Gå til innhold

scoop3x

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scoop3x

  1. Hei,

     

    Er akkurat ferdig i militæret å lurte litt på frivillig arbeid i andre land. Jeg har sitt noen plasser på nett der det koster nærmere 30 000,- kr for å kunne hjelpe.

     

    Vet dere om noe billigere, har lyst å hjelpe. Men vil også ha med meg den erfaringen. Noen som har gjort noe lignene eller vet noe spessielt om det?

     

    - Kris

  2. Hei,

     

    Fikk akuratt pc på skole med windows 7. Jeg har ikke tilgang til noen ting som helst. Jeg kan ikke innstalere programmer som jeg skal bruke en gang. Jeg lurte på om det er mulig å fjerne admin, uten å innstalere pcen på nytt. Jeg prøvde å starte pcen i sikkerthetsmodus for å så fjerne det, men det fungerte ikke. Er det noen andre måter?

     

    Takker for alle svar.

  3. Hei,

     

    Vi har fått oppgave i media om å lage blogg, noen som har en ide om hvor jeg kan markedsføre bloggen for og få lesere? Vi kan skrive om det vi vil, jeg valgte da å prøve å skrive om nyheter på en morsom måte til ungdom.

     

    Link til bloggen: http://haallquist.wordpress.com/

     

    Her er vertfall link til bloggen ta en titt å legg igjen en kommentar, vi får karakter i hvor mange som besøker og kommenterer sida ser du

     

     

    Mvh Kriss

  4. Hei,

     

    Vi har fått oppgave i media om å lage blogg, noen som har en ide om hvor jeg kan markedsføre bloggen for og få lesere? Vi kan skrive om det vi vil, jeg valgte da å prøve å skrive om nyheter på en morsom måte til ungdom.

     

    Link til bloggen: http://haallquist.wordpress.com/

     

    Her er vertfall link til bloggen ta en titt å legg igjen en kommentar, vi får karakter i hvor mange som besøker og kommenterer sida ser du :D

     

     

    Mvh Kriss

  5. Hei,

     

    For ca 10 uker siden ble jeg stoppet med promille, noe som jeg ikke er kry over.

    Dette er jo ganske sariøse greier. men det som er tingen er at jeg ikke har hørt noen ting på 10 uker fra politiet. Er det noen regler eller noe om det tar så og så lang tid at saken kan bli henlagt?

     

    Mvh Kristoffer

  6. Hei,

     

    Jeg har et lite spørsmål. Nå har hele skolen på Vardafjell vidergående skole fri uten om en klasse på media og kommunikasjon. Altså det er bare oss som er på skolen. Er dette lov?

     

    Styret på skolen skyller dette på romkappasiten, men synes at dette ikke virker helt rettferdig. Er det noen regler på dette?

     

    Mvh Kristoffer

  7. Det var en kamerta av meg som nevnte et program, der du kunne bytte mellom to desktoper, sån at alle "fanene" ned vedsiden av "start" forsvant så kunne du bare bytte frem og tilbake?

     

    Noen som har hørt om noe sån program?

     

    Mvh Kristoffer.

  8. Jeg likte best det øverste bilde, lyse funker og komposisjonen er fin. kunne kanskje hatt litt mer luft over hode. Men jeg skjønner ikke helt va du har gjort på bilde nr 2. Dette kunne blitt et utrolig bra bilde, men jeg skjønner ikke hvorfor ikke har med hode. Det hadde blitt bedre tror nå jeg.

     

    - kristoffer

  9. bare begynn forsiktig og snakke med henne om helt normale ting, hvordan det går, hva hun driver med, osvosv, så kan du kanskje stille spørsmåle om hun holder på med noen?

     

    Jeg ville ikke sakt rett ut på msn at du liker henne, dette funker ikke. been there, done that.

    Etter du har snakt litt med henne kan du spør henne om dere skal finne på noe. Et godt triks jeg gjor, jeg har rom i garasjen. Jeg ryddet alt tente lys, rolig musikk. Da hun kom spiste vi og snakket senere på kvelden så vi film. Neste dag ringte hun meg å spørte om vi skulle finne på noe igjen. Jeg sa ikke at jeg likte henne en gang. bare et lite triks;)

  10. Heisann, vi er en gjeng på 30 elever på Vardafjell Vidergående skole i Haugesund.

    Vi går på media og kommunikasjon.

     

    Er det noen som har noen ideer om hvordan vi kan samle inn penger, vi har noen ideer for eksempel: selge kaker, doruller osv.

     

    Kom med forslag.

     

    Takker for alle svar.

     

    - kristoffer

×
×
  • Opprett ny...