Gå til innhold

boye88

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av boye88

  1. Det bildet var jo sinnsykt sinna! Kan også informere og anbefale om at det kommer en meget velskrevet artikkel i neste nr. av HV-bladet. Tror ihvertfall det er neste utgave... Uansett, artikkelen er skrevet av en fra MOT-laget. For de som er interesserte. Noe det jo virker som dere er. Vi i HV09 har forøvrig fått delvis ansvar for sammensettningen av neste MOT-lag (PRT. 14(?) Alle skal komme fra HV09 hvis jeg ikke tar helt feil. :thumbup:

  2. Hemligheten (2005)

     

    Fire studenter fra England/USA (forøvrig spilt av svenske skuespillere) reiser i midten av September på ferie til Gotland.

    Ferien går imidlertidig ikke helt etter planen, når de finner en mystisk amulett med onde krefter...

     

    Har aldri vært på Gotland selv, men det eksisterer ikke bevis for at filmen er laget i, 2005 Det virker som om alt er skrudd noen tiår tilbake og tatt opp med et mobilkamera. Filmen har heller ingen bestemt sjanger. Den variere mellom komedie, horror og skrekk. Du vet ikke helt hvilken sjanger som brukes og hoppet over til en annen kommer fryktelig brått på. Ikke en heldig kombinasjon i dette tilfelle.

     

    Trailer

     

    Hva skjer når de fire svenskene snakker engelsk. Jo, det såkalte språket de prøver å snakke får null troverdighet. En av de tre minner også om Keanu Reeves ;) Det som redder det hele er at tre av de gode skuespillerne har to roller hver. Noe som kommer godt frem vet at en av dem har et kutt i panna. Skuespillet i filmen ligner TV2 sit vellkjente program, Holms.

     

    Hemligheten/The Secret, innfrir på samtlige punker og klarer til og med å overraske meg. Kan vell legge til at forventningene jeg hadde til denne filmen var av typen 1/10 på IMDb. Noe som viser seg å stemme ganske bra. Denne får ingen varm anbefaling av meg og bør heller ikke vurderes å se. Med mindre du ikke har noe som helst annet å gjøre. Lett inn på topp 10 av de dårligste filmene jeg noen gang har sett. Min karakter blir 1.2/10

  3. 2. I TF3D, hvordan kan man endre slik at den siste sms'n man mottok havner på toppen og kan lese den direkte i TF menyen og ikke bla seg ihjel? (altså uten å gå inn på alle meldinger..)

     

    Hæ? Den kommer jo på toppen den. De blir sortert etter dato/klokkeslett though, så om en melding blir forsinka av enellerannen grunn kan det hende at den kommer lenger ned på lista. Skjedde med meg etter en dag uten mobil mens jeg venta på diamonden. Men alle nye meldinger kommer først.

     

    stemmer det.

     

    Løste seg!

    Eneste jeg ikke kom til å tenke på, var å sjekke om meldingene fra mellomkrigstida fra SIM hadde dato.. neida, bare klokkeslett, så derfor kom alle de først..jadda, flaut.

     

    Noen tips om overføring av kontakter fra SE tlf da?:)

     

    Hovedmeny- Kontakter- Ha pekeren på et tlf nr- Trykk: Mer - Trykk: Valg - Trykk: Avansert - Kopier til SIM-kort- Kopier alle ;) Bare å bytte over SIM-kortet. Her kan du også sende dem via BT.

  4. HJELP! Gjett hvem som har fått æren av å bære flagget først i toget i morgen? Troddet jeg bare skulle marsjere inne i toget, men der tok jeg feil. Jeg og en annen med uflaks er satt til å gå først i toget(for sjøforsvaret og hæren)selveste 17. mai. Fint at vi marsjerer så mye i sjøforsvaret :!: Jaja, hvis dere er i Bergen å ser en dust miste et flagget etc så er det meg :no: haha

  5. Capacity: 900 mAh
    1. Telefonen har alle de mest strømkrevende funksjoner på markedet.

    2. Xperia X1 har 1500 mAH, altså har en tilsvarende telefon et 65% kraftigere batteri av samme type.

     

    Jeg vil si det god grunn til å frykte "strømforbruk/batterikapasitet-raten" er veldig lav på denne telefonen, og at forbrukere vil oppleve mye av den samme frustrasjonen som med N95s batterikapasitet. Det er merkelig at ikke HTC har gjort telefonen noen få millimeter tykkere så den kunne fått et langt kraftigere batteri.

