Gå til innhold

ostokka

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ostokka

  1. "I tillegg får en mer funksjonell telefon"? Hva sikter du til? iPhone 3g har flere funksjoner enn iPhone.

     

    Iphone ligger på 3k og oppover hos Finn. 1000 kr til er helt kurant for garanti.

     

    Det er ganske velkjent og godt dokumentert at "garanti" og "service" nok gjerne er fremmedord hos Apple i Norge. Er det verdt tusen kroner, sier du?

     

    Dummeste jeg har hørt? Når begynte det å bety noe hva apple mener? Du trenger ikke gå til apple du kan gå til butikken du kjøpte den i. Og de har ikke lov å henvise deg videre, de er nødt til å ta på seg reklamasjonen. Det blir deres problem å få igjen penger av apple senere. Butikken er ansvarlig og i dette tilfellet blir vel det netcom (internett) eller butikken hvor du måtte finne på å kjøpe iPhonen. Så om garantien ikke er verdt en krone er ihvertfall reklamasjonsretten verdt hver krone (og den er vistnok 5år nå på mobiler)

     

    Joda, det er vel utsalgsstedet som skal fikse ting for deg, men det er vel slik at disse ofte kan bli litt kranglete (fordi Apple er kranglete i utgangspunktet). Uten at jeg har prøvd. F.eks. Hi-Fi Klubben slutta jo å selge iPods fordi de ikke greide å tjene penger på det slik Apple holder på, angående service/reklamasjon.

     

    Selvfølgelig. Er du ikke bestemt nok så kan det nok bli problem. Men tror apple har bedret seg endel siden det fordi det er nå ganske mange som er offisell forhandler av apple produkter (ipod nano osv)

  2. "I tillegg får en mer funksjonell telefon"? Hva sikter du til? iPhone 3g har flere funksjoner enn iPhone.

     

    Iphone ligger på 3k og oppover hos Finn. 1000 kr til er helt kurant for garanti.

     

    Det er ganske velkjent og godt dokumentert at "garanti" og "service" nok gjerne er fremmedord hos Apple i Norge. Er det verdt tusen kroner, sier du?

     

    Dummeste jeg har hørt? Når begynte det å bety noe hva apple mener? Du trenger ikke gå til apple du kan gå til butikken du kjøpte den i. Og de har ikke lov å henvise deg videre, de er nødt til å ta på seg reklamasjonen. Det blir deres problem å få igjen penger av apple senere. Butikken er ansvarlig og i dette tilfellet blir vel det netcom (internett) eller butikken hvor du måtte finne på å kjøpe iPhonen. Så om garantien ikke er verdt en krone er ihvertfall reklamasjonsretten verdt hver krone (og den er vistnok 5år nå på mobiler)

  3. Tidspunktet for iPhone 3G kunne ikke vært bedre. Håper bare den får ett abb. med fri bruk av 3G (Turbo-3G). Jeg skal flytte inn i leilighet i månedskifte uten internettabb. derfor hadde det passet ganske bra å kjøpe en iphone 3G og bruke det på pcn hjemme og. Så har jeg nett på pcn uanz hvor jeg er. Billig blir det og

     

    Hehe. Skal du bruke iPhone som modem må du nok hacke den først, og det spørs det jo om du får gjort med det første, selv om jeg tror det vil være mulig ganske umiddelbart.

     

    Jeg trenger ikke bruke iphonen men jeg kan bruke abonnementet som nok blir solgt sammen med iphonen

  4. Nå utelater du en viktig detalj. Garanti og service.

    Joda, men når det er sånn at man kan herpe en telefon og kjøpe en ny for samme pris som garanti og service, og man i tillegg får en mye mer funksjonell telefon så er ikke garanti og service verdt så mye.

     

    Norsk lovverk er tusenvis av kroner verdt på en iPhone. Apple produktene er ikke kjent for å være holdbare og det er en kjent sak at batteriet i iphone har en tendens til å ryke før det er gått 12mnd. Hadde selv min 1.gen iphone i par uker før den mystisk døde og dr ipod greide ikke fikse den uten å bytte så mange deler at det var billiger å kjøpe ny

  5. Apple kan ta en Razr

     

    Samtidig snakkes det nå om at Apple ser ut til å ta en Razr. Motorola sto bak den populære Razr-telefonen, og hadde stor suksess med denne. Men i stedet for å videreutvikle konseptet, satt de ned prisene for å skape større etterspørsel i massemarkedet. Dette var starten på de massive problemene Motorola nå er til knærne i.

     

     

    IKKE helt ulikt det en bruker skrev på forumet her om dagen! :p

     

    er det bare meg eller drar apple en motorola razr nå?

     

    oppdater en populær crap telefon littegrann for så å selge den som en helt ny modell.

     

     

     

    Dette kommer aldri til å skje med Apple (og nei er heller ingen fanatiker). Men apple er flinke til å komme med masse pene ting med ett par imponerende funksjoner som ingen andre er i nærheten av på tidspunktet. Enig i at de skuffet her, jeg hadde forventet en helt ny iPhone med mye nytt som skulle gjøre den overlegen HTC Touch Diamond. Vurderte lenge en Diamond og etter å ha sett utallige Diamond videoer på youtube osv syns jeg kanskje den virker en smule treg og batteri tid spiller og en viktig rolle. Så etter å ha tenkt litt og TomTom offentliggjorde at det kom til iPhone ble ikke valget så vanst bkelig lenger. Det blir en iPhone. Den er mer brukervenlig, systemet er simplere men lettere. Diamond er pent og se på men ser mer tungvint ut. Nettleseren er fortsatt bedre på iPhone (slik jeg ser det) selv om Operaen ikke ser så aller verst ut den heller. Men 3,5" skjerm mot 2,8" hjelper faktisk. Er en smaksak men jeg finner ingenting på HTC'n som gjør at jeg skulle velge den over iPhonen. Det blir ihvertfall ikke over MMS.

     

    Men tungen på vektskålen som gjør at jeg velger iPhone er applestoren. Her kommer det garrantert mange kjekke underholdene spill/programmer tilgjengelig. JA, flere vil få seg iPhone enn som vil ha HTC Diamond noe som vil gjøre Diamonden mer eksklusiv for de som ikke liker å se like mobiler hos naboen på bussen osv. På en måte kan man si at HTC stjeler apple sin plass her. Selv om iPhone blir en allemannsting er den for meg fortsatt best men langt ifra så overlegen som den før var.

  6. Ryktene om at den skulle bli tynnere kom lenge før ryktene om at den ville bli litt tykkere, få GPS og plastdeksel. Jeg tipper også at Apple bare vil slippe telefonen i sort til å begynne med. Hadde de vært lure, hadde de også sluppet telefonen i rosa. Rosa telefoner selger utrolig nok som hakka møkk.

     

    Spørsmålet er om iPhonen fortsatt ville hatt sin "status" hvis plutselig satt noen med den i rosa rett over deg på bussen f.eks.

  7. * The 2nd gen iPhone will be roughly the same size and shape as original model.

    * The 2nd gen will include 3G support and full GPS.

    * Instead of the chrome finish, the iPhone will be finished in a glossy black with chrome volume buttons.

    * Still no removable battery.

    * The device will be slightly thicker than it’s first generation counterpart.

    * The iPhone headphone jack will fit flush with the body of the phone.

    * It will roughly use the same size and resolution screen as the first generation product.

    * No solid word on battery life or storage capacity.

     

    fikk lest dette.

     

    link: http://www.talkiphone.com/iphone-second-generation-info-355/

     

    Dette er jo datert i slutten av april. Mange rykter etter dette. Noen antyder jo til og med at den skal bli tynnere. Føler meg ganske sikker på par ting, det er at den får 3G, plastbakdeksel ikke chrome. Muligens i to forskjellige farger slik at du kan velge. Og at den ellers vil ligne mye på forrige versjons. Så håper jeg forøvrig at den er tilgjengelig på apple.no uten ab. fra første dag=)

  8. Ser at det er ett firma som har startet forhåndssalg på Iphone, vurderer å kanskje bestille en.

     

    Edit:leif

     

    Hva i alle dager er poenget med å betale 500,- i forskudd for å forhåndsbestille en?

     

    Dette her tror jeg nesten ikke kan være lovlig. Hvem er så dumme og FORHÅNDSBETALE 500kr for en telefon de ikke vet prisen på enda. Slik det går frem kan de jo ta hva dem vil for den og sende deg restbetaling på 10000,-. Pris på telefonen finnes jo enda ikke. For alt man vet kan det vise seg at en annen leverandør eller kanskje til og med apple.no blir billigere?!

  9. Altså dette er vel ingen bombe? Webcam har slått til pga dårlig oppløsning noe som nesten gjør den mest kvisete pen. Angående mobilen var dette det første jeg tenkte da jeg så megselv "oppover". Og for all del, jeg føler meg verken dødsdeilig eller dødsstygg når jeg ser megselv i speilet. Helt normal, men mobil=stygg og webcam=deilig

     

    Likevel tviler jeg på dette er hovedgrunnen til at det ikke har slått ann. Hvor praktisk er det å se ned i en mobil når man snakker? Greit å se litt rundt seg når man går og? Når man bruker mobilen er man ofte mobil mao i bevegelse. Og å snakke via speaker der og upraktisk i og med at hele bussen/kjøpesenteret/butikken hører hva du snakker om.

×
×
  • Opprett ny...