Gå til innhold

Snake78

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snake78

  1. Du merker godt slarket når telefonen er skyvd sammen. Pleier å holde på telefonen, slik at slarket ikke merkes. Litt irriterendes når man trykker på knappene, men venner seg til det på et vis.

    6177755[/snapback]

    Ok.. så det er skjermdelen som er løs da. Er det sånn at skjermdelen ikke ligger helt inntil underdelen når den er slått sammen? Tror nok det varierer litt fra mobil til mobil.. er ikke absolutt alle som sier at det slarker sånn.

     

    kjøper ny mobil enten idag eller i morgen, og det står mellom 6280 og N70.

    er slarkingen så irriterende at jeg velger N70 isteden? :cry:

  2. Skal du ha en proffesjonell og framtidsrettet mobil bør du velge N70. Den har et kamera som er mer enn bra nok, mp3 spilleren er grei å bruke, og ikke minst er video oppløsningen mye bedre enn W800i sin. 3G og EDGE gjør at telefonen holder høy standard over lang tid, når vi tenker på dataoverføring over nettet mm.

     

    N70 = MULIGHETER

     

    W800i er en praktisk og fin mobil for folk som ikke bryr seg mye om WAP og nettsurfing på mobilen. Funker veldig bra som mp3 spiller og tar skarpe bilder.

    videomulighetene er ikke allverdens, men bildene er gode. ;)

     

    konklusjon: W800i matcher N70 på bare 3 områder; Bilder, design og mp3 spiller.

    vil du ha mange muligheter, og en mobil som vil "henge med" i tiden i lengre tid fremover, velger du uten tvil Nokia N70

×
×
  • Opprett ny...