Gå til innhold

malcolm2

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av malcolm2

  1. Hei. Jeg har en xboxone konsoll, satt opp med familie der min sønn har egen bruker. Fungerer veldig bra. I julen fikk min sønn en egen xboxone konsoll av sin mor. Mor og jeg er skilt, og bor hver for oss, så ny konsoll skal være hos mor. I følge Microsoft kan man bare tilhøre 1 familie, så jeg lurer på hvordan skal jeg sette disse slik at min sønn kan logge inn på begge konsollene og få tilgang til spill som han bare kjøper 1 gang. Slik vi har det pr i dag får vi ikke det til. Det kan da ikke være slik at man er nødt til å kjøpe spillet 2 ganger?

  2. Hei

     

    Skal fornye meg på TV-fronten og forsøker å lese meg opp på nettet for å finne ut hva som er bra og ikke. Trenger dog litt hjelp, og poster derfor denne i håp om at jeg skal bli litt klokere og gjøre et valg jeg blir fornøyd med.

     

    Størrelse:

    mellom 40 og 50 " mener jeg bør holde, da jeg sitter 2-3 meter fra TV'en

     

    Prisklasse:

    Mellom 5000 og 10.000, og må kjøpe på Euronics pga gavekort

     

    Hva slags spesifikasjoner mener du tven bør ha?

    Har kommet fram til at LED er det jeg ønsker meg. Ønsker innebygget webleser, for å kunne benytte video-on-demand. Trådløs oppkobling slik at jeg kan koble den på nettet jeg har i huset. Har HTC Sensation tlf, og ønsker å kunne koble denne sammen med TV som fjernkontroll/tastatur hvis mulig. Når det gjelder 3D er jeg litt på tynn is og har ikke helt fått taket på hvordan dette fungerer, med briller og priser på disse så her trenger jeg litt anbefalinger.

     

    Hva slags kildesignal har du?

    Parabol, Canal digital

     

    Hva annet enn tv skal du bruke den til?

    VOD, nettsurfing.

     

    Skal du koble til pc?

    Ja, ønsker å koble til PC primært for å kunne vise bilder/filmer som er lagret på PC. Snakker da om bilder/filmer som er tatt selv.

  3. Kan du prøve å åpne bildet i eit anna program? F.eks om du har firefox installert så peik til bildet i nettlesern. c:\bilder\bilde.jpg

     

    Er det JPG bilder du har? Det er ikkje bilder du har tatt med ditt digital kamera som er i RAW?

     

     

    Hei, og takk for at noen endelig svarer!

     

    Jeg får åpnet bildene i andre programmer. Forsøkte som du skisserer å åpne det i FIrefox, og det fungerer fint. Det er bilder som er tatt med digitalt kamera, men det er JPG-format.

     

     

    LØSNING;

     

    Endelig fant jeg løsningen; Velg Fargebehandling i Kontrollpanelet. Velg skjermen din som enhet. Sett på huken for bruk mine innstillinger... Marker deretter profilen som er knyttet til din skjerm og trykk Fjern. Lukk alle vinduer og start maskinen på nytt. Vips, så fikk jeg se bilder i fotogalleriet.

  4. Kan du prøve å åpne bildet i eit anna program? F.eks om du har firefox installert så peik til bildet i nettlesern. c:\bilder\bilde.jpg

     

    Er det JPG bilder du har? Det er ikkje bilder du har tatt med ditt digital kamera som er i RAW?

     

     

    Hei, og takk for at noen endelig svarer!

     

    Jeg får åpnet bildene i andre programmer. Forsøkte som du skisserer å åpne det i FIrefox, og det fungerer fint. Det er bilder som er tatt med digitalt kamera, men det er JPG-format.

  5. Hei, har søkt etter dette problemet, men ikke funnet noe svar.

     

    Spesifikasjon; Windows Vista Home Premium, 32 bit. CPU; Intel Core 2 duo, 2 Gb Ram.

     

    Problem; Jeg får opp bilder som thumbnails i selve galleriet, men når jeg dobbeltklikker på de for å se de i full størrelse, virker det som hele fotogalleriet henger seg, og bildet kommer ikke opp. Ingenting skjer, mens det ser ut som maskinen jobber siden den viser timeglass. Av og til får jeg også denne feilmeldingen;

     

    Dette bildet kan ikke vises. Det kan hende det er for lite minne tilgjengelig. Lukk noen programmer eller frigjør plass på harddisken om denne er nesten full. Prøv deretter på nytt.

     

    Jeg trodde det skulle være nok minne, og jeg har sjekket at det er nok diskplass. Hva kan problemet være? Jeg får også startet lysbildevisningen, det går helt fint, da viser den jo bildene i full size, men altså ikke når jeg velger de fra galleriet...

     

    Veldig takknemlig om noen her kan hjelpe meg med problemet mitt. På forhånd takk!

  6. Nettopp fått ny maskin med Vista Home Premium 32 bits. Opplever at IE7 går vanvittig tregt. Intet nytt i det så har installert både Opera og Firefox, men det går altså like tregt. Maskinen er ikke treg ellers, kun når jeg skal ut på Internet, og da altså uavhengig av hvilken browser jeg bruker. Noen som kan hjelpe?

     

    Har installert PCCillin Internet Security, men det har jeg også hatt tidligere på både XP og W2k uten at dette førte til problemer. Dette virusprogrammet deaktiverer jo brannmur og Windows Defender i Vista siden det inneholder lignende funksjoner selv.

     

    Kjører en Core 2 Duo prosessor (2,3Ghz) med 2 Gb RAM. Ingen prosesser som går i taket heller når jeg prøver å gå på nett, så dette skjønner jeg ikke helt...

  7. Hei

     

    Har laget en side ved hjelp av Frontpage 2003. Er nybegynner på hjemmesider, og fant ut at det var best å begynne med noe enkelt, siden det viktigste var å få siden ut på nett. Etterhvert fant jeg ut at jeg skulle legge ut et bildegalleri, og dette ligger det jo til rette for i Frontpage. Det var ganske enkelt bare å legge til bilder i galleriet og så skulle de være på nett. Men så enkelt var det jo ikke. Det vil si, på nett kommer de, men de vises ulikt i ulike nettlesere.

     

    Skal prøve å forklare litt nærmere;

     

    I Opera 9.23 vises galleriet nesten som det skal, nemlig med thumbnails øverst og valgt bilde i stor størrelse under. Men her vises hele rekken med thumnails uten mulighet til å bla. Altså hvis du legger inn 30 bilder i samme galleriet må du skrolle heftig bortover for å se det stor bildet, og for å kunne se alle thumbnails. Jeg får ikke valg i Frontpage på hvor mange thumbnails jeg vil at skal vises om gangen for den typen bildegalleri jeg har valgt.

     

    I Explorer vises kun 5 thumbnails og her har jeg muligheten til å bla slik jeg vil at det skal være, men i exploreren vil ikke de 5 siste bildene vises.

     

    Hvorfor er det slik forskjell? Og hvordan kan jeg løse dette problemet? Prøvde å legge ved et par filer med kode, men fikk bare Upload failed, please ask the administrator to check the settings and permissions.

     

    Takknemlig for tilbakemelding!

  8. Hei

     

    Jeg har for ikke lenge siden formatert min maskin. Kjører Windows 2000 SP4. Kjører i tillegg Trend Antivirus.

     

    Jeg har etter formateringen opplevd noen små problemer i forbindelse med tilkobling til internett. Stort sett fungerer det greit, men nå har jeg oppdaget at hvis jeg forsøker å pinge ulike www.-adresser får jeg hele tiden "Request timed out". Likevel kommer jeg inn på siden i nettelseren (Opera) og kan klikke meg videre og oppdatere nettsiden så mye jeg vil. Prøver å pinge på nytt igjen til samme siden mens jeg faktisk er inne på den i nettleseren, men samme skjer.

     

    Noen som har en god forklaring til meg på hvorfor dette skjer?

  9. Hei

     

    Har kjøpt ny disk, WD 250 Gb IDE. Satt den inn og skal installere Windows 2000 på den. Under installasjonen av Windows viser den den nye disken med størrelse 131 Gb. Partisjonerer og formaterer (NTFS) 15 Gb av dette og legger Windows her. Fullfører installasjonen og går så inn i diksbehandling og her ligger også bare størrelse på 131 Gb. Hvorfor vises ikke de siste 120 Gb? Jeg har sjekket at jeg har siste versjon av BIOS, så tror ikke feilen kan ligge der. Noen som kan hjelpe meg?

  10. En guide for sata problemer hadde vært noe ja

     

    PC-oppsett:

     

    HK; Aopen AK77-600 MAX

    HD (SATA): WD2000JD

    W2k

     

    Har ikke stilt på noe bios - kan ikke helt finne hvor jeg disabler RAID? jeg har forsøkt å disable det som heter "Onboard Serial ATA Control" med det resultat at da forsvinner "det første bildet" altså han kommer rett til der hvor det står "Scan for devices. Press tab-key..."

     

    Har tatt av kobling for IDE, ser da ikke SATA i bios. Booter fra win-cd, trykker F6 og installere drivere jeg har for "promise serial ata driver", men den greier likevel ikke å finne harddisk og jeg er nødt til å avslutte installasjonen.

  11. For et par dager siden sa plutselig maskinen min stopp og gikk i bluescreen med melding om at det var corrupt fil i sysmte32 katalogen (huske ikke hvilken). Jeg har to disker i maskinen, en IDE og en SATA. Windows 2000 ligger på SATA-disken. Så tok jeg disken med til en bekjent for å kopiere ut det som jeg ville ha på disken (store gutter tar ikke backup, de bare griner). Han har XP og der fant jeg disken umiddelbart og kopierte ut det jeg hadde bruk for. Når jeg da kommer tilbake til min maskin og setter i disken for å formatere den, så greier ikke maskinen å finne den.

     

    Tidligere har jeg i oppstarten av maskinen fått opp "FastTrak 378 ...... No driver attached..... BIOS not installed". PÅ neste bilde som kommer opp som heter "VIA INC .... ATA RAID....v2,03 - SCAN DEVICES" har disken dukket opp på linja "CH 0 Master: WD...."

     

    Nå får jeg opp følgende tekst i stedet for det overnevnte:

     

    FastTrak 378 ..... ID...MODE (striping) SIZE... TRACK....MAPPING..... STATUS

    Press CTRL+F to enter Fastbuild

     

    Neste bilde viser da det samme som nevnt tidliger men da med "NO DEVICE" i stedet for "WD..."

     

    Hva har skjedd? og hvordan kommer jeg videre slik at jeg finner disken min? IDE'disken fungerer helt fint.

     

    mvh

    Malcolm

  12. Får opp feilmelding når jeg prøver å installere Office 2003 på min bærbare maskin

     

    Har installert office versjonen på andre maskiner så den funker fint. Men får opp feil :

     

    Microsoft Office setup cannot continue beacuse the installation source has been corrupted

     

    Kjører Windows XP Home edt med sp 2

     

    Kan det være noen av disse windows oppdateringer som fucker det til? Har også prøvd andre kopier av Office men samme feilmeldinga kommer opp.

  13. Ingen som har noen ide?

     

    PLutselig her en dag slo maskinen min seg av - uten at jeg faktisk slo den av. Rett før den "døde" hørte jeg at det kom noen merkelige lyder fra den, hørtes ut som det kom fra noen vifter, jeg tenkte umiddelbart på strømfosyninga. Naturlig nok prøvde jeg å slå den på etter en liten stund, men det er ingen respons i det hele tatt på power knappen. Så da lurer jeg litt på om det kan være strømforsyninga som kan være ødelagt? Det eneste som er litt merkelig er at det lyser bak på nettverkskortet uansett, men det har vel kanskje ikke så mye med strømforsyninga å gjøre?

     

    Noen som har noen gode forslag? Strømforsyninga jeg har heter Enermax ATX 12V ver 1.2 - model EG365P-VE

    7196113[/snapback]

  14. PLutselig her en dag slo maskinen min seg av - uten at jeg faktisk slo den av. Rett før den "døde" hørte jeg at det kom noen merkelige lyder fra den, hørtes ut som det kom fra noen vifter, jeg tenkte umiddelbart på strømfosyninga. Naturlig nok prøvde jeg å slå den på etter en liten stund, men det er ingen respons i det hele tatt på power knappen. Så da lurer jeg litt på om det kan være strømforsyninga som kan være ødelagt? Det eneste som er litt merkelig er at det lyser bak på nettverkskortet uansett, men det har vel kanskje ikke så mye med strømforsyninga å gjøre?

     

    Noen som har noen gode forslag? Strømforsyninga jeg har heter Enermax ATX 12V ver 1.2 - model EG365P-VE

  15. Hei

     

    Jeg har tidligere innstallert min Trust CompactScan 19200 på mitt w2k-system uten problemer. Men nå er den slått seg helt vrang. Vet ikke hva jeg har gjort den, men den vil absolutt ikke adlyde mine ordre.

     

    Får opp denne beskjeden i det jeg trigger driver-fila (exe):

     

    "C:\WINNT\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. Så har jeg da prøvd å velge den andre knappen som er der i tillegg til Close, nemlig 'Ignore', men da skjer det heller ingenting.

     

    Noen som kan hjelpe meg? Trenger sårt å få scanneren min til å funke igjen.

     

    :no::nei:

  16. Hei

     

    Jeg har tidligere innstallert min Trust CompactScan 19200 på mitt w2k-system uten problemer. Men nå er den slått seg helt vrang. Vet ikke hva jeg har gjort den, men den vil absolutt ikke adlyde mine ordre.

     

    Får opp denne beskjeden i det jeg trigger driver-fila (exe):

     

    "C:\WINNT\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. Så har jeg da prøvd å velge den andre knappen som er der i tillegg til Close, nemlig 'Ignore', men da skjer det heller ingenting.

     

    Noen som kan hjelpe meg? Trenger sårt å få scanneren min til å funke igjen.

×
×
  • Opprett ny...