Gå til innhold

Kanylen

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanylen

  1. Veldig bra dette.

     

    Men i likhet med mange andre yrker bør det være krav om sertifisering og formell utdannelse på slike type jobber. Jeg ville vært skeptisk til å levere utstyr til en bedrift med ansatte av type "fingernemme Tom med google og youtube utdanning". Kjøper jeg tjenester fra en håndverker, rørlegger. elektriker osv. skal sertifiseringene være i orden. Det samme om jeg leverer en laptop til et verksted etc. og er ikke de et sertifisert verksted for produsenten får de heller ikke jobben.

     

    Akkurat som en autorisert TV-reparatør i sin tid.

    Ellers blir ikke dette noe bedre enn lastebiler fra østblokken som kan tilby lavere priser på tjenester fordi de ikke tilfredstiller eller forholder seg til norske krav rundt den slags tjenester og dermed kan konkurere på ulike vilkår.

     

    Jeg regner med at denne karen allerede har tenkt på dette om han skal satse mer profesjonelt, men greit å nevne.

     

    Skal love deg at erfaring er 100 ganger mere verdt en hva iPhone sin lille håndbok forteller deg.

    • Liker 1
  2.  

     

    Tullball! Dette er en butikk som lever av å selge. Det totalt feil å la ansatte kjøpe før kunden. Dette gjelder alt annet kunden kommer faktisk føst og spesielt i slike saker som dette. De som jobber i et serviceyrke har andre frynsegoder en dette og vis en playstation 4 er viktigere en kundene går butikken like at dundass om alle gjør som du sier. Bytt jobb eller stå i køen som alle andre.

    Hvis de da lar de ansatte kjøpe, så betaler de jo for konsekvensen av dette i form av misfornøyde kunder. Så hva faen er problemet? Og de som jobber i elkjøp jobber vel strengt talt med salg. De har en bitteliten serviceavdeling. Sender de gulvansatte på servicekurs eller salgskurs? ;)

    Tipper de har flere kunder en ansatte og selge konsoler til, tvilsom prioriteringer du har...

  3.  

     

    Dette skjer overalt i hele Norge. Hørt om flere som sto i kø lenge utenfor et flust av forskjellige utsalgssteder og når dørene åpnet var det allerede utsolgt, til de ansatte.

    Absolutt. Hvert eneste yrke har noen slike frynsegoder de bruker, hvorfor skal ansatte i en elektronikk sjappe ikke ha denne frynsegoden? Dette ville ikke hatt spalteplass om det dreide seg om noe annet enn ps4.

    Tullball! Dette er en butikk som lever av å selge. Det totalt feil å la ansatte kjøpe før kunden. Dette gjelder alt annet kunden kommer faktisk føst og spesielt i slike saker som dette. De som jobber i et serviceyrke har andre frynsegoder en dette og vis en playstation 4 er viktigere en kundene går butikken like at dundass om alle gjør som du sier. Bytt jobb eller stå i køen som alle andre.

    • Liker 1
  4. Er da vell ikke slike våpen man trenger å være redde for. De trenger jo både krutt og metall for å fungere, noe disse første allemanns 3D printerene ikke kan printe. Det som kan være skummelt derimot er å printe ut crossbows osv. Nå vet jeg ikke så mye om typen plast som blir brukt, men regner med det går an å printe ut crossbows som er elastiske nokk til å produsere ganske så mye kraft i hvert skudd. Piler av plast er da også mulig, og kan fort være veldig farlige/dødelige om avfyrt mot hals/øyne.

     

    http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/Buer-og-utstyr/Barnett-Tomcat/p/1090309_1_Style

     

    Sendt hjem med gratis frakt? Trur 3D-printing bør få den oppmerksomheten den fortjener ;)

  5. Det er jo en enorm omvei å gå via 3D-skriver for å lage en "rifle" når alt du trenger er et stålrør og en hammer.
    Men du glemmer dette kan være nyttig under et attentat av personer som er beskytet av ting som metaldetektor og leting av større ting. Da trenger du kun ett skudd for å klare å utføre "oppdraget"

     

    Håper virkelig noen prøver! Det bli verdens dårligste og darwinistiske utførte attentat forsøk.

  6. Men, hvor er disse dokumentene da? Mulig jeg har lett for dårlig, men det eneste jeg har sett så langt er noen vage PPT-slicer med firmanavn.Snowden burde i lys av sin stilling klare å poste noe teknisk, noe som beviser påstandene. Er det noen som har sett noe slikt?Jeg sier ikke dette ikke har skjedd, men jeg skulle gjerne sett bevisene... For alt jeg vet kan dette være en kar som er ute etter oppmerksomhet, og kanskje ville ødelegge for sin tidligere arbeidsgiver. Han hadde jo angivelig sakt opp eller blitt sakt opp rett før dette skjedde (ref. hans kjæreste).

     

    At USA kaller snowden for Spion og vil stevne han forran høyesterett for foræderi er ganske nok proof ....

  7. Hehe korrekt, en avis må jo også kunne velge å ta et standpunkt til noe som mest sannsynelig være kriminelt i nær fremtid. Å spre informasjon om "nedlastbare våpen" indirekte bør jo taes litt med måte. Nå sier jeg ikke hardware, men alle verdens plasser man kan søke eller lese artikler om dette, så vil jo dette spre seg som flammer i tørt gress. Men jeg regner med at folk bare laster det ned for å se på filene eller teste det ut, men det er jo også en del faktiske kriminelle som vil bruke dette til ugjerninger som kan ta liv.

     

    Digital melienum copy act fjerner ansvaret av alle som distribuere og det er den som laster ned som gjør det ulovlig.

     

  8. Alltid kjekt å se hvordan gamliser som ikke forstår problemet voldtar rettighetene til 90% av oss som gjør det lovlig. Denne saken er kapittel for seg selv hvor de blottlegger seg selv i desperasjon over et gammelt monopol som de har mistet med Internett og nå vil kontrollere. .. Ganske sykt å se hvordan friheten vår skal totalitært ødelegges forde noen mener de skal kunne kontrollerer det. Internett skal være fritt! Det er vår kamp imot kontroll og vår frihet ikke noe annet. Det er vi demokratiet som bestemmer i hvilken retting verden bør gå og så langt har vi vunnet med Netflix, youtube, spotify... Det er beviselig allerede at ulovlig nedlasting har sunket betraktelig siden.

  9. Er dere på HW virkelig så dumme? Du må fremdeles ha metaller av hvis type herdet stål, metall dreiebenk, kunnskap om toleranser, rifling osv... Det her er bare latterlig. Snakk om storm i et vannglass. Blir det samme som å se på bilen som et drapsvåpen. Hvorfor i alle dager skal alle bli massemordere med biler bare forde noen mener den er tilgjengelig for alle folk . . . . Kort fortalt: Det er 100 Ganger lettere og kjøpe et illegalt våpen eller lovlig våpen.

    • Liker 4
  10. Det Telenor er veldig klar over er at fiber utbygningen skal stagneres i minst 40 år til . Nei jeg er ikke synsk, det er feite lommebøker og et aksjeselskap vi snakker om. Fiberen vil de i beste velgående at andre skal gjøre slik at Telenor bare kan kjøpe de opp senere. Fiber er omtrent vedlikeholdsfritt dermed forsvinner en av de mest oppbrukte unnskyldingene som kraftselskaper bruker. Vi har ikke mere kapasitet, vi solgte 90 til utlandet og resten skal vi rike i Norge betal 190% Overpris for.

×
×
  • Opprett ny...