Gå til innhold

foffle

Medlemmer
  • Innlegg

    664
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av foffle

  1. NeBlix: Hvordan vet du hva mine initialer er?????? Er du kundebehandler hos komplett kanskje?

     

     

    Videre:Jeg regner med å få forklart riktig prosess på telefon, noe jeg ikke fikk. Det er jo bra at du bare har gode erfaringer. Da er det ingen vits for deg å bytte butikk. Det kan jo og være at de behandler storkunder bedre enn lille meg som bare bruker 20K i året på data...

     

    "Sjefen" var totalt uinteressert i å gjøre noe angående kundebehandleren. Han beklaget bare og henviste til returpolicy, så tiltroen forsvant helt der. Å ringe tilbake som også ble gjort førte bare til at jeg måtte sende en ny epost til denne "sjefen".

     

    Når man ringer kundeservice forventer jeg at jeg får forklart hvordan ting skal håndteres korrekt og at jeg i det minste får prate ferdig uten å bli avbrutt.

     

    At mitt forslag til løsning ikke ble godtatt er greit nok. De har sine rigide rutiner og det må jeg jo bare forholde meg til. Jeg kom plutselig til å skjønne at angrerett ikke var riktig og sendte en e-post om at angreretten ikke ønskskes benyttet og at reklamasjon var det jeg ønsket. Jeg fikk beskjed om å bruke utskrift av e-posten og forklare det på den ved hjelp av penn!?!?

     

    En annen ting ble litt frustrerende da jeg forklarte at jeg ikke har utskriftsmuligheter. Da fikk jeg beskjed om å sende det som vanlig pakke... Det vil medføre portoutgifter som jeg ikke er ansvarlig for. Mulig hadde dem betalt tilbake i ettertid, men jeg tør slett ikke stole på det.

     

    Jeg kommer ikke til å sende kortet tilbake.

     

    Så nå skal jeg forske på ett svinedyrt hovedkort med loddebolt og dremel da jeg frykter komplett ikke ordner opp til slutt og jeg sitter igjen uten kort og ekstra utlegg til porto...

  2. Jeg må si at kundesrvicen hos komplett.no har tapt seg kraftig. Da jeg fikk ett defekt Asus Sabertooth for et par uker siden, viste det seg å være for varmt og ethernet nektet å fungere troas alle mulige driveroppdateringer og av- og reinstalleringer.

     

    Jeg ringte kundesrevice og traff en meget irritert person jeg skulle ønske jeg husket navnet på. Jeg prøvde å forklare en løsning der de sender ett annet kort med en gang, oppretter en faktura på det nye kortet som kan slettes når de mottar returen. Jeg fikk aldri forklart ferdig da jeg bastant ble avbrutt midt i setningen flere ganger. Han insisterte på å bruke angrerett som også er feil da det kan medføre portoutgifter for meg. Reklamasjon skal benyttes i det tilfellet.

     

    Jeg sendte så en klage på e-post til "leder for kundeservice" der jeg forklarte problemet, og la sterkest vekt på den dårlige behandlingen jeg fikk, og fikk skissert ønsket løsning angående erstatning.

     

    Svaret var: "Vi beklager dersom du føler å ikke ha blitt mottat på en ordentlig måte når du har vært i kontakt med oss. Det er ikke slik vi i Komplett er kjent for. Jeg kjenner selv ikke til saken eller hvem du har vært i kontakt med." Videre presiseres kompletts returpolicy.

     

    Denne "lederen" viser her ingen vilje til å ta opp saken med den frekke kundebehandleren. Jeg oppga nøyaktig klokkeslett og dato for starten av samtalen, og man skulle jo tro de hadde logger av noe slag der de kan finne ut hvem det var. Alle kan ha en dårlig dag, men en samtale med "lederen" skulle jeg tro var ønskelig for å unngå å miste flere kunder...

     

    Jeg kan forstå deres returpolicy, men jeg tålererer ikke frekke kundebehandlere!

     

    Jeg har handlet en del hos komplett og gjort det grunnet det gode ryktet om god service og fleksibilitet. Jeg betaler gjerne noen prosent mer for god service.

     

    Dette er første gangen jeg har måttet sende noe tilbake til komplett, og jeg er sjokkert over behandlingen jeg har fått.

     

     

     

    Dustinhome sendte meg ett returklistremerke og erstatningsvare samme dag jeg sendte e-post angående en feilsendt SSD. De opprettet så en faktura på erstatningsvaren som jeg mottok før

    jeg sendte feilvaren tilbake. Da de mottok feilvaren ble faktura slettet.

     

    Dette sparte meg for ca. 3 uker med venting kontra kompletts ufleksible løsninger som innebærer en uke til de mottar returen, 3-4 dagers behandlingstid (ifølge en hyggelig kundebehandler hos komplett) samt en uke til i posten med erstatningsvaren. (Bor i Finnmark)

     

    Så nå tar jeg pengene mine til dustinhome.no der de faktisk ordnet en slik løsning som skissert, samt at de er raske og hyggelige. Billigere er dem og...

     

     

    Kom gjerne med egne erfaringer, både gode og dårlige. Jeg synes det er viktig at slikt kommer fram så vi muligens kan få et balansert bilde av de forskjellige butikkene!!!

     

     

    Edit: Fjernet navn på "leder" da han kanskje ikke ønsker navnet sitt offentlig på forum...

    Edit2: Fjernet litt tekst som kunne virke usaklig. Var litt sint når jeg skrev dette :p

  3. Ingen BIOS eller post nei. Absolutt ingen signaler når skjermen... Har forsøkt flere broer og både vga, hdmi og dvi.

    Jeg undres om det er settings i BIOS, men det eneste jeg finner på chipset er hvilke porter som skal prioriteres. Alt her er forsøkt uten hell......

     

    Forresten bestilte jeg meg ett asus sabertooth i dag, da jeg mistenker det er hovedkortet som sliter...

×
×
  • Opprett ny...