Gå til innhold

MaxiNam

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaxiNam

  1. Hei,

     

     

    Jeg lurer på å studere medisin senere. Akkurat nå går jeg i førsteklasse videregående, og har begynt å se for meg en fremtid som lege. Karakterene tror jeg kommer til å gå bra, men jeg har et lite problem som er mer knyttet opp til yrke. Det er at jeg er redd for mitt eget blod og lytte til min egen puls, samt å ta og føle på mine egne bein(spesielt ribbebeina), men ikke andres. Men, dette er noe som jeg er forberedt å jobbe med. Er det noen som har vært redd for noe, enten blod eller annet som studerer eller er ferdig utdannet lege?

     

    Som sagt er det den eneste betenkeligheten jeg har med å studere medisin, men jeg håper jeg kan komme over frykten mot mitt eget blod. Alt annet, andres blod, innvoller kan jeg se på og ta på uten problemer, men jeg kan ikke tåle mitt eget. Jeg er tross alt motivert for å komme over frykten min. :)

  2. Jeg (eller broren min) hadde først nes, så snes, åsså vant ps1 den første krigen mellom spillene, også xbox etter dær igjen, men så kom san andreas til ps2, da ble det rabalder! Solgte xboxen med 10 spill og kjøpte ps2 med san andreas :!:  Angrer litt på det nå da :whistle:

    8810572[/snapback]

     

    San Andreas kom vel til xbox den og?

    9059613[/snapback]

     

    Jo, men tror den var tidsekslusiv til PlayStation en stund. Halvår eller noe

  3. I dag når jeg var på vestkanten gikk jeg innom den nye Europris butikken på iskanten og til min store forundring hadde de en PS3 som sto i et glassmonter. Javel tenkte jeg og forsatte min vandring innover i butikken. Det er da jeg oppdager en pall med PS3-maskiner, tilsammen 12 stk. Men da jeg så prisen fikk jeg sjokk: 4795 kr.

     

    Så hvis noen vil ha billig PS3 er det bare å stikke innom den nye Europris butikken på Iskanten. Men er dette et landsomfattende tilbud? :hmm:

  4. PSP har vel egentlig aldri blitt solgt i Norge med firmaware 1.5 har den vel. Jeg kjøpte 1 september 2005(utgivelsesdatoen :p) og den var 1.52.

     

    Lykke til med kjøpet :yes:

  5. det har du faktisk rett i... Har hørt om at fremtidige modeller får HDMI utgang. Vet dere om Xbox 360 elite får HDMI utgang? har ingen anelse om når dette kommer ut da men...

     

    edit: tydligvis kommer xbox elite med hdmi utgang og den kommer ut i amerika 29 april.

    har noen ennå peiling på når den kommer ut i europa?

    http://www.digi.no/php/art.php?id=375040

    8389189[/snapback]

     

    Det går rykter om så sent som i noevmber, men jeg håper opp i mot sensommeren.

  6. 17 mai(!) 2078, bli nok den beste 17 mai noensinne :whistle:

     

    Edit: Hmmm, nå begynne jeg virkelig å lure. Det lengste jeg skal leve er til 2090, og da tok jeg at jeg røykte, noe jeg ikke gjør, men når jeg tok at jeg ikke røykte fikk jeg mye mindre :hmm:

×
×
  • Opprett ny...