Gå til innhold

torttib

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torttib

  1. Hei,

     

    Forrige torsdag hadde drakk jeg et par glass for mye da jeg var byen, og våknet opp uten min kjære mobil. Det er et tidsrom på et par timer hvor jeg ikke husker noe, og det var etter all sansynlighet i dette tidsommet at jeg mistet mobilen. Jeg prøvde å ringe mobilen kort tid etter at jeg våknet, men den var av. Om det har noe å si, så var batteriet fullt oppladet før jeg gikk ut. Mitt spørsmål; kan jeg anmelde forholdet til politiet? Har sett på utfyllingsskjemaetMin lenke, men er redd for at jeg ikke har grunnlag til å kalle forholdet for tyveri.

  2. Begynte vell å spille Oblivion på min stasjonære PC i begynnelsen av mai. Dette viste seg å være fullstendig umulig siden PC-en ikke taklet systemkravene. Etter hvert fikk far en ny laptopp som jeg fikk låne den i perioder til spillet, men Oblivion fungerte ikke smertefritt. Lagg og dårlig grafikk preget spillet, men jeg fikk alikevel spilt i godt over 50 timer og gjort det meste av oppdragene i guildene og main quest.

     

    Det som jeg lurer på nå, er om det er verdt å kjøpe Obilivion til Xbox 360? Broren min kommer til å få 360 til jul og jeg lurte på om jeg skulle kjøpe Oblivion til "ham" :roll: i julegave. Oblivion er uten tvil det beste spillet jeg noen gang har spilt og derfor lurer jeg på om dette vil være som penger ut av vinduet eller om dette vil være en god innvesterring?

     

    PS: har ikke prøvd expansion pack og har heller ikek spilt Obivion siden juli...

  3. har vært oppe i det området mange ganger og i mange oblivion dager....

     

     

    noe anna som er litt rart er at jeg har kun 75 i destruction. og man må ha 80 for og bli trent av henne. :hmm: alikevell har jeg trent der mange ganger før. kan jeg ha fått noe penalty?

    6848374[/snapback]

     

    har vært oppe i det området mange ganger og i mange oblivion dager....

     

     

    noe anna som er litt rart er at jeg har kun 75 i destruction. og man må ha 80 for og bli trent av henne. :hmm: alikevell har jeg trent der mange ganger før. kan jeg ha fått noe penalty?

    6848374[/snapback]

     

     

    Tviler vell på at du har fått noen penalty. Det kan hende at du allerde har brukt opp kvoten for hvor mye hun kan lære deg....

     

    Men hvis du sliter sånn med å finne henne, kan dette skyldes at hun har kommet inn i en Oblivion gate. Da må du inn og stenge den og samtidog drepe de monstrene som pleier å vanke utenfor porten

     

    Da vil hun komme tilbake til Kynarth eter at hun har drept alle hjortene.

  4. Jeg har Conjuration skill på 53 nå. Jeg bruker scamp stort sett hele tiden. Men nå vil jeg ha noe som er bedre. Hva er det som er bedre enn scamp som jeg kan bruke? Og hvor kan jeg finne noe som kan lære meg?

     

    Takker for alle svar. :)

    6802598[/snapback]

     

    Han ene kisen i Chorrol mages guild lærer vekk noen syke conjuction spells! har balnt annet Deadroth, Deadra og den store edderkoppdama!

  5. Du finner den ikke fordi den ikke heter den. Den heter The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition. Den inneholder kartet over Morrowind, manual og begge tilleggspakkene. Vet ikke om det er mulig å få tak i den i Norge. De hadde pakken i Aberdeen til 18 pund, tenker selv på å bestille. Det var en spillbutikk, husker ikke navnet.

    6725619[/snapback]

     

    Men er Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Editionen en boks? Slik som Oblivion Collector's edition? Jeg har nemlig sett en slik boks som inneholdt spillet på et bildet...

    6727990[/snapback]

     

    Goty kommer i samme type cover som de fleste andre spill.

     

    Jeg tipper det er denne du er på jakt etter:

    B00005RD72.01._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg

    Er du heldig finner du kanskje en på ebay eller lignende steder :)

    6728199[/snapback]

     

    Jepp, floppy. Det er akkurat den jeg mener. Er det den du mener bamsemumsen? Er dette Morrowind game of the year edition? Har nemlig sitt at de sleger game of the year edition på et nettsted....

  6. Du finner den ikke fordi den ikke heter den. Den heter The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition. Den inneholder kartet over Morrowind, manual og begge tilleggspakkene. Vet ikke om det er mulig å få tak i den i Norge. De hadde pakken i Aberdeen til 18 pund, tenker selv på å bestille. Det var en spillbutikk, husker ikke navnet.

    6725619[/snapback]

     

    Men er Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Editionen en boks? Slik som Oblivion Collector's edition? Jeg har nemlig sett en slik boks som inneholdt spillet på et bildet...

  7. Etter å ha spilt Oblivion en god stund, har jeg rett og slett gått lei av spillet og nå leter jeg desperat etter Morrowind. Men siden jeg er en såpass stor fan av The Elder Scrolls, nøyer jeg meg ike bare med det vanlige spilet. Nei, jeg må rett og slett bare få tak i Collector's utgaven av spillet.

    Og nå har jeg brukt mangfoldige timer med jakt etter spillet på internett uten å finne en eneste side som selger Morrwind Collector's Edition.

     

    Derfor lurer jeg på om det er noen som vet hvor jeg kan få tak i Morrowind Collector's edition?

     

    På forhånd takk.

  8. Har ikke noe å si hvor du treffer dem

    6563931[/snapback]

     

    Gjennom flere timer med testing på om det gjøres mer damage på hodet enn andre plasser, har jeg kommet fram til en konklusjon som sier at angrep på hodet gjør mest damage.

     

    Hvis du f.eks tar summon scamp og skyter den i hodet i sneak-modus, vil den dø umidelbart. Hvis du derimot skyter den i ryggen, må du skyte en gang til for å drepe beistet!

     

    Forskning lønner seg også i spill for å oppnå best mulig resultat! :thumbup::thumbup:

×
×
  • Opprett ny...