Gå til innhold

Glennca

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glennca

  1. Hey

     

    En kollega av meg kjøpte seg Diamanten i helga, men det ser ut som om Touch Flo ikke er installert... Wtf? :blink: Jeg vet at man i utgangspunktet skal kunne skru den på fra "I dag", men den ligger ikke i "Elementer" lista... Noen som har en idè om hva han kan gjøre, evt hvor jeg kan laste ned Touch Flo?

     

    Glennca

  2. Heisann

     

    Jeg er en kar på 21 år som har spilt bass i et par år, men uten så veldig mange å spille sammen. Jeg spiller om dagen i et lite band i Asker, men vi har vokst litt fra hverandre da jeg er mer prog/melodisk metalrockpoppish bassist... Eller for å si det på en annen måte, så vet jeg ikke helt hvilken sjanger jeg hører til, men musikken jeg spiller/lager må være melodisk og gjerne prog... Powerchords i tre minutter med solo i midten passer meg med andre ord dårlig :p

     

    Musikk jeg gjerne hører på, og ofte spiller:

     

    Dream Theater, Avenged Sevenfold, Iron Maiden, System of a Down, Opeth, Red Hot Chili Peppers and so on. God blanding med andre ord ;)

     

    Jeg har bil og lappen, så jeg har muligheten til å flytte en del på meg fra Moss, hvor jeg bor, men det er en stor fordel om noen har lokaler, da gjerne med litt bassanlegg liggende. Jeg har nemlig bare en bitteliten Peavey Microbass forsterker, og som navnet tilsier, er den ganske så liten og søt :) Litt for liten til å kunne høres sammens med en litt overivrig trommis :)

     

    Send gjerne pm eller svar på tråden om dette virker interessant :)

     

    Glennca

  3. Tenkte bare jeg skulle nevne at det også er mulig å laste ned spillet på diverse nedlastningssteder, og det er også mulig å få tak i en hjemmesnekret patch som gjør at man får engelsk tekst. Desverre bærer denne preg av en del dårlig engelsk og franske ord innimellom... En annen ulempe er at lydsekvensene fremdeles er på fransk eller tysk.

     

    Jeg kan også nevne at jeg har sett på forumet til Sixteen Tons Entertainment at Take2 ikke vil gi ut spillet på engelsk! Gudene vet hvorfor og jeg synes det er utrolig synd, for spillet er utrolig mye bedre enn treeren. Grafikken er ikke så veldig mye bedre (kan ha noe med pcen min å gjøre...), men kontrollene som har vært nevnt i diverse forum rundt omkring er ganske mye forbedret. Man har hele tiden en oversikt over alle kommandoene de forskjellige enhetene kan utføre og man kan også høyreklikke på enheten for å få den til å utføre den mest logiske handlingen for å nevne noe.

     

    Personlig syns jeg det er kjempesynd hvis det skal vise seg at Take2 ikke vil gi ut dette spillet, for jeg hadde gladelig betalt for å ha orginalen... :cry:

×
×
  • Opprett ny...