Gå til innhold

Vanskelig

Medlemmer
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vanskelig

  1. Hei ja.

     

    Jeg har et merkelig problem, som jeg egentlig ikke har hatt tidligere... Jeg har en stasjonær pc som står langt unna routeren. Derfor har jeg kjøpt ei 10-15 meter lang nettverkskabel som jeg kobler til. Dette har fungert tidligere.

     

    Nå måtte jeg kjøpe nytt skjermkort da det gamle har takket for seg. Dette har jeg montert. Når jeg nå kobler til nettverkskabelen så virker det som om internett strupes i løpet av veldig kort tid, og ned til at det er helt sinnsykt treg internett.

     

    Er det noen som har noe tips på dette? Hva kan det komme av???

  2. Hei ja. Jeg tok av dekselet og startet maskinen nå og ser at det er 3 vifter. Det er 1 der strømforsyningen går inn, det er 1 på hovedkortet og 1 på skjermkortet. Den på hovedkortet gikk jevnt hele tiden, den på strømforsyningen gikk både hurtig og mindre hurtig og den på skjermkortet gikk ikke i det hele tatt!!! Etter et par minutter begynte det å bli varmt rundt skjermkortet og etter et par minutter til så skrudde pc'en seg av....

  3. Jeg har en stasjonær pc som jeg kjøpte for kanskje 5-7 år siden. For et par år siden oppgraderte jeg skjermkort osv. for at jeg skulle kunne spille "dagens" spill. Har Windows7 premium hom 64 versjon. Har egentlig ikke hatt noe problemer med den før nå plutselig.

     

    Det som skjedde var at den bare slo seg av etter et par, tre minutter. Dvs. at den noen ganger slår seg helt av, og andre ganger kutter den bare skjermen, og sikkert noe annet, men du hører den durer litt.

     

    Dette skjedde første gang for ca ei uke siden. Jeg vet ikke om det har noe å si men det skjedde da jeg gjorde følgende. Jeg fikk beskjed om at det var en ny oppgradering til skjermkortet mitt (AMG catalyst et eller annet). Jeg begynte da å laste ned den, samtidig som jeg lastet ned en betaversjon av Battlefield 4. Etter restart et par ganger så begynte plutselig skjermen å bli lilla også :).... Jeg tenkte da at jeg skulle prøve å tilbakestille pc'en til en tidligere dato og har etter hvert fått det til (tilbakestilte dne til en gang i mai). Men den fortsetter å slå seg av etter kort tid. Så fikk jeg beskjed om at jeg kunne oppgradere Java. Det virket som om at etter at jeg hadde gjort det så ble skjermen og fargene vanlig igjen.

     

    Problemet er bare at pc'en slår seg av etter 2-3- minutter og jeg vet a faen hva det er..... Er det noen som har noe tips??

  4. Du må nesten teste ut litt i forhold til hvor mørkt det er der. Du vil nok ende på enten 1600, 3200 eller i verste fall 6400 iso og du kan godt ha blender 1.8. Da vil du forhåpentligvis få en lukker som er kjapp nok til å ta bilder. Men ikke forvent deg at du får fryst skikkelige bevegelser. Da skal lyskasterne være ganske direkte på det du tar bilder av tror jeg... Sett kameraet i AV modus og prøv først med 1600 iso og blender 1.8. Blir det for sakte lukker så skru opp isoen...

  5. Vil man ha et objektiv med stort zoom-omfang er ikke 18-270 VC et dårlig valg.

     

    Det er vel kanskje et av de bedre "alt i ett" objektivene så det er ikke det verste valget :) . Men jeg mener at hvis man kjøper et så greit kamera som 650D så ville jeg heller hatt et 17-55 IS II som følger i pakken + et 70-250 IS eller 300. Skulle jeg hatt 1 objektiv så hadde jeg kjøpt Canon 18-135 tror jeg. Men for all del. Dette er en god start!!! De fleste begynner med noe og ender ofte opp med litt oppgraderinger eller utvidelser etter hvert :green: .

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...