Gå til innhold

Sobye

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sobye

  1. Hei!

     

    Har nettopp kjøpt meg et Presonus-lydkort som jeg gjerne skulle ha koblet til min Dell Inspiron 1720-laptop. Med lydkortet fulgte en 6-pin til 6-pin-firewirekabel, men denne var alt for stor for inngangen på PC-en min. En svært behjelpelig ansatt ved den lokale Expert-butikken lurte meg til å kjøpe en 6-pin til 4-pin-kabel, men denne var akkurat litt for stor. Jeg dro til Elkjøp for å lete etter en 6-pin til 2-pin-kabel, men dette var ikke de ansatte ved Elkjøp sikre på om i det hele tatt fantes. Er det noen som vet hva slags kabel jeg trenger for å koble lydkortet til laptopen min, og hvor jeg eventuelt får tak i noe slik?

     

    På forhånd takk,

    Knut

  2. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg nylig et nydelig lite videokamera (Samsung HMX-H204), som tar opp video med H.264-codec. Prøvde å dra dette inn i Sony Vegas for å redigere opptakene mine, men i preview-vinduet får jeg kun se én frame omtrent hvert femte sekund, mens lyden er helt ok. Prøvde å google problemet, og har installert x264vfw-kodeksen, men dette hjalp ikke. Lurer på om det er noen måte jeg kan løse dette på, uten å konvertere alle filmklippene til andre formater før jeg redigerer dem? Og hvis ikke, hvilket format skal jeg konvertere klippene til, og hvilket program skal jeg bruke? Har prøvd Avidemux 2.5, men opplever at kvaliteten ikke er helt prima, samtidig som aspect ratioen går i dass. Råd mottas med stor takk :)

  3. Jeg gikk nylig til innkjøp av en Dell Inspiron 1720, som har fungert godt helt til for noen uker siden. Jeg måtte restarte to-tre ganger hver dag, og til slutt nektet også Windows Installer å gjøre noe som helst. Jeg bestemte meg for å formatere. Jeg satte inn recovery-CDen, markerte harddisken og valgte 'Formater'. Deretter kjørte inntallasjonen, og dette gikk helt fint frem til den kom til 'Fullfører innstallasjonen'. Der stod den i halvannen til to timer, før skjermen viste et helt svart bilde med cursor. Har prøvd igjen, gjentatte ganger, med samme resultat. Er det noe jeg gjør galt? Det er utrolig surt å måtte gå tilbake til min gamle stasjonære, med 256MB minne, når Warhammer: Age of Reckoning ligger så fristende og freidig på nattbordet.

     

    EDIT: Bruker til informasjon Vista Home Edition 32 bit.

  4. FEAR of: Fem emotegninger til et skoleprosjekt. Hver tegning inneholder en av karakterene fra AFK Paranoia, og deres verste frykt. Jeg er fullstendig klar over de ekstreme ugjerningene jeg gjør mot anatomien, og jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage. Jeg har imidlertid fått lekt meg litt med Wacom'en.

     

    EDIT: Arrrgh, hva må man gjøre for å få system i filene her? Rekkefølgen er som følger: Rejection, Commitment, Regret, Loss, Solitude.

    post-100650-1204412044_thumb.jpg

    post-100650-1204412260_thumb.jpg

    post-100650-1204412325_thumb.jpg

    post-100650-1204412336_thumb.jpg

    post-100650-1204412347_thumb.jpg

  5. EDIT2: Her er ferdig versjon av alle fire plakater:

     

    smalllove.jpg

    Sobye og Natalie, som deltar i 'Love'-delen av slagordet (Love, gaming and utter insanity).

     

    smallgaming.jpg

    Jason, Matt og Sobye viser frem 'gaming'-delen av slagordet.

     

    smallinsanity.jpg

    Matt og en gigantisk, levende banan står for 'utter insanity'.

     

    smallcast.jpg

    Hele castet fra AFK Paranoia viser seg frem for å markedsføre tegneserien. Fra venstre til høyre: Angelica, Charles, Matt, Jason, Sobye, Natalie og Kaylee.

     

    Alt i alt ganske fornøyd med resultatet, særlig med tanke på tiden jeg har brukt. Ser ut til at jeg blir ferdig innen deadline allikevel. Nå må jeg bare skrive ressonnement... =/

     

    EDIT: For å vise litt av utviklingen tegnestilen min har hatt, viser jeg til et innlegg av en god venn av meg for lenge, lenge siden:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?act=atta...st&id=75965

     

    I lol'd.

  6. Veldig tøft, Shikaru =)

     

    Tegnet denne i begynnelsen av skoleåret, og da GF ville ha en tegning til jul bestemte jeg meg for å resirkulere denne. Satt oppe seint i går kveld for å fullføre fargene. Eksperimenterte litt med highlighting/shading-metoder, og konkluderte med at jeg er nødt til å kjøpe et tegnebrett. Anatomimessig er jeg klar over at armene til mannen på tegningen er fantastisk lange.

    post-100650-1197811751_thumb.jpg

  7. 1) Er du gutt eller jente?

     

    Gutt

     

    2) Hvor gammel er du?

     

    16

     

    3) Hvor mange timer spiller du wow til dagen?

     

    Svaralternativ: 1-5 timer, 5-10 timer, eller mer enn 10 timer.

     

    1-5 (mer 0-3, men ok).

     

    4) Spiller du andre spill enn Wow?

     

    Offline, ja.

     

    5) Lar du Wow gå forran andre fritidsaktiviteter, venner eller familie?

     

    Nei.

  8. *bump*

    Jeg sliter med å få vist wow-europe (inkl armory og forum). Jeg får beskjed om at siden bruker for lang tid på å svare. Jeg har prøvd både i IE og Firefox, jeg har slettet all privat data, jeg har på cookies. Dette er de eneste tipsene Blizzard har gitt ut om denne typen problemer. Har noen peiling på hva jeg kan gjøre for å få vist siden? Har nettopp kjøpt TBC, og det er jævlig surt at jeg ikke får oppgradert accounten :p

     

    PS: Kan jeg eventuelt oppgradere accounten fra skoledataen? Eller trenger jeg å ha WoW og TBC innstallert på dataen?

×
×
  • Opprett ny...