Gå til innhold

Mikkiaveli

Medlemmer
  • Innlegg

    333
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikkiaveli

  1. Det første jeg må si er jeg skjønner virkelig ikke at du forteller dama at du har avtalt å bli sammen med en annen? Hvis du skal ha et "sikkerhetsnett" så bare ha henne på vent, se hvordan du føler deg med den nærmeste dama, se om dette er noe du kan satse på.

     

    Hvis du føler at du har bedre sjans på hun andre så sjekker du ut det mens du har nærmeste dama på vent. Dette er det jeg ville gjort.. Men jeg er en drittsekk.

     

    Lykke til.

  2. Men herregud da, hvis han er kompisen din og hvis han har litt vett i skallen så skjønner han jo dette! Du har ikke gjort en dritt galt, bare forklar han at du er forelsket og du har vært det lenge, og hvis han ikke godtar dette så er han ikke vennen din.

     

    Har vært igjennom dette men en kompis selv, vi hadde en veldig venlig tone om at vi begge var keene på samme dame og det var ikke noe stort problem når jeg til slutt endte opp med dama.

     

    Det er sånn det skal være. Kompisen din og dama har ikke gjort noe, de er ikke sammen og han har fått avslag. Du har ren samvittighet her.

  3. Ok ok, jeg er selvfølgelig enig med at The River har sine dype sider og jeg har aldri sagt at jeg ikke liker The River! Tvert i mot, jeg støtter dette albumet i veldig mange diskusjoner! Men jeg synes jo at Darkness er meget bedre!

     

    Han klarer ikke å lokke meg inn i musikken på samme måte som det han gjorde to år før, jeg er lost hver gang jeg hører Adam Raised a Cain, Racing in the street og Streets of fire! Jeg synes alle disse er mye bedre enn de dype man finner på the river.

     

    Jeg synes noen ganger at The River blir det litt for mye trummemaskiner og lette piano melodier. Dette finner man jo 2 eksempler på av på Darkness også med Badlands og Prove it all night som begge er to 'poppa' rockelåter i likhet med mye av det man finner på The River, men igjen så synes jeg låtene på the darkness blir mye bedre!

     

    For å nøste opp litt! Så må jeg si at jeg liker The River veldig godt, men ønsker at han hadde fortsatt på samme linje som Darkness!

×
×
  • Opprett ny...