Gå til innhold

Vinde

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vinde

  1. Hei, trenger litt hjelp med å finne en laptop som nesten utelukkende skal brukes til studier. Skrive, programmere, surfing og film. Budsjettet ligger på 7000kr.

     

     -Helst en 13", maks 15,6"

    - 1920x1080 oppløsning eller mer.

    - SSD er et pluss, men ikke et must. Kan kjøpe ved siden av.

    - Lav vekt og god batterilevetid er et pluss.

     

    Har en kraftig stasjonær hjemme som kan brukes til det meste, så trenger ikke et beist her. Prioriterer heller en god skjerm og prosessor, enn skjermkort. Tanken er at den skal holde noen år.

     

    Har allerede blitt litt forelska i denne http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd-ips,-matt,-5gen-intel-core-i5-5200u,-8gb,-128gb-ssd,-uten-operativsystem,-18mm,-14kg/cat-p/c100559/p10631025 fra multicom, selvom den går litt over budsjett uten OS.

     

    Så er denne på tilbud hos dustin over helga: https://www.dustinhome.no/product/5010853887/flex-2-black

     

    Føler jeg har sett meg litt blind her og er muligens litt overkill også, til mitt formål. Hjelp tas hjertelig i mot!

  2. Stemmer at Titan hadde et stort norsk linkshell en gang i tida, men ikke nå lenger desverre. I farta så kommer jeg på 9 aktive norske spillere på servern, pluss noen andre som er semi aktive. Vet det finnes nordmenn på andre servere, men om det finnes et relativt stort norsk linkshell enda, det tror jeg ikke, i såfall så vet ikke jeg om det.

     

    Har du noen spm. så spør i vei!

  3. Jeg har hatt det spillet her i litt over to måneder nå, og anbefaler det på det sterkeste til dem som har tenkt til å begynne med et mmorpg. jeg har prøvd wow også, men syns det ble for lett, og for mye av det samme for min smak..

     

    hyggeliger å se at det er en del norske spillere her! jeg havna på Fenrir serveren, og virker som om jeg er den eneste her?:p hehe. vurderer å opprette en taru taru whm, isåfall så tar jeg gjerne imot et wp sånn at jeg kan spille med dere på titan, men skal ikke gjøre det helt enda.

     

    jeg så deg på tg bensin, var dypt konsentrert der du satt og spillte ffxi.. hehe

×
×
  • Opprett ny...