Gå til innhold

DON-ALD

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DON-ALD

  1. Alle har mulighet til å legge på seg, selv om de har stor forbrenning eller hva enn de har. Strengt kosthold, gode kostilskud og bra trening kreves det. Du må regne med å spise MINST fem måltider om dagen, om du ikke legger på deg, spis til du blir kvalm eller ikke greier mer, og spis flere stor måltider om dagen. Det finnes masse rart man kan spise, noen ideer kan være, pasta, havregryn, tunfisk+++

     

    Det finnes gode sider dette står mye om, som treningsforum og iform

  2. Jeg har telio IP-Telefoni og Telenor ADSL. Det er to ting som nesten ikke fungerer med hverandre. For fire dager siden merket jeg at ip-telefoniet ikke fungerer, gjorde nesten alt, men alt av ledninger o.l. var ok. Så tok en samtale med Telio forigårs, så fikk jeg summetone og sa hadet til kundesericen. Men så oppdaget jeg at jeg verken ikke kunne ringe ut eller samtaler ikke kunne komme inn. Så tok min andre samtale med de idag, så fant vi ut at detta var ett problem Telenor selv hadde forårsaket. Det visste seg at jeg hadde fått virus, og telenor hadde tatt på sånn aksessliste.

     

    Så jeg tok å ringte kundeservice, etter å ventet over en halvtime, så kom det en meget uhyggelig kundebehandler som jeg snakket med. Han fratok seg ansvaret og med engang samtalen begynte så skyldte han på Telio. Men da forklarte jeg at det var dems problem, så sa han at jeg hadde virus så de hadde slått den på konstant. Så jeg klagde og sa de kan faen meg slå den på, så vi får brukt telefon. Men så sa han, ikke mitt problem, får kontakte de andre telenor ekspertene der det koster nesten 30 kr å ringe pr.minutt. Jeg har aldri opplevd noe verre av en bedrift, og jeg har vært en lojal kunde der i en meget lang stund :mad:

     

    Hva skal jeg gjøre??

  3. Jeg bryr meg ikke så mye om de har flere brukere, så bare GLEM DET!

     

    Forresten du svarte meg ikke på disse punktene

    Visste du at Pakistan er ett U-Land?

    Visste du at Pakistan er ett land med mye korrupsjon?

    Visste du at en stor prosentdel av pakistans befolkning er analfabetet?

    Visste du at det meste av dopet ifra Afghanistan er smuglet igjennom Pakistan?

  4. Mange personer jeg kjenner, gjør dette ofte.

     

    Men på to kamerater av meg, og div andre som jeg kjenner, har de fleste merket at personligheten har forandret seg, pga av altfor stort misbruk, altså de har røyket flere ganger daglig. Man merker forandringen, da de slutter, noe som fører dem til å forsette igjen.

     

    Men jeg er for legalisering av hasj og marihjuana kan jeg trygt rope ut. Men har selv aldri brukt stoffet før, men enten prøver jeg det i Amsterdam eller når det blir lovlig. Min teori er at det er bra for kroppen i små mengder, hasj er også faktisk medesin for mange folk, f.eks alzheimers, spiseforstyrrelser o.l.

    Når de røyker det stoffet selv, og ikke plager noen andre, så hvorfor bry seg da mener jeg?

    Samfunnet blir mer farligere når folk drikker seg sørpings i byen, noe som er helt lovlig..

     

    Noen med meg?

  5. Nei, området til perserne burde hetet Persia. Det er det opprinnelige navnet, som de har hatt i flere hundre år.

    7029657[/snapback]

    jeg er perser/iraner, kall det hva du vil, men Iran har hett Iran i mange hundre år nå.

    7030578[/snapback]

     

    hundre år? shaen,vedtok i i 1930 eller 1950 at det skulle hete Iran da..

×
×
  • Opprett ny...