Gå til innhold

XplittR

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XplittR

  1. Kanskje litt sent svar og vet ikke om du har fått fikset røret, men om enden av røret ligger ned i sluket ( under vannet i vannlåsen i sluke) vil vannet renne sent ut pga av at det ikke kommer luft inn i røret samtidig som det renner vann. Alle avløp trenger luft for at vann skal renne ut. du har nok 32 mm rør som er standard avløpdimensjon på dusjkabinett og er mer en nok stor nok dimensjon.  

    Beklager å hente opp en så gammel post, men jeg har nettop hatt dette problemet, og kommentaren din viste seg å være løsningen! I desperasjon for å prøve å fikse "dårlig avløp", prøvde jeg å dytte slangen lenger ned i sluket i gulvet, noe som da resulterte i at avløpet bare vart dårligere. Ved å løfte det lenger opp, så vart det mye bedre. 

  2. Spørsmål fra en som aldri har spillt Rocket Leauge.. Er det andre forskjeller på de dorskjellige bilene i spillet eller går det kun på utsende?

     

    Veldig små forskjeller. Hitboxene er litt forskjellige, og de svinger litt forskjellig. I all hovedsak er de like, så valget ender stort sett opp på personlig smak. Trur ikkje proffene har begynt å min-maxe biler.

    • Liker 1
  3. Har en venn som spiller PC-versjonen, menst jeg personlig spiller Xbox-versjonen. Må si meg litt skuffet over PC-versjonen, da det virker som en ekstrem koncoll-port, og bare det. Det ser utrolig tungvint ut å gå gjennom menyer, da du må alternere med å bruke tastaturet og musen for å navigere deg frem til de rette valgene. Han slet også med å kunne velge dual-cast på "Flames" spellen. Å velge 2xSparks var ingen problem, men for å klare å velge 2xFlames, måtte han legge til Flames til snarvei(ikke favoritter, men snarvei, holde inn tasten "1"), og så velge den to ganger. Spillet nektet han rett og slett å velge 2xFlames på noen annen måte.

     

    Men må si jeg rett og slett digger Skyrim! Helt fantastisk spill! Har ikke møtt på noe særlig med bugs her :)

    • Liker 1
  4. Etter at jeg oppdaterte til froyo(2.2, ikke rooted), så har min Spotify og andre apps begynt å oppføre seg merkelig. Noen av programmene kræsjer med jevne mellomrom, og Spotify lar seg ikke lukke..

     

    Jeg bruker Advanced Task Killed Free appen, og den vil ikke lukke Spotify dersom den spiller av musikk, slik den gjorde før! I tillegg, så starter Spotify etter ca. 5 sekund etter at jeg har "drept" det(jeg kan "drepe" når musikken er pauset).

     

    Jeg kan også drepe spotify ved hjelp av Android's innebygde task manager, men der også: bare dersom musikken er pauset, og Spotify starter opp igjen da også.

     

    Når jeg sier at Spotify åpner seg, så mener jeg at det kommer et "Pause"-ikon oppe i status-baren og sier hvilken sang som er "pauset". Dersom jeg åpner spotify er den likevel nødt til å logge inn, og dersom jeg går rett til Play, så spiller den av en annen sang enn den som var sagt i statusbaren...

     

    Jeg har prøvd å reinstallere Spotify flere ganger, er det noen andre som har samme problemet, eller som kan hjelpe meg?

    Skru av og på telefonen er såklart også prøvd uten hell.

     

    Kan ikke bekrefte/avkrefte om den faktisk trekker batteri, men vil anta det ettersom "LocalService" under Spotify kjører under Android sin task-manager. Den tar opp 11MB memory ved idling, og det er irriterende å se ikonet når jeg ikke har ønske om å ha spotify oppe!

     

    Si ifra om dere trenger mer informasjon :)

  5. Hei. Jeg lurer på om (hvordan) det er mulig å sett inn "restriksjoner" i en Microsoft Access database, på den måten at en bruker kun kan åpne og lese/endre innholdet i noen spørringer, men ikke være mulig til å endre på noe annet. Som en slags "kun kjør" database. Og så vil jeg fortsatt ha muligheten til at jeg skriver inn ett admin-passord og så kommer alt sammen frem, slik at jeg kan gjøre små endringer selv.

     

    Håper noen med god Access-kunnskap kan hjelpe meg her. :) Takker for alle hjelpfulle svar. :)

  6. Hei. :)

     

    Jeg har laget en medlemsdatabase med en tabell, en spørring som er basert på tabellen, og ett skjema som er basert på spørringen der igjen. Så vil jeg gjerne lage noen forskjellige rapporter som skal vise all info fra postene, men som skal være sortert etter "Planlagt dato"(ett av feltene) i stigende rekkefølge dersom "Planlagt dato" er senere eller lik dagens dato. Dersom "Planlagt dato" er før dagens dato eller lik 0 så skal de ikke vises i rapporten. Må jeg lage en spørring som har disse vilkårene eller finnes det en annen måte jeg kan gjøre det på?

     

    Takker for svar :)

     

    Edit: LØST! Jeg gjorde som over. La inn vilkåret ">0 And >=Date()". :) I tilfelle noen andre lurte :p

  7. Den kan være 2 sekunder lang og handle om at du sparker fra for å få fart. :p

     

    En guide:

    Etter at du har gjort det du vil ha på videoen, trykk START og velg "Replay Editor". Rediger filmen dersom du vil (Ikke nødvendig) og trykk Y når du er ferdig. Så klikker du Save Replay/Photo og godta å laste opp videoen når du blir bedt om det. Dette krever såklart at du er påkoblet internett.

     

    (Også lagt til i førsteposten)

  8. Hei. :)

     

    Vi holder på med Microsoft Access 2003 på skolen, og jeg har da tenkt å sette opp en database for ett medlemsregister. Jeg har stort sett alt jeg trenger, men vil legge til litt ekstra funksjoner. :)

     

    Jeg har følgende poster i databasen som jeg trenger hjelp til.

     

    - Siste endringsdato

    - Prioritering

     

    Siste endringsdato = Datoen sist gang en post ble endret. Jeg har satt standardverdien til denne til "Date()". Det fungerer greit, så når jeg lager en ny post så blir dagens dato automatisk plottet inn.

     

    Dette fungerer greit, og jeg kan forandre datoen som jeg vil. Det jeg nå har gjort er å lage ett skjema for tabellen. Så har jeg gått inn på egenskaper for skjemaet og lagt inn en hendelse for "Før oppdatering". Det er her dere kommer inn i bildet. Da kommer der opp ett vindu der jeg kan programmere inn en kode i VB (Jeg fannt ut dette ved å lese en liten tutorial for det jeg skal forklare nå).

     

    Det jeg da "pjåtet" inn der var "Me![siste endringsdato] = Date()" uten apostrof. Dette fungerer veldig greit. Hver gang jeg endrer en post i databasen min blir "Siste endringsdato" forandret til dagens dato.

     

    Jeg har også en prioriteringsliste (ala medlemsgruppe). Den går fra 0 til 10. (10 har mest prioritet, 0 har minst)

    Det planen min var, var at jeg kunne skrive inn noe annet i den VB-plassen, slik at jeg får denne funksjonen:

     

    Når Dagens dato ( "Date()" ) er 1 måned senere enn "Siste endringsdato" vil jeg at medlemmet skal stige 1 tal i prioriteringslisten. Eventuelt så kan det bli slik at en måned etter "Siste endringsdato" er medlemmet i prioriteringsgruppe 1. To måneder etter "Siste endringsdato" er medlemmet i prioriteringsgruppe 2, men dersom jeg går inn og endrer en post igjen, så blir prioriteringen satt ned til gruppe 0 igjen.

     

    Er dette løselig på noen måte? Jeg har ikke særlig lyst til å lære meg hele VB bare for dette lille prosjektet, så hadde vært greit om noen kunne ha hjulpet meg. :)

     

     

    Ett lite spørsmål i tillegg: Når er det jo slik at Siste endringsdato blir endret til dagens dato uansett dersom jeg endrer en post. Går det an å justere dette slik at den kun blir forandret dersom enkelte poster blir forandret, eller eventuelt en funksjon for å kunne hoppe over denne oppdateringen ved enkelttilfeller (Som dersom jeg har skrevet ett navn feil, så skal han derimot ikke trenges å bli satt ned på prioriteringslista.)

  9. Hei. :)

     

    Jeg har nettop kjøpt meg spillet "skate." og synest det er veldig gøy. Men den har en achievement som er ganske sær. Den går ut på at man må laste opp en video via spillet, og så må 20 personer gå inn å rate den (enten via spillet, eller via internett).

     

     

    Jeg tenkte vi kunne ha en slik tråd her på forumet der folk kan legge ut linker til sine videoer og så kan andre rate dem.

    For å kunne rate dem via internett må man ha en EA konto (gratis). Man får en e-post på hvordan man registrerer seg etter å ha lastet opp videoen via spillet.

     

    Siden (skate.ea.com) er noe ustabil, så kan hende det tar litt tid(eller i hele tatt å klare) å få logget inn eller vise en side.

     

    Guide:

    Etter at du har gjort det du vil ha på videoen(Kan være hva som helst), trykk START og velg "Replay Editor". Rediger filmen dersom du vil (Ikke nødvendig) og trykk Y når du er ferdig. Så klikker du Save Replay/Photo og godta å laste opp videoen når du blir bedt om det. Dette krever såklart at du er påkoblet internett.

     

    Men jeg kan gjerne starte:

    Min link er: http://skate.share.ea.com/profiles/58417/posts/1255742.aspx

    Mitt gamercard er: "XplittR" (legg meg til som venn og rate meg in-game dersom du vil det).

     

    Det er bare å slenge seg på! :D

  10. Ingen i hele verden kan med vett si at "DEAD OR ALIVE Xtreme 2" er ett bra spill!

     

    Grunner:

    - UTROLIG mye loading

    - UTROLIG mye repetisjon

    - Tar UENDELIG lang tid å få tak i 1000/1000 gamerscore (En person tok en "speed-run" og vart ferdig etter litt under 300 timer)

    - Man går veldig fort lei

     

    Eneste grunnen jeg kan komme på FOR å kjøpe DOAX2 er på grunn av lettkledde damer. Men når man har spillt det i 1-2 timer så er man lei.

     

    Vær så snill, ikke kjøp dette spillet ^^

  11. Vi har hatt litt om konflikten i Nord-Irland (The Republic of Ireland vs. Northern Ireland, The IRA vs. The UDA), Og vi har lest romanen Lies of Silence, som er skjønnlitteratur som handler om nettop dette. Kanskje det kunne være aktuelt som Solcial Issues?

     

    Ellers satser jeg på en fri stil (fiction) eller om Global Warming. :p

  12. Visst du spiller Warcraft III Reign of Chaos, og kompisen din spiller Frozen Throne, så har du sikkert fått alle Frozen Throne banene, som da ikkje er mulige å spille på Reign of Chaos, og blir derfor ikkje vist.

     

    Det samme gjelder visst han har f.eks. version 1.21 og du har 1.14 på Frozen Throne(for å ta ett eksempel, husker ikkje versionnummeret som er no.)

×
×
  • Opprett ny...