Gå til innhold

AssFaster

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AssFaster

  1. Servernavn/adresse: assfaster.kicks-ass.net

     

    Jeg har nettopp satt opp en splitter ny TF2 server, som jeg gjerne skulle hatt noen spillere på :p

    Den har ikke noe no-crit, instant spawn eller annet tull. Eneste av modifikasjoner er sånn at det er mulig og bruke timeleft, nextmap og vote på maps, o.l. Serveren står på veldig godt nett, og bor du i trondheim eller i nærheten burde du klare å få rundt 40 i ping, eller mindre.

     

    Så stikk innom, og ta med vennene dine.

     

    Fordi at folk gjerne ikke vil spille alene, og ikke har nok venner til å fylle en hel server, har jeg sagt til andre folk at de skal komme innom serveren kl 18:00 10.12.08 (i morgen/teknisk sett i dag).

    Server adressen er: assfaster.kicks-ass.net

     

    Serveren har også en Teamspeak server med samme adresse, hvor du kan logge inn annonymt med serverpassord: lolz

     

    Og husk ikke vær redd for å være den første på serveren!

     

    edit: forandret tidspunktet!

  2. Hei!

     

    Jeg har nettopp satt opp en splitter ny TF2 server, som jeg gjerne skulle hatt noen spillere på :p

    Den har ikke noe no-crit, instant spawn eller annet tull. Eneste av modifikasjoner er sånn at det er mulig og bruke timeleft, nextmap og vote på maps, o.l. Serveren står på veldig godt nett, og bor du i trondheim eller i nærheten burde du klare å få rundt 40 i ping, eller mindre.

     

    Så stikk innom, og ta med vennene dine.

     

    Fordi at folk gjerne ikke vil spille alene, og ikke har nok venner til å fylle en hel server, har jeg sagt til andre folk at de skal komme innom serveren kl 18:00 10.12.08 (i morgen/teknisk sett i dag).

     

    Server adressen er: assfaster.kicks-ass.net

     

    Og husk ikke vær redd for å være den første på serveren!

     

    EDIT: forandret tidspunkt!

  3. Heisann

     

    Skal kjøpe ny innmat til en PC (eller kanskje en helt ny PC, det er fort at slikt skjer mens man først er i gang). Tenker ikke å kjøpe "det beste", men det som er ganske nært det beste, ca.

     

    Nyere grafikkort har jeg fra før, så det tror jeg ikke har behov for å kjøpe nytt, et XFX GeForce 8800 GTS 640 MB-kort.

     

    Jeg har egentlig behov for mer lagring, som er noe av hovedgrunnen for at jeg kjøper ny innmat. Jeg er fri for SATA-porter på hovedkortet, så i stede for å kjøpe et kontrollerkort tenkte jeg at jeg kun like godt kjøpe ny innmat.

     

    Så ting nr. én på lista er HDD:

     

    Seagate Barracuda 7200.11 1,5 TB... noen innvendinger eller bedre forslag?

     

    Hovedkortmessig står det mellom (med mindre noen har bedre forslag..?) :

    Gigabyte GA-X48-DS5 og Asus Rampage Formula...

    prismessig er det ikke så stor forskjell, og heller ikke så mye i spesifikasjoner. Gigabyte's kort har 8-sata porter, noe jeg setter pris på. Jeg har nemlig allerede 4 hdd. Asus' er derimot "anbefalt-kortet" i hw.no's anbefalinger, og skal visstnok være en god overklokker. Dessuten har jeg hatt gode erfaringer med tidligere ASUS-kort, og liker BIOS-setupet.

     

    Overklokking er også en litt viktig del. Det står mellom Intel Core 2 Quad Q6600 og Intel Core 2 Quad Q9300... er litt usikker på ytelsesforskjellen og overklokkeforskjellen... anbefalinger?

     

    Minne er jeg ganske sikker på, OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400 tenker jeg, hvis ikke noen har et bedre forslag.

     

    Og en siste ting: er det noe ny teknologi som får deg til å gråte deg til sengs, fordi du kastet bort så mye penger på gammel teknologi, som er nærmere rundt hjørnet en vanlig?

     

    Takker for aller innsyn og kommentarer :)

  4. Er BenQ G2200W en god skjerm? Vet at jeg vil ha en 22" og jeg vet at Samsung Syncmaster 226BW er en veldig god skjerm, siden jeg har den selv da.

     

    Prosessor valget ditt er jeg enig i, og er kanskje enig at det er verdt å bytte til 500 eller aller helst 750 gb hd for å balansere ut for prosessor byttet.

     

    StealthXStream 600W syns jeg ser ut som et greit alternativ til Chill Innovation CP-520A4 520W, billigere er den òg, så det er mulig jeg bytter der.

     

    DVD-brenneren var billigere uten at jeg ser noen grunn for å ikke velge den, så jeg er enig, og bytter der. Tror ikke jeg bytter høytalere, men er ennå ikke helt sikker på at det skal kjøpes noen i det heletatt.

     

    Hovedkortet velget jeg delvis fordi det har PCIe 2.0 støtte, som var grensesnittet på Asus EAH3850/G/HTDI/512M, men du byttet jo skjermkortet til Geforce 8800 GT, så det løser jo det problemet. Jeg er vanligvis en av de første til å anbefale gamere og andre som har behov for god ytelse Geforce 8800 GT, men tingen er at jeg syns det er viktig at en får lyd fra HDMI-utgangen fra skjermkortet. Skal innrømme at jeg er litt usikker her, men er det ikke slik at man ikke får lyd ved å bruke HDMI fra et Geforce 8800 GT kort, mens en gjør det fra Asus EAH3850/G/HTDI/512M? Eller er jeg helt på jordet? Den eneste HDMI overføringen jeg selv har er fra bærbaren min til TVn, og bærbaren min har jeg ikke bygget selv, og HDMI er ennå litt nytt (for meg, vertfall), så jeg kan ikke alle detaljene.

     

    Hvis jeg får lyd fra HDMI, med et Geforce 8800 GT kort, så er jeg enig i hovedkort og skjermkort bytte.

     

    Så også at det var noen som kommenterte at kabinetet kun være litt trangt, men jeg tror det skal gå bra.

     

    Takk for innlegg :)

     

    EDIT: Tror kanskje jeg heller skal gå for Gainward GeForce 9600 GT Bliss GS, så får jeg HDMI-utgang rett fra kortet, uten å trenge noen overgang, og fortsatt dobbel DVI. Litt stiv pris for ikke fult så mye ytelse, men kortet har alikevel alt jeg ser etter; grei pris, veldig gode tilkoblinger, veldig bra støynivå. Grensesnittet til kortet er PCIe 2.0, så da må jeg beholde det hovedkortet som jeg tenkte fremfor det du anbefalte...

  5. Jeg har fått i oppdrag å kjøpe en PC til broren min, som ikke har særlig datapeiling. Har fått et budsjett på 10000, og PCen skal innholde alt (skjerm, mus, tastatur, ol). Skal muligens ikke handle inn høytalerene, usikkert. Det er viktig at PCen har forholdsvis høy WAF (wife acceptance factor).

     

    Broren min har ikke HD-tv, men skal kanskje kjøpe det i en ikke så fjern fremtid, så mitt spørsmål blir da, vil skjermkortet som jeg har valgt ut gi lyd ved tilkobling av HDMI?

     

    RAM og hovedkort kompitabilitet klarer jeg aldri å bli 100% sikker på, så jeg vil bare ha et lite ja eller nei der...

     

    Med WAF i tankene, lurer jeg på støyen.... skjermkortet og kabinetet er vel det jeg helst ville ha erfaringer fra der, om noen har.

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=34234

     

    Ellers er det flott om noen har forslag til forbedringer eller "godkjenner" oppsettet, det er satt høyt pris på :w00t:

  6. skal snart opp i eksamen, og jeg har funnet fram til at jeg har jern(II)sulfat og sinksulfat i en salt blanding.

    jeg skal ut fra disse saltene få ut et grunnstoff, og jeg tenker det er jern som er mest naturlig å klare å få ut fra disse saltene.

     

    saltene løser seg i vann, men jeg klarer ikke å se for meg at elektrolyse av løsningen vil redusere jernet. det vil derimot bli knallgass, fra vannet. så det er ikke en løsning.

     

    kan det tenkes at en ren smelteelektrolyse av saltene vil redusere jern, men i et slikt scenario klarer jeg ikke å skjønne hva som skulle bli oksidert, ved den andre elektroden...

  7. bump

     

    har omentrent akkurat samme problemstilling som er beskrevet av trådstarteren, knall ny tv, og nesten samme grafikkort.

     

    Jeg har derimot to skjermer allerede koblet til dette grafikkortet. Den ene fra dvi til dvi-skjerm, den andre fra dvi til vga-adapter (gamlere/billigere skjerm) til skjerm.

     

    Da har jeg altså den siste utgangen igjen, som er en "gul port" (via en overgang) (klarer ikke å huske navnet på disse). Altså disse tradisjonelle gule kablene, som ligner på vanlig 3,5 jack, passer inn hær.

     

    Vil jeg få bra bilde ved bruk av den "gule porten", eller må jeg dra ut den gamle skjermen og bruke dvi til dvi-tv/hdmi-tv?

     

    Hvis jeg i så fall må "ofre" den ene skjermen for å få best mulig bilde, finnes det overganger fra "gul port" til vga, sånn at jeg kan bruke den gamle skjermen på den (om bildet i det heletatt ville være brukbart med denne løsningen..?) ?

  8. har ikke funnet maks enno, men kortet mitt, asus GeForce 8800 GTS 640 MB, kjører jeg 651/1507/920 uten noe problem. har satt rivatuner til å gi 100% på vifta når kjernen blir varmere enn 70C, og tilbake til normal når den går under 67C.

     

    har i tillegg laget 2 profiler, en for overklokken, og en for med maks underclock for når jeg bare er inne i windows.

     

    skal se om jeg ikke klarer å presse det litt til, og kanskje få noen bedre klokker.

  9. har fått problemer med OC'ingen min her nå for når jeg setter Core bus til 680 og Memory bus til 1000 så får jeg bare system crash og blue screen, temperaturen ligger stødig på ca 65c under full load etter et par timer.

    Skjønner ikke hva det kan vere som forårsaker dette men det er fryktelig kjedelig når det skjer.

     

    er slett ikke sikker, men det er ikke at du har så pass høye klokker at kortet ikke får nokk strøm?

  10. Har bestilt en ny bærbar datamaskin fra dell, som har levering ETA av schenker (som sender pakken) på 12.3, og da er jeg ikke hjemme.

     

    Så hvordan leverer schenker? på døren, eller kommer det på et postkontor, eller?

    Tror dell har en slags ordning nå som gjør at man får gratis frakt, men lurer på om jeg kanskje må betalle egenandel hvis jeg ikke er hjemme, og pakken kommer på døra...

     

    noen som har noen erfaringer med dem?

  11. bestilte min m1330 i går og det virker som leveringstiden er betydlig, med så mange som betsiller. Min har ETA til 4. juli. Får håpe den kommer litt raskere enn det.

    Sikker på at du ikke leste datoen feil vei? ;) Virker en del mer sannsynlig med 7. april, husk at på Dells ordrestatus-side står datoene oppgitt med MM/DD/ÅÅÅÅ i stedet for DD/MM/ÅÅÅÅ.

     

    er nok det som har skjedd (heldigvis). Ikke noen bra dag for fornuft, eller telleevnene til denne karen.

     

    Vet at dell er amerikansk selskap, men syns det er litt dårlig at de oppgir det i MM/DD/ÅÅÅÅ på den norske siden. Resten av siden er norsk, så jeg gikk ut fra at kalenderen var norsk (finnes nok riktignok ikke en egen norsk kalender :p).

     

    Men da ble jeg lettet ivertfall :).

  12. takker for svar, Bza, var egentlig mitt i blinken. tror du kunne tatt et bilde forfra, òg? med en cd(-cover) til sammenligning? er ganske sikker på at jeg skal kjøpe denne, ble overbevisst med det samme jeg så den, men tenkte jeg skulle vente 1 uke med å kjøpe den, så jeg unngikk at det ble et impulskjøp, 10 tusen er jo mye penger, tross alt. er det noe jeg definetlig (ikke)burde bestille av ekstrautstyr?

  13. Batteritiden med 9 celler batterie?

    Lurer også på dette.

    Noen som vet hvor tung den blir med dette batteriet, sånn ca?

     

    Mener jeg leste i en test at batteritiden med 9 cellers lå på ca 5 timer og 20 min, dette var med T7500, skal visstnok øke litt med nye penryn cpu.

     

    Når det gjelder vekt, så synes jeg den ble i overkant baktung med 9 cellers batteri, så jeg bestemte meg for å bestille med standard batteri i tillegg, kostet 400 kr + mva i tillegg.

     

    Har dessverre ingen vekt på den med 9 cellers, men bør jo være flere her på forum som kan svare på det.

     

    hvor tung er den med ditt batteri da?

×
×
  • Opprett ny...