ett problem med Samsung S6.

  3. E veldig usikker, jeg bruker mobilen i jobb.. Ringer en del, mye mail, også litt face, snap osv.. Klare såvitt dagen, av og til må jeg ladde litt på dagen, for att eg skal kunne streame musikk når jeg trener.. Har nu samsung s6. Har lyst på z5 (den normale) :) men e usikker om det blir en forbedelse, med tanke på batteri,,

  4. er ikke lansert her ennu.. så du får ikke lastet ned android auto appen fra appstore. men får ant å laste ned andre plasse :) kjører android auto på min pioneer,,  dog funker ikke google tale så i norge, kan ikke spørre om alt mulig heller nermeste feks kino, som man ser på videoene fra usa..

    men den leser opp tekstmeldingene.. men har ikke prøvd å svart sms via android auto ennu. så vet ikke om det fungerer.

  5. Jeg driver å skal bytte ut spilleren som sitter i bilen min. Er en 2011 mod mazda 6 uten bose. Den pluggen som sitter der passet selvfølgelig ikke inn i spilleren min så trenger en overgang av noe slag. Hva slags kabel trenger jeg for å få rattstyringen til å fungere? Er en pioneer spiller.

     

    Helst fra et sted jeg kan få tak i Oslo/Akershus området imorgen.

     

    Satt nyrlig inn Din2 spiller i min Mazda 6 2009 mod. brukte da connects2 rattkontrolladapter, den jeg brukte var til Bose. men du får den til uten bose også. http://bilradiospesialisten.no/  er ikke Oslo området. men vil tippe oslo bilstereo har noe slikt..

×
×
  • Opprett ny...