     

    Virker kanskje litt rart det med batteri vs. tykkelse, men tror det er fordi den mest sannsynlig vil selge bedre. Jeg oppfatter det ihvertfall slik at de fleste heller kjøper en "tøff" mobil med dårlig batteri, enn en med bra batteri som ikke er så "tøff". Jobbet i Telekiosken før og der så flest på design, kamera osv før batterikapasiteten. Dessverre for oss :!:

  6. Fikk plutselig sinnsykt lyst til å ta frem Amiga-en igjen når jeg fant en pakke med 45,93GB stash på ScT.

    Min gamle Amiga500 mangler en god del kabler/ledninger av forskjellige tyber, blandt annet srtøm-adapteren. Har nå sjekka steder som qxl,finn, søkt på google osv, men med få resultater. Vet dere om noen andre steder som er verdt å sjekke? Tenker også litt på pris... Er inne til fosrtegangstjeneste og pengene blir brukt på andre ting. Hvis det ikke er noen sider på ledninger osv så skader det heller ikke å kjøpe en "NY" av f.eks 500,500+,600 osv. :p Har dessverre nå ikke annledning til å svare hvis dere lurer på noe. Tog de neste 9 timene

     

    Takker for alle svar!

  7. Da var det gått hele tre dager siden jeg fikk(betalte en del selv) min Acer Aspire 5920G. Kjøpte den på El-price noen dager før den 24... Jeg kjøpte/fikk pcen til bruk i sjøforsvaret som jeg nå skal inn i, men det har oppstått et stort problem! En høtaler på 35Kg smallt ned på den lille stakkaren. :cry: Skjermen er med andre ord helt knust. :cry::no:

     

    Hva er det beste jeg kan gjøre nå, bortsett ifra å vurdere livet mitt? :cry:

    Posten passer kanskje bedre på en annen del av forumet??

     

    Takker for alle svar.

     

    Kjøpte du Acer forsikring med PC-en? Hvis du har det, så dekker den dekker den skaden. Men siden du har skadet skjermen må du ut med 1000kr i egenandel.

     

    Hvis ikke du har forsikring, så kan det ble veldig dyrt. :(

     

    Tenkte egentlig det, men hvis alt annet feiler så

     

    http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SCREEN-FOR-SONY-...1QQcmdZViewItem

     

    Finner sikkert en bedre "manual" på hvordan det kan bli gjort. ScT eller noe. Skal poste bilde. Litt komisk hvor totalt herpa den ble.

  8. Finnes det nettbutikker som selger bærbare PCer uten OS evt som leveres med XP? Er interessert i en bærbar PC som skal kjøre Windows XP og Linux Ubuntu, vil ikke ha noe Vista opplegg...

     

    Krav er minimum 120 GB HD, min. 1024MB RAM, en høvelig god prosessor(kan ikke noe om prosessorer jeg, så vet ikke helt hva som er aktuelt).

     

    Så jeg er ikke ute etter noe Gaming-PC, men en høvelig grei bruks-PC.

     

    www.multicom.no har laptoper som kan konfigureres. Altså er Vista valgfritt. Mener de har XP og.

  9. Da var det gått hele tre dager siden jeg fikk(betalte en del selv) min Acer Aspire 5920G. Kjøpte den på El-price noen dager før den 24... Jeg kjøpte/fikk pcen til bruk i sjøforsvaret som jeg nå skal inn i, men det har oppstått et stort problem! En høtaler på 35Kg smallt ned på den lille stakkaren. :cry: Skjermen er med andre ord helt knust. :cry::no:

     

    Hva er det beste jeg kan gjøre nå, bortsett ifra å vurdere livet mitt? :cry:

    Posten passer kanskje bedre på en annen del av forumet??

     

    Takker for alle svar.

  10. var ikke dette et idiotisk spørsmål å stille en operatørs selger? Er vel ikke mange som anbefaler å ty til andre abbonementer enn sine egne..?

     

    Finn på et bedre spørsmål til neste gang da :)

    9256386[/snapback]

     

    Sikkert noen som er dumme å tilbyr en annen operatør. Det er jo også mulig å være hjelpsom. De fleste fortalte jo mer eller mindre at du kunne søke deg frem til prisene hos andre operatører. Litt skuffet at telenor ikke også tilbyr FriFix som en løsning du får da disse prisene:

     

    Månedspris: 29kr

    20min hver mnd til alle nett

    Minuttpris til alle nett: 0,54kr

    Startpris per samtale: 0,69kr

    SMS: 0,54kr

    MMS: 1,99kr

     

    Hvor da Djuice Zero har en minimumsfakturering på 99,-

     

    ellers så er jo Zero hele 0,05kr billigere på SMS og samtaler, men vi skal jo prøve å selge litt av de nye abonnementene :D

  11. Hei

     

    Har tidligere spurt etter coop RPG spill, og fant da egentlig ikke noen som vi likte spesielt godt. Denne gangen utvider vi søket litt, og leter etter coop spill, som er "ment" for LAN.

     

    Da snakker jeg ikke om vanlige LAN spill som Warcraft, CS eller lignende, men spill der man samarbeider for fremgangen. Har tidligere spilt Splinter Cell Chaos Theory, og likte det veldig godt, men har gått litt lei av oppdragene.

     

    Noen som vet om spill som har en egen 2-player campaign del som er laget for 2 spillere? Altså at man ikke bare spiller samme missions som er på 1-player.

     

    Takker for alle forslag :)

    9256465[/snapback]

     

    Serious Sam 2, WC3 (som du sa, er jo kjempe gøy), Titan Quest, neverwinter nights 2...

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...=entry9208141

     

    Samme topic :thumbup:

  12. 6110 er nu veldig rask og funker utmerket før min del

     

    på nokia 95 koster det vest penger og bruke gpsen

     

    severdigheter og mat og overnatting er innlagt er nu på min 6110

    9226393[/snapback]

     

    Nokia 6110 bruker route 66 så GPSen er gratis(som han andre sa og rasker enn på N95) Kartene på 6110 navigator er derimot ikke gratis så de må du kjøpe. Det er forøvrig lagt inn kart over norden. Kartene til N95 er gratis og jeg tror det ligger med en god del kart ellers er det bare å laste ned fra nokia.no Siden du trenger en telefon og en GPS ville jeg nok kjøpt 6110 og en billader :thumbup:

     

    GPSen du kikker på er selvfølgelig bedre å finne frem med, men telefonen er et godt alternativ for deg som trenger begge deler. Du kan jo også kjøpe den billigste telefonen du finner og den GPSen du så på. Da får du jo begge deler.

     

    mvh. en som kjeder seg i telekiosken

  13. Skal begynne på VGS, og trenger en bærbar. PCen skal brukes til skolebruk, samt en del bruk av porgram som Photoshop osv. Skal ikke spille på den.

     

    Lønner det seg å kjøpe en Mac? Jeg liker utseendet, helst den sorte utgaven. Men den er vel ikke verdt de ekstra kronene?

     

    Jeg har et budsjett på 7000-10000 i grunn, og da blir mac litt dyrt. Finnes det andre butikker enn apple som selger mac, evt. kommer de på tilbud (jeg har mine tvil :ermm: ?

    Ser også at det er mye snakk om Compal for tiden.

     

    Jeg kan vel ikke dra fordel av at jeg begynner på vgs, for å få redusert pris?

    9152987[/snapback]

     

    Trenger vell egentlig ikke pc på VGS, men det er jo greit å ha til fremføringer osv ;)

  14. Postal 3 - http://www.gametrailers.com/player/22862.html

     

    Spillet er tydeligvis ikke ferdig, men her har dere et glimt av hvordan spillet vil se ut. Hvorfor Manhunt 2 skal møte sterk motstand, og ikke Postal 3 undrer jeg meg over. Spillet er helt klart en drapssimulator. Hvilket våpen er det han bruker i slutten av filmen? En hund?

    9163675[/snapback]

     

    Tror han bruker en maursluker eller kanskje en uvanlig type grevling. Bare jeg som gleder meg til spillet..? Spillet har jo veldig mange artige sekvenser, oppdrag og humor. Dessuten er det jo kjmpe moro på LAN :p

  15. Holder på å ta backup av et spill som xbox360en ikke kan lese, men som pcen klarer å lese. Nå har jeg (egentlig en kamerat) gjort alt helt til å brenne det ut igjen. Jeg bruker CloneCD til å brenne den image-filen med og går videre til selve brenningen/kopieringen av spillet. Double eller dual layer DVDen står i da kommer det en beskjed som sier at image-filen ikke får plass!

     

    Plass tigjengelig:7222MB

    Plass nødvendig:4482MB

     

    Brenn på slutten av cd platen og overbrenning av platen er da alternativene. Jeg har prøvd å bruke "DVDinfo pro" for å bytte booktype/bitsetting fraDVD+RW til DVD-ROM , men nå laser jeg ned "Imgburn" eller noe for å prøve det. ;)

    Hva skal jeg gjøre?

     

    takker for alt av hjelp!

  16. Noen som kan gi meg eksempler på billige TOPP-spill som er billigere på play-asia enn på noen annen butikk her i Norge??

     

    synes ikke spillene er så mye billigere... :hmm:

    7626141[/snapback]

     

     

    Spillene blir rundt 20-25% billigere (omtrent 100kr), og det tilsvarer en stor del av prisen på spillet. Hvis du tar det i en større skala så er 25% av 500.000kr, 125.000kr som er ganske mye.

     

    Marvel: The Ultimate Alliance

    Play-asia.com: 352kr

    Norge: 459kr

     

    Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas

    Play-asia.com: 327kr

    Norge: 499kr

     

    Kanskje litt dårlige eksempler, men det er en stor forskjell. Fant forresten de norske prisen på hw.no

×
×
  • Opprett ny...