Gå til innhold

sagosen

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sagosen

  1. Tanken bak denne utgivelsen er bra, sjølv hadde eg planer om å bruke dette som ei levlegrop der eg kunne grinde opp eit par karakterer mellom oppdragene. For møter man som kjent på ein vanlig badguy i hovedspelet mellom oppdragene er det ikkje mykje XP å hente. Men den fraværende lagringen og dei ALTFOR lange kampene blir for frustrerende. Kommer nok til å prøve igjen, for det var ganske digg med ei skikkelig utfordring og dette turneringskonseptet kan eg uansett like! Berre synd eg kun har 1 kompis å spele dette med, og det er split screen. Er ingen å joine online som speler denne DLC'en, jo!

     

    Synes Zombie-greia var adskillig bedre, ser frem til neste DLC og håper den gir meir morohistorie. Eg vil ha nye karakterer! Eg vil være claptrapninja!

  2. DLC er bra for utviklere som dermed kan tjene ekstra på spela sine slik, og som samtidig skaper videre liv for gamle spel. Problemet med denne typen spel er at det kun er hensikt å kjøpe kartpakkene så lenge spelet er relativt nytt. Ikkje lenge etter oppfølgeren kjem er det så avsindig mykje færre som fortsatt speler online. Ta COD2 for eksempel, storkoste meg online i den men gjekk lei av brettene, så eg kjøpte nye. Har enda ikkje prøvd dei online, er ingen som har dei. Sikkert samme problem med COD3, som eg også har det veldig moro med. Men gidder ikkje kjøpe nye brett der enda.. COD4 får samme problemet når MW2 kjem, garantert! No er det stappfullt på både 4 og 5, det varer ikkje..

     

    Synes dei heller burde balansert den MP44'en i COD5 litt svakere, no er den FOR bra. Boltriflene har på langt nær samme effekt som i dei tidligere WW2-spela. Og det er synd!

  3. 12 v 12 er heilt ok mengde til dette spelet synes eg. Tempoet er ganske behagelig, men gir rom for full action alt ettersom kvar man spawner. Kartene er ikkje store nok til så veldig mange fleire spelere, skjønt det kunne lett være 16. Synes faktisk det er vanskeligere å få eit kill i dette spelet kontra COD3, som eg også speler ein del online (og synes er bedre online enn nr 5, småhakking til tross). Til den prisen dei tar er dette eit kupp, casual shooter med andre ord. :)

  4. Du får ikke brukt norsk Visa på US Marketplace. Du må bruke Redeem kort.

     

    Det er jo ikke spørsmålet hans

     

    Mnei, det var det ikkje i utgangspunktet, men eg hadde tenkt å forsøke dette anyway, så eg kjøper meg redeem kort og skaffer meg begge spela. Men takker for bekreftelsen på at det fungerer, brrah! :)

     

    Men, og dette er eit men.. Spørsmålet er om eg skal skaffe meg denne Guilty Gear-versjonen eller den siste som kun er kommet på PS2 og PSP (Guilty Gear XX Accent Core), sånn for å være heilt oppdatert til turneringer etc. Litt keit å være vant til feil versjon når andre knuser meg kadang på erfaring fra den offisielle turneringsversjonen. ;) Husker at eg var ganske god på PS2-versjonen av Tekken 5 DR, mens eg fekk totalt bank i PS3-versjonen pga irritetrende tweaks som alle andre var blitt vant til.

     

    Meen, dette er ein HEILT annen problemstilling.

  5. Heisann, fekk så lyst på GTA: San Andreas og Guilty Gear X2 #Reload, har laget meg ein US konto og lastet ned Aegis Wings og sett at det fungerer knakandes, både på min US konto og min norske konto. Men, før eg faktisk spytter penger i dette; Har nåken her testet og fått bekreftet at kjøpte Xbox Originals fungerer fra US store fungerer på alle kontoer på ein norskkjøpt maskin?

  6. For å være ærlig synes eg det er knakandes! :)

    Men så er eg blodfan av serien, så klart.. Har ikkje spelt ihjel nåken av spela, og er ikkje spesielt god heller, men fy så moro det er! Liker ein del av dei nye grepa dei har gjort med spesialangrepene, Guile sitt hardeste oppspark (ned 2 sek, opp, spark) er definitivt ein forbedring.

     

    Einaste negative eg må sei er at den remixede musikken er langt fra interessann. Ok, introen er bra, men game over-musikken suger balle, og diverse brett i 2-step drum&bass høres berre pinlig ut. Heldigvis kan man beholde originalen der.

     

    Lurer på om eg skal gå til anskaffelse av stikke så eg kan få litt skikkelig kontroll, sjølv om eg er mest av alt vant til gamepad.

     

    Add meg gjerne, så tar vi oss ein kamp eller to ein gang! :)

  7. Fant ein guide på nett som forklarte korleis du delte videoer fra PC med tversity og får subtitles til ved å fikse litt på innstillingene i ffdshow.. Men husker ikkje kva eg må google for å finne den guiden.

     

    Men, det fungerer uansett med tversity. Kan gå litt tregt å streame då, mind you. Her har PS3 ein klar fordel, siden subs støttes (om enn ikkje srt, men det er kjapt å fikse videoer med subs fra srt-filene).

  8. Litt rart at folk fortsatt maser på om co-op spill når han faktisk skriver at han ikkje er ute etter det, hum.. Les fleire enn første posten, folkens!

     

    Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix er utrolig bra, veldig lett å plukke opp og spele. :)

    Ellers, av fighters er jo Dead Or Alive 4 pent for 2 stk?

     

    På kjørespelsiden anbefaler eg Burnout Revenge på det sterkeste. Samme med Project Gotham Racing 3 eller 4, som begge har bra split screen. COD2 og 4 har begge split screen deathmatch, men for 2 spillere blir det litt dødt for å være ærlig.

×
×
  • Opprett ny...