Gå til innhold

mikkard

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikkard

  1. Leter meg ihjel etter en film, jeg så den på tv3 for kanskje et par år siden og den handlet om et slags horehus ute på landet i usa, der folk kunne komme inn å velge blant jenter som stod på en scene :whistle: Jeg tror det blir kalt "bunny ranch" eller noe sånt. Men uansett, den handlet om damene innpå det huset, og livet utenfor også, og hvis det kan hjelpe på minnet til folk så kom det etterhvert i filmen inn ei farget dame som rømte fra pimpen sin i LA eller noe sånt:p

     

    Litt kronglete forklart, men håper noen har sett filmen og kan fortelle hva den het, for det var en bra film jeg gjerne kunne tenkt meg å ha sett igjen :thumbup:

  2. Så det har seg slik at jeg holdte på med et lydprosjekt på aduacity og hadde holdt på en stund uten problemer, men plutselig så forsvant lyden. Det er bare på audacity lyden har forsvunnet, den fungerer på alle andre program. Det rare er at jeg hadde ikke endret noe innstillinger eller noe. Kanskje et lite utfyllende problem, men noen som har opplevd lignende, eller tror skjønner hva som er galt?

  3. Sorry for seint svar, har ikke hatt så mye tilgang på pc i det siste.

    Men uansett, jeg fikk ikke byttet inn spillene, world cup var for ripete, jeg hadde fått 100kr for det hvis det hadde vært clean, og Just Cause kunne de ikke ta inn pga at jeg hadde kjøpt det i utlandet.

     

    Greit nok det, men irriterer meg litt over hvordan de verdetter spill de får inn, for da en kamerat skulle bytte inn Call Of Duty 3, så ble også han tilbudt 100kr for spillet, noe han selvfølgelig ikke sa ja til. Pluss at de ikke hadde noen utgaver av spillet i brukthyllene. Og ja, disken var helt fin, sjekket den selv.

     

    Jævlig kjipt dette

  4. Er vel sikkert en del her inne som er fra Trondheim, og som har vært på spillbutikken i Munkegata, som hvis jeg ikke tar helt feil, ble flyttet fra Fjordgata. Så det jeg lurte på, var dette med bytting av brukte spill.

    Jeg har gått lei av Just Cause og World Cup 2006, så jeg tenkte å bytte de inn. Tror dere det hadde vært mulig å fått Forza M 2 for de to spillene? Elller er det kun brukte spill mot brukte spill? Noen som vet? Vet jeg kan stikke bort og spørre selv, men hvis det var noen som visste, så hadde jeg kanskje unngått å gå på en evt. smell.

     

    Og det kan vel også være noen spill som ikke de gidder å ta inn, som f.eks World Cup, for det er ikke akkurat så bra ;) Iallfall etter at jeg fikk pes. Men det er en annen sak.

     

    Noen som kan hjelpe? :)

  5. Har prøvd det, men funker ikke. Men fant en guide som kanskje virker.

     

    "I think the reason this is happening is because of some registry permissions that may have been reset for your account.

    Can you try the following:

     

    1. Download and install SubInACL by clicking the link here. Click on Download and Run to install the application. Choose the default path where the application will be installed (C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\) . Click “Install Now” to proceed with installation.

    2. Copy the attached file into the C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\ folder

    3. Rename the file as reset.bat

    4. Click on Start and RUN and type in CMD to open the command prompt window

    5. Type in the following commands hitting ENTER after each

     

    CD\

    CD C:\Program files\Windows Resource Kits\Tools\

    RESET

     

    6. You will see a bunch of things happening in the command window. When the process is complete you will see the cursor back at the prompt C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\ in the command window. Type EXIT and hit Enter to close the command window.

    7. Reboot the machine and try the next command

    8. Click on START and RUN and type in

    REGSVR32 %windir%\system32\msxml3.dll

    and hit Enter

    9. If it succeeds try to sign into Windows Live Messenger again. You can get Windows Live Messenger from http://get.live.com/messenger/overview"

     

    Jeg lurer på noe. Punkt 2. Hvilken fil er "the attached file"?

  6. Vi skal ha en slags tentamen i muntlig eksamen(10.klasse), og heldig som jeg var, trakk jeg matte :ermm: Tema for oppgaven vi fikk, var ferie. Jeg skal da ordne en ferie for en familie på to voksne og to barn, og i den ferien jeg skal snakke om, skal jeg dra inn flere matematiske momenter. Fikk en stikkordsliste der det stod:

    -Fart/Vei/tid

    -Målestokk

    -Prosentregning

    -Kjøp og salg

    -Rabatter

    -Funksjoner

    -Ulike målenheter

    -Utenlandsk valuta

     

    Så poenget med denne tråden var om evt. noen kunne komme med forslag om hvordan dette kan gjøres. Jeg vet jo selvfølgelig litt selv, men det er sikkert mange her inne som har hatt matte muntlig selv, og da kunne komme med tips osv..

    Setter pris på all hjelp her... :)

×
×
  • Opprett ny...