Gå til innhold

Thera

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thera

  1. Tror jeg aldri har sett en artikkel om Ultima Underworld, og det det spillet gjorde. Det er alltid bare Wolfenstein, Wolfenstein, Wolfenstein.

     

    Jeg tror de aller fleste som hadde gleden av å utforske pc'er allerede før 90-tallet brukte mer tid på å utforske Ultimas underverden enn å springe rundt i castle Wolfenstein. For min del skilte Wolfenstein 3D seg ut hovedsakelig med at man ønsket å unngå at ens foreldre så hva man spilte, og at spillet ble lagt til side den dagen fugler kvitret om juksekodene - selvsagt først etter å ha rundet det ved hjelp av dem.

  2. Vil tro meningene om dette er splittet av om du var født før eller etter 80-tallet. Skift tema til tv-humor, så får du nok med enda eldre generasjoner - Charlie Chaplin vs Jackass/Tosh.O f.eks. Jeg er enig med Lowe, men det er da vel også på grunn av de spillene han nevner var med på å forme min interesse for dataspill. Basert på innlegget over er vel muligens dagens ungdom mer blottet for humor, dog.

  3. Kan også nevne at man har noe som heter returrett her til lands, så om man forhåndsbestiller et spill og en anmeldelse eller kompis viser at spillet ikke svarer til de hypede forventningene man har skapt, så kan man jo alltids returnere spillet, så fremt det ikke er åpnet (noen tillater vel retur også når det er åpnet?)?

    Nei, det finnes ingen slik rett. Kun ved kjøp over internett(/fjernsalg).

     

    Klar over det, burde utdypet det i det avsnittet.

     

    Har du en kvittering hos f.eks. Platekompaniet så er ikke målet deres å være vrange. De vil nok gi deg en tilgodelapp du kan benytte til å kjøpe noe annet i butikken. Selv om man har regler og lovverk så er det også noe som heter kundetilfredshet som forbløffende nok en del butikker tar hensyn til.

     

    10% rabatt ved forhåndskjøp er forøvrig mer enn nok incentiv for meg til å kjøpe et spill jeg har forventninger til. Anmeldelser er og blir subjektive meninger, forresten.

  4. Har spilt cs både mer og mindre aktivt i 5 år, hvor jeg har brukt mx310 siden den ble lansert. Kjøpte funC matte i samme slengen og de to fungerer veldig bra. Eneste ulempe er at jeg får generert mye støv som fester seg på musa, men siden jeg har nada erfaring med andre musmatter antar jeg at dette heller skyldes min innsats med å ta knekken på hybelkaniner enn selve musmatta. Kjører du samtidig med høy sens har du ingenting å frykte når det kommer til størrelse heller.

×
×
  • Opprett ny...