Gå til innhold

Asken

Medlemmer
  • Innlegg

    566
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Asken

  1. Han sier ikke at det ikke går, men at det ikke fungerer slikt det skal at HD3000 kortet brukes til 2D og AMD til 3D. Det er jo det som er planen bak. Når det ikke virker, må han kjøre alt på 3D kortet og da brukes det mye mer strøm.Så istedet for å bare si "sprøyt" kom med en forklaring på hvordan du fikk det til å virke. Boot campdrivere, Chipsetdriver, skjermkortdrivere osv. osv.Har sett at det er flere som plages med at Windows ikke skifter mellom de to kortene, så vennligst kom med mere enn "sprøyt"...
    Jeg eier ikke en laptop som har både Intel og ATI/Nvidia, men jeg vet at jeg har sett det fungere helt fint på Windows før. Om jeg ikke tar feil må driveren støtte det.

     

    Nei, macbook pro bytter ikke mellom diskret og integrert skjermkort i windows, den bruker alltid det diskrete.

  2. Heller mangel på sosial intelligens på han som fortsetter å endre bildene.

    Hvordan da? Det er jo gjort på en god og morsom måte.

    Hadde nok ikke brydd meg spesielt selv, men det blir mindre morsomt for hver gang han ber han andre om å slutte. Men han skulle bare sletta fyren som venn og satt opp privacy.

     

    Han liker det ikke, det er "samme greia" hele tiden og blir bare repeterende og kjedelig.

    • Liker 1
  3. Altså, jeg ser virkelig ikke problemet med slike bilder. Han KUNNE svart komisk på bildene isteden, og ingen ville brydd seg. Men når du driver å skriver "Please stop" i kommentarfeltet på bildene, så ber man om det.

     

    Mangel på sosial intelligens? På han som får bildene sine endret kanskje.

    Heller mangel på sosial intelligens på han som fortsetter å endre bildene.

    • Liker 3
  4. Maten er helt grei, men kan til tider være dårlig.. fisk to ganger i uka.

     

    Det er wifi på velferden som er gratis men da jeg var der sist var det tregt og ustabilt så netcom og telenor fikk en del nye mobilt bredbånd kunder :p Det står forøvrig noen internett terminaler i kantina som kan brukes.

  5. Ja men da er man jo berga :) Bare litt teit at det ikke er lov til å konsumere alkohol i leiren.. blir fort veldig dyrt ute da :thumbdown:

     

    Hva er det man får i dimmepenger egentlig? hørte rykte om 30k, men usikker på om det er sant.. ?

     

    Dimmepenger er vel noe rundt 27'734 elns. Litt usikker, men det er vertfall 27'ooo. Så med dagpengene som er minimum 160 kr dagen, så vil du ende opp med å få minst 87'000+- av militæret. Men de pengene vil du neppe se samtidig.

     

    Jeg kan godt være ansvarlig for å legge til folk på msn osv. Men noen som er keen på skype også? Send msn adr, evt skype navn på PM;)

     

    dagpenger er 150 dagen (169 for korporaler noe du ikke blir i rekrutten) og det er oppimot ca 29000 kr i dimmepenger minus TS'er snakk om at dimmepengene skal litt opp til 30k, men det er jo ikke sikkert.

     

    Vel jeg var ganske nerme!:thumbs: Har en kompis der nå, som jobber som våpenassistent på Haakonsvern. Han får risikotillegg. Er ikke sikker på hvor mye, men tror han sa at han tjente 4500 i mnd, mens de uten risikotillegg tjener 4000. Han vil snart bli oppgradert, og får da 500 ekstra igjen. Så det er litt usikkert på hvor mye hver og enkelt vil tjene, ettersom det kan skje endringer.

     

    150 kroner dagen ganger 30 dager blir jo 4500 kr.

×
×
  • Opprett ny...