Gå til innhold

fanta

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av fanta

  1. litt off-topic: trådløst nettverk er slett ikke "dyrt", bortsett fra studenter da (som jo heller bruker pengene på halvlitere.. hehe)

     

    aksesspunkt til 1500-2000 (fra f.eks. komplett.no), samt pc-card til ca. 1000-1500 og du er i mål

     

    og JØJE MEG så kult det er å ha :smile:

  2. Har en et par måneder gammel Znote 2001 fra Zepto som jeg er strålende fornøyd med, bortsett fra en liten sak...

     

    Jeg bruker maskinen svært mye, og av og til slår den seg selv av helt plutselig -- skjermen blir bare sort og jeg hører viften slår seg av... Den funker helt fint igjen når jeg skrur den på, men hvis jeg har vært midt i et ulagret dokument når det skjedde har jeg naturligvis tapt en del arbeide.

     

    Noen som har vært borti dette? Noen som vet hva det kan skyldes? Mistenker at de elendige driverne til Geforce 2 Go kan være medskyldige, men jeg vet ærlig talt ikke... dermed denne postingen.

     

    Takker

  3. Har nettopp mistet min gamle 8850, og trenger et nytt vidunder... I den forbindelse har jeg bestemt meg for følgende funksjonaliteter som jeg vil ha:

     

    - ringing (finnes det telefoner uten?)

    - sms

    - gprs

    - pop3/smtp (e-post)

    - liten og nett (helst under 90g og på størrelse rundt en 8850/8210/6510)

    - infrarødt

    - utskiftbart batteri

     

    Noen tips? Har sett på Ericssons T65s, men den har jo ikke infrarødt, dessuten er batteriet innebygget... sukk..

  4. Hei,

     

    Har en relativt ny bærbar maskin og ønsker å beholde denne i bruk en stund fremover (3 år+). Bruker PC daglig, og har så langt brukt denne bærbare -- dog av og til med ekstern skjerm.

     

    Er det noen forhåndsregler jeg bør ta for å sikre et lengst mulig maskinliv på "babyen" min? Batteriet forstår jeg jo vil bli dårligere etterhvert (dette kan da også byttes ut), men ellers)

     

    Takker

  5. Hvis støy er et viktig moment, bør man selvfølgelig ikke kjøpe bærbar med desktop-prosessor (noe som krever mye viftearbeid). Har selv en Zepto 2001, og den er så godt som lydløs, siden den har mobile-prosessor.

  6. Har nå snakket med leverandør, og det er heldigvis mulig å skifte ut tastaturet uten å blakke seg helt... (Zepto). Håper ting ordner seg uten at jeg må gå til det skrittet, men det er jo betryggende å vite at worst-case-scenariet ikke er så ille.

     

    Takk for svar, folkens. Nå må jeg visst bare la den stå en stund også håper jeg det ordner seg... (Noen tørketips? :smile:

  7. Ingen syrlige kommentarer, takk... shit happens :sad:

     

    Har prestert å søle litt vann ned i venstre hørne av tastaturet på en bærbar maskin, og er nå naturlig nok rimelig redd for at jeg har ødelagt noe.

     

    Har slått av maskinen, tatt av alle tastene og tørket som best jeg kan under der... Har slått den på igjen, og alt fungerer (gudskjelov) bortsett fra tastaturet som oppfører seg rart (først virket det som at a-tasten hadde hengt seg opp, og nå virker det heller dødt...)

     

    Noen tips til hva jeg kan gjøre? (helst kjapt!)

     

    I tilfelle tastaturet blir ødelagt av dette, er det en slik del som kan erstattes hvis jeg sender inn maskinen til leverandør?

     

    På forhånd takk for svar

     

    Now if you'll excuse me, skal jeg dunke hodet i veggen litt..

  8. Heisann,

     

    Har en relativt ny (2 uker..) installasjon av Windows XP på en like ny maskin her, men i det siste har explorer.exe begynt å bruke 100% (ifølge task manager) av CPUen... dette er naturligvis rimelig irriterende.

     

    Noen tips om hva jeg bør gjøre? Å re-installere hele XP vil jeg helst gjøre som aller siste utvei...

  9. sjekket dells sider, og fant riktignok noen drivere for ndvidia geforce2 go til winXp, men disse var "multi language", noe som tydeligvis betydde thai og andre eksotiske ting

     

    har du en direkte link? (beklager hvis jeg ber om for mye her.. burde egentlig kontaktet zepto)

  10. har hatt denne maskinen en liten stund nå (meget fornøyd!), og lurer på et par ting:

     

    1) det eneste jeg har hatt et par små problemer med er skjermkortdriverne til nvidia geforce 2 go.. har lastet ned det som finnes under zepto.no, men virker ikke som det har hjulpet noe særlig (den har nemlig kræsjet en gang siden) .. har også sett på nvidia.com, uten hell. finnes det nyere/bedre drivere noe sted?

     

    2) hvordan stille kontrasten på skjermen? finner kun brightness-innstillingene..

     

    3) når jeg setter inn et smartmediakort i den integrerte leseren så finner jeg ikke ut hvor jeg skal åpne det i Windows XP.. skal det komme opp som en ekstra "disk" i windows explorer eller?

     

    ellers: stille, rask (1ghz, 512mb ram, 40gig hd), lett og solid.. herlig!

     

    [ Denne Melding var redigert av: fanta på 2002-05-18 12:52 ]

×
×
  • Opprett ny...