Gå til innhold

staura

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av staura

  1. Hei, lurer på noen av dere har kjøpt samples over internett før? Jeg tenkte å kjøpe meg et samples bibliotek og trenger tips. Virker vanskelig og finne seriøse aktører, vil helst kjøpe en plass noen har handlet før. Leter spesiellt etter plasser hvor man kan betale for så og laste ned hele greia. Hovedsaklig vintage trommer og bass jeg leter etter.

     

    Takk for hjelp!

  2. ... Dvs. helt til man skulle kjøre det på andre maskiner...

    6405473[/snapback]

     

    Jeg prøvde nettop og kjøre et test program jeg laget på en annen maskin, bare for å se om det lot seg gjøre. Da fikk jeg feilmelding "Kan ikke initialisere test.exe ... noe". Jeg kopierte bare exe fila over til den andre maskinen.

     

    SP2 er innstallert på testmaskinen, trodde det skulle være nok mtp .NET? Eller er jeg bare nub?

  3. Det virker som om ingen liker C#, eller det vil si ingen vil innrømme det. Overalt hører jeg om hvor simpelt C# er og at man straks må bytte til C++ eller Java. Skyldes dette kun misunnelse fra innbarka teorinerder som nettopp har kaldsvettet seg igjennom C/C++, for så og se at noen n00bs lager samme applikasjon i C# på under halve tiden? Eller er det dette Microsoft komplekset? Har en følelse av at 50% snur i døra med en gang de oppdager at Bill har en finger med i spillet. Selv er jeg en stor fan av open source og hele freedom of information greia, men jeg skuer ikke hunden (Microsoft) på hårene av den grunn. Uansett blir vel spørsmålet om det ligger noe sannhet i alt dette hatet? Finnes det oppgaver som rett fram ikke kan løses i C#, men som andre språk tar på strak arm?

  4. Tenkte å lære meg C#, men lurer på noen ting før jeg (eventuelt) starter. Som jeg forstår er C# avhengig av .NET rammeverket? Dvs. at C# programmer er verdiløse om brukeren ikke har .NET innstallert? Eventuelt finnes det innstallasjonprogrammer som sjekker om bruker har .NET installert og hvis ikke innstallerer dette? Takk for svar :w00t:

     

    PS: Noen anbefalte tutorials? (from-the-ground-up typen :D)

  5. Hei, jeg har en harddisk med to partisjoner, en med xp og en med ubuntu. Jeg har planer om å legge til en partisjon til, slik at jeg kan overføre filer mellom operativsystemene. Spørsmålet blir som følger: hvilket filsystem kan leses av både windows og linux? FAT32?

     

    PS: Jeg ser at ubuntu oppdager windowspartisjonen selv om den har filsystem NTFS, finnes det en måte å også kunne lese denne partisjonen?

  6. Ville bare sjekke hvilken gui builder dere bruker? Har vært igjennom litt nå og vil helst bruke den som er mest stabil og mest dokumentert. Har testet xrced (får ikke denne til å funke, dvs bruke koden til å lage et program som kjører), Pythoncard (har problemer med resource editor når jeg prøve og flytte rundt på objekter), eller wxglade (mest stabil kode men inviklet layout editor) Vet det fins noen andre og men disse føles usikre. Hva anbefales?

  7. Enten ligger alle ord lagret i et slags hirarki, eller så lagres den info om hvilke ord hver bruker søker etter (Andre som søkte etter #søket ditt# søkte også etter dette...)

     

    Om jeg skjønte spørsmålet ditt riktig?

     

    Jeg mener ikke å finne andre som har gjort samme søk og hva de (også) søkte på. Da blir det ingen sammenheng, ettersom det ikke er vanlig og bare søke innenfor samme kategori. Men jeg har vært innom søkemotorer hvor man f.eks. kan søke på 'database' og få similar searches 'mysql' o.l. ...stilig :)

     

    Fant ikke noe dokumentasjon om stemming så vet ikke om det hjelper enda, ska teste det ut senere og kommer med tilbakemelding da.

  8. Nei det er ikke snakk om noe voldsom trafikk til å starte med, men det blir fort uoversiktelig. Om hits hadde vært i en egen tabell går det bedre. Føler problemet ligger i spørringen uansett. Fordi det skal gå an å søke etter oppføringer og få dem sortert etter antall hits siste måneden. Dette kan fort bli vrient.

  9. Jeg får det ikke til å funke. Mysql tabellen jeg bruker inneholder 'count' som er hits totalt, og 'date' som er dato den ble opprettet. Det hjelper ikke å hente ut alle verdier som er en måned gamle da 'count' fortsatt vil være av samme verdi.

     

    Jeg tenkte på å lage en 'count' tabell med rader fra 1-12 som representerer hits per måned. Men da vet jeg ikke hvordan jeg skal nullstille disse når ett år er gått.

×
×
  • Opprett ny...