Gå til innhold

vestagder

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vestagder

  1. Kynxx skrev (På 24.1.2023 den 11:40 AM):

    Jeg kan også bekrefte at data frihet hos ice virker på alle tre simkort. Hovedsim som er eSIM, tvilling som er vanlig som og data sim som sitter i en router. Jeg bruker mellom 400 og 700 GB i ice's nett månedlig og ca. 1-2 GB i telias nett da jeg noen ganger beveger meg i en garasje i underetasjen ved legevakta på Kråkerøy i Fredrikstad gjennom en arbeidsdag. Har 8+1000GB med binding til totalt 366,-/mnd.

    Jeg vil anbefale at man går inn på sim verktøy på telefonen og sjekker om man henger på 242-14 (ice) eller 242-02 (Telia). Alle instillinger på telefon MÅ stå på automatisk og med roaming på for alt skal fungere sømløst. Noen trådløse routere kan låses til ice+.

    Personlig gleder jeg meg til den dagen ice ikke har avtale med Telia lenger for roaming i deres nett. Ikke at jeg noen gang har merket noen utfordringer med mine enheter, men da luker man vekk de siste små rommene for feil.

    Takk Kynxx for at du deler mye nyttig kunnskap her👍 Er det mulig å kjøpe et abonnement med Ice Data Frihet og sette hovedsim (altså ikke kjøpe data sim eller tvilling sim) inn i en mobil router som f.eks TP-Link MR600 og låse denne til Ice+, eller MÅ sim i mobil router være data sim eller tvilling sim? På forhånd hjertelig takk for tips&råd. 

  2. Noe snodig hendte meg her rett før helgen. Torsdag reiste jeg fra Trondheim til Lakselv. på værnes lekte jeg meg med min nye n6280, jeg surfte med opera og ircet med jmirc. Jeg slo av telefonen glad og fornøyd over at jeg hadde denne muligheten.

     

    Da jeg ut på ettermiddagen kom fram til lakselv, så fikk jeg ikke kontakt med nettverket mer. Det er god dekning for tele2 der (telenor). Noe jeg fikk bekreftet da jeg prøvde simkortet mitt i en annen telefon.

     

    I skrivende stund er jeg i Tromsø, men heller ikke her vil telefonen koble seg på nettverket. (har slått over til å kun bruke gsm)

     

    Det virker som om det fungerer en liten stund - noen sekunder. Jeg ser først at jeg får fullt utslag på signal, så kommer det opp telenor som skifter til tele2. etter maks 5 sekunder er morroa over, og jeg er uten dekning.

     

    Hvis jeg kobler meg opp manuelt mot telenor blir jeg bare avvist.

     

    Jeg har snakket med både tele2 og nokia uten at de har noen god forklaring på det. annet enn anbefalt inn på sørvis.

     

    Hvis det viser seg at telefonen virker utmerket i morgen når jeg er tilbake i Trondheim, så skjønner jeg ingen ting.

     

    Ingen bedring etter at jeg kom tilbake til trondheim, så nå er den sendt inn til sørvis. Jeg skal fra og med fredag begynne å oppføre meg som en kunde fra helvete. Det skal ringes hver dag for å sjekke hvordan det går med den.

    6206329[/snapback]

     

    Jeg har NØYAKTIG samme problem! Inne til service nå (måtte sendes fra Stavanger til Oslo). Poster svar her når jeg får den tilbake.

  3. Hei, jeg har Blåtann Jensen Blue:Link 201 og Nokia 6280. Ingen problem å kople disse sammen vha. min stasjonære pc, men det er umulig å gjøre gjennom Nokia PC Suite software. Den klarer ikke å finne enheten. Er ikke Blue:Link 201 kompatibel med Nokia PC Suite software? Noen som vet eller hva jeg kan stille inn her for at det skal virke?

     

    Forøvrig sliter jeg med elendig dekning. Faller ut hele tiden og batteriet varer i 2 dager. Skal sende den inn for ny Firware (har v3.6) og prøve trikset med å slå av 3G.

     

    På forhånd takk for hjelp her!

×
×
  • Opprett ny...