Gå til innhold

Lygre

Medlemmer
  • Innlegg

    308
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lygre

  1. Noen som kan opplyse meg om hvordan Torchlight fungerer på konsoll? Aberet med PC-versjonen var kontrollen for min del.

     

    Har spilt det i noen timer, og jeg syns kontrollene fungerer overraskende bra =)

     

    Jeg er i utgangspunktet ikke fan av Diablo eller slike rollespill, men jeg kjøpte Torchlight etter å ha testa demoen i et par timer.

  2. Vanskelig å komme på alle våpnene jeg har brukt i løpet av alle disse år, men man har alltids noen man ikke glemmer med det første. Her er de jeg kommer på nå.

     

    - Hellig granat fra Worms. Selv er jeg ikke religiøs, men det er utrolig morsomt å høre en granat si "HALELUJA" før den lager et digert krater =)

     

    - Noen som har spilt det gamle PC-spillet Sacrifice? Det er et sanntidsstrategispill i 3D hvor man løper rundt på en slagmark og tryller fram diverse skapninger. Det man også kan gjøre, om man har nok mana, er å trylle fram tornadoer, jordskjelv osv. Men jeg tror kanskje at favoritten er å trylle fram en vulkan som har utbrudd =) (Hvis man jobber for guden Pyro - igjen, et spill med religiøse aspekter =P)

     

    - AC130 fra COD4 var rimelig fett =)

     

    - Knighs of the Round-spellen fra FF VII =) Den varer i en evighet og deler ut 9999x skade en hau av ganger =D

     

    Kunne sikkert lista opp masse annet. En nevnte M1 Garand fra MOH. Jeg liker også godt den "tsjing!"-lyden når magasinet er tomt, men da lyden fra COD2.

  3. Jeg hadde klart alle banene i Big Thrills utenom Expert-banen Pilgrimage. Først satt jeg fast på ett sted, men plutselig klarte jeg å komme videre til neste, men der ventet den superbratte rampa som går mot det siste sjekkpunktet før mål. Jeg prøvde og prøvde, men det virka helt umulig. Men i natt klarte jeg søren meg banen, og det er så digg. Man kan virkelig HATE Trials HD når man sitter bom fast på et bestemt sted, men når man endelig klarer det, så er man bare så letta og stolt over seg selv.

     

    400 MS-poeng for 40 nye baner som man kan bruke mange timer på, samt en del nye turneringer. Verdt penga =)

  4. Mange rare kommentarer her. Om Medal of Honor låner en del fra MW2 er det jo bare naturlig å nevne dette i anmeldelsen, og sammenlikne dem. Om MW2 gjør en del ting bedre enn MOH, hva er så galt i å nevne dette? Uansett om MOH er utviklet av noen andre, så betyr ikke det at man ikke skal sammenlikne dem. Om alle anmeldelser av spill kun skulle gå ut på å skrive om spillet uten å ha noe å sammenlikne med, så hadde det blitt veldig vanskelig å se hvor bra det er i forhold til liknende spill på markedet.

     

    Noen liker ikke MW2, men å si at det er ræva som om det er fakta blir bare tullete.

     

    Noen tror også at 6/10 er en ræva karakter, men det er det ikke. Det er litt bedre enn midt på treet, men fortsatt ikke bra nok til å være et skikkelig godt spill. Gametrailers sin anmeldese av MOH gir spillet masse kritikk, men ender opp med å gi det 8.1. Jeg liker godt anmeldelsene deres, men de er altfor snille med karakterene sine. Jeg tror jeg aldri har sett de gi et spill under 5. Virker som de bare bruker 5-10, og mesteparten av spilla får 7-9. Er ikke spillet bra nok så er det ikke bra nok. Kan ikke gi 8/10 til alt mulig der ute som er flere hakk under kvalitetsspillene.

     

    Gamer.no tør å gi ærlige karakterer =)

  5. hmm trodde det neste Call of Duty spille være modern warfare 3

     

    Nope. Årets Call of Duty-spill utvikles av Treyarch. Infinity Ward stod for de to første Modern Warfare-spillene, og jeg håper at det er de som også lager Modern Warfare 3 som jeg tipper kommer rundt november 2011.

     

    De siste åra har IW og Treyarch laget annenhvert spill i COD-serien. IW kom med et spill i fjor, så da kommer Treyarch med spill i år.

  6. Flesteparten av spillere bryr seg ikke om japanske rollespill? Ja, kanskje det, men FF VII er faktisk av veldig mange regnet som (et av) tidenes beste spill. Og det kommer fra både japanere, amerikanere og nordmenn.

     

    FF VII er det beste spillet jeg har spilt. Skal en del til for å overgå historien, karakterene og musikken fra det mesterverket.

  7. Forza 2 på 18. plass? Syns selv at Forza 2 var et bra spill, men Forza 3 er faktisk et bedre spill hvis du spør meg. Er mulig Forza 3 er på topp 10, men tviler på det siden toern ligger på topp 20.

     

    De ti siste årene er nok Halo, Forza 3, Mass Effect, Bioshock, PGR3, Portal, Rallisport Challenge (2), BF 1942 og 2, COD4/MW2 blant mine favoritter som jeg kommer på i farta. Av XBLA-spill vil jeg nevne Braid, Marble Blast Ultra og Trials HD som mine kanskje tre favoritter.

     

    Lister over "de beste spillene" vil uansett variere fra person til person. Om jeg syns at Forza 3 er et bedre spill enn Forza 2, så betyr ikke det at de hos Gamer.no også gjør det.

  8. Ja, det fungerer sikkert, men jeg ville aldri ha opprettet en amerikansk eller japansk konto for å spille en demo eller beta eller noe annet som ikke var tilgjengelig i mitt land. Er det forresten lovlig å lage en amerikansk konto ved å opprette falsk adresse og lyve om kontaktinfo o.l.?

     

    Hvis noen ikke vil gi ut en demo i Europa, men bare USA, så for det være synd for dem og meg. Da får jeg ikke testa demoen, og de mister en potensiell kjøper til spillet. Gidder ikke å opprette en falsk konto. Det samme gjelder filmutvalget på Zune. Er det 1000 fler filmer på den amerikanske Zune så får det være slik. Kjipt for meg, men får heller mase om å legge til flere filmer til Norge.

  9. Burde vært en tilgjengelig demo, da hadde jeg testa det. Bruker ikke 55 kroner på et spill jeg ikke har peiling på om er gøy eller ikke. Kjøpte Peggle til Iphone for 29 kroner, og det var verdt hver eneste krone, minst.

     

    Har Peggle på Xbox Live Arcade, men bare måtte ha Peggle på Iphone også =)

     

    Var ikke så fan av zombiemodusen i World at War, eller spillet i seg selv, så da frister det ikke veldig mye med nazizombier i lommeformat.

×
×
  • Opprett ny...