Gå til innhold

Songmist

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Songmist

  1. Var det en Qtec-psu ?

    8133207[/snapback]

     

    Skulle nett til å si det samme...

    8133209[/snapback]

     

    Stolt og lykkelig, for en del år siden så skrudde jeg sammen en splitter ny Pc, rimelig dyr sak, Bortsett fra strømforsyningen, den var av merket Qtec :p

    Når jeg hadde satt alt sammen og slo på strømmen sa det "PANG!".

    Qtec'en ga en SMULE feil strøm til hovedkortet. Men alt overlevde, med unntak av psu'en selvsagt :p Komplett sendte meg selvsagt en ny en ;)

  2. "Innmaten" er som følger:

     

    ECS C51GM-M, nForce410+GeForce 6100, Socket-AM2, m-ATX, LAN, DDR2, PCI-Ex16

    Samsung SpinPoint T166 160GB SATA2 8MB 7200RPM

    TwinMOS DDR2 PC4200 1024MB Dual Pack KIT, w/two matched DDR2 PC4200 512MB CL4

    AMD Athlon 64 X2 3600+ 1.9GHz Socket AM2 1MB, BOXED m/vifte

    XFX GeForce 7300GS 256MB DDR2, PCI-Express, DVI-I/Tv-Out, HD-cabel

  3. Hvis du hører på pipe lyden. Skal den gi deg beskjed om hva som er feil.

     

    Støtter hovedkortet cpuen? Ofte trenger du en bios oppdatering hvis du har en nyere cpu. Selv om begge ble kjøpt samtidig.

    Koble fra alt som ikke trenger å være tilkoblet, for så å koble til en og en komponent.

     

    Håper du finner ut av det!

    8170960[/snapback]

     

    Tror du har rett anngående bios oppdatering. Men hvordan gjør man dette uten å få bilde på skjermen? :p

  4. Kjøpte nye pc-innmat her om dagen. Har satt alt sammen på de riktige stedene.

    Når jeg skrur den på så kommer det ikke bilde på skjermen, og det har ingenting med skjermkortet da jeg har prøvd både det innebygde crap kortet på hovedkortet og pc-express kortet. Jeg har 2x minnebrikker, og de er av rette typen for hovedkortet, og når begge står i kommer det høye pipelyder av pcen, og ikke noe bilde på skjermen. Når jeg tar ut ene brikken kommer det ingen pipelyd, men heller ikke da kommer den bilde på skjermen. Cpu-kjøleren er operativ.

  5. Utrolig skuffet over dette spillet. Er man en av dem som har spillt en smule for mye RTW, så er det ikke noen utfordringer å finne i M2TW. AIen er latterlig dårlig og spillet er generelt for enkelt på very hard/very hard. En annen ting er at få factions har en spesiell "feel". Rett og slett for dårlig i forhold til en juvel av ett spill som feks. RTW.

  6. AIen tar ordtaket "March divided" til ett helt nytt nivå, da det ofte 20 èn-units hærer på ett lite område. De har også glemt en vesentlig del av ordtaket "Fight concentrated", det er det dårlig med.

     

    Hadde tenkt å spille mere i de fire timene på skolen i dag uten undervisning, men neida, jeg glemte Dvden min hjemme, og får ikke startet det, da jeg ikke har cracket det......:(

  7. Fikk det i går kveld i 23.30 tiden. Fikk kjøpt det av en elektroshop eier før tiden, siden han skyldte meg en tjeneste :p ble noen timer med spilling før jeg måtte kapitulere til sengen. Spillte på skolen i dag også ett par timer når jeg ikke hadde undervisning.

     

    Den er egentlig ikke for deffensiv i så måte, problemet er at den ikke bygger hærer i stor grad. AIen er ikke mere passiv når det kommer til faktiske antall angrep enn i RTW, men når AI angriper, er det gjerne ikke med mere enn 3-4 kompani etc, og ikke har de flere kompani enn 4-5 i byene heller (med visse unntak). Når det er slik så høvler en erfaren general over det meste i løpet av timer. AI må rett og slett bruke mere penger på armys, istedet for å bygge bordeller og farms :p

     

    Ja gunfreak, det er litt mere random med faction makt, noe som er positivt.

  8. Er egentlig mektig skuffet, har blitt ferdig med grand campain med england, og er snart ferdig med spain på Very Hard/very hard. Er ingen utfordringer i dette spillet når man har spillt RTW litt for mye. Dette har nok en god del med AI'en å gjøre. La oss håpe at patchen fikser det.

     

    Litt off-topic, men overall så skuffer M2:TW for min del. Det har ikke samme "feelingen" som RTW etter mitt syn, og det er ikke noen store forandringer. Feks. Castle/city greiene har jo ikke så mye å si uansett, da AIen er så dårlig at du vinner på ett blunk mot selv de største og mektigeste landene, uten å tenke så mye på castle/city greiene.

     

    Når det kommer til custom battles er ikke AIen der så mye å skryte av der heller. Om man tenker litt på terreng osv så er det simple saker som skal til for å knuse en fiende på Very Hard.

     

    Generelt er jeg litt skuffet over spillet, la oss håpe patchen fikser dette.

  9. Valg av class og hva som er morsomt i lengden er total inividuellt. Det finnes ikke noe fasitsvar på dette. Du må bare prøve deg frem rett og slett, jeg holder på med min 5th character nå og har endelig funnet den rette classen for meg; Shadowmage/assasin. Magiker med sverd og stalth. High Elf forøvrig. Funker ypperlig for meg.

     

    Som sagt, du må bare prøvde deg frem. Slik er det med de fleste RPG spill, som feks. Wow og andre.

×
×
  • Opprett ny...