Gå til innhold

Hoset

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hoset

  1. Hadde samme problemet med min pc, og sendte inn hovedkortet til komplett to ganger etter anbegfalning av dem, men selvfølgelig fant de ingenting.

     

    Jeg løste problemet med å prøve forskjellige komponenter av kompiser. Test å bytt ram, skjermkort eller PSU (strømforsyning) med andre kompiser.

     

    Mitt problem var at PSUen ikke leverte nok strøm og pcn hang seg opp og jeg fikk svart skjerm.

     

    Håper dette hjelper!!

  2. PSU'en er litt gammel.. vet ikke hva den heter, men den har en pentium 4 merke på seg.. kan sjekke dette nermere.. Men andre sier at dette har noe med HK innstillinger? at jeg må skru opp toleransen på varme eller liknende? noen innspill hvordan jeg fikser dette i BIOS? Finner ikke disse innstillingene...

  3. Har akkurat det samme problemet med at pcn blir svart.. har også byttet skjermkort uten noe hell.. Men etter noen søk på forumet her så sier mange at det kan hende at HK slår seg "av" for å "redde" andre komponenter for at det blir for "varmt". i mitt tilfelle så kan umulig varmen være noen problem siden jeg har ett så bra kabinett. Men jeg har derimot en PSU på 300W! så feilen kan kanskje være den? at den leverer for lite strøm til skjermkortet eller andre komponenter som er avhenging av mye støm ved spilling.. Jeg har også prøvd alle mulige drivere, så feilen kan umulig ligge der.. Men vet noen om 300W er lite? har 1 g ram, amd 3000+ cpu, asus K8N deluxe, og et dårlig skjermkort:p Radeon 9600:p

     

    håper på et svar ganske snart:D har vært plaget lenge og komplett finner heller ingen feil på pc:S

  4. Hei! jeg har vifteregulering i kabinettet og har sjekket at alle virker som de skal.. Men leste på et annet forum at det var noe med BIOS instillingene. Hovedkortet kan "beskytte" de andre komponentene i pcn ved at den skrur seg i en modus, slik at man nå restarte pcn for å komme tilbake til windows..

     

    Dette stod som rådgivning: Det er en BIOS instilling for "shutdown temperature" .

    Sjekk den og cpu temperatur under load/stress.

     

    Skal teste om det virker.. kommer med tilbakemelding om testen er påsitiv=D

  5. Skjermkortet er lite trolig. Hatt pcn i et år, og den ligger på kanskje rundt 50 i spilling. Kan sjekke når jeg spiller. SPU er en på 460W! Har bare en harddisk så dette skulle ikke by på problemer i det hele tatt.

    6201279[/snapback]

     

    Har akkurat det samme problemet.. Skjermen blir svart etter en stund med spilling.

    Dette skjedde før bare med spill som trengte mye grafikk, men nå skjer det også

    med cs 1.6! har et kabinett som måler hvor varmt det er og varmen er ikke unormal høy når jeg spiller. Jeg testet med et 64mb skjermkort engang å da funket alt:S Så derfor lurte jeg på om det kanskje kunne være strømforsyningen? den er på 300W. håper noen har svar på dette problemet? Har spurt komplett, men fikk ingen go respons tilbake.

     

    Einar

×
×
  • Opprett ny